Barefoot coaching – meidän panoksemme parempaan maailmaan!

Missiomme on ”Muuttaa maailmaa” ja meille se ei tarkoita vain kauniita sanoja. Jos voimme muuttaa ihmisen elämää, olemme muuttaneet kyseisen henkilön maailmaa. Se taas leviää positiivisena energiana henkilön ympäristöön. Visiomme on ”Coachingia kaikille” ja tiedämme mitä ammattimainen coaching voi saada aikaan ihmisten elämässä ja yritysten toiminnassa.

Siksi olemme aloittaneet Barefoot coachingin niille, jotka tarvitsevat coachausta, mutta joilla ei ole taloudellisia mahdollisuuksia siihen. Tarjoamme yhdessä meidän coachien kanssa sekä henkilökohtaista coachausta, että mahdollisuuden osallistua coaching-peruskurssille (esim. työttömät, nuoret, yksinhuoltajat, vanhukset, uusia suomalaisia).

Ammattimainen coaching ei ole terapiaa. Ammattimaisessa coachingissa selvitämme nykytilan, laadimme tavoitekuvan, unelman mitä tavoittelemme. Yhdessä löydämme vahvuuksia ja uusia mahdollisuuksia, jotka vievät kohti tavoitettasi.

Kaikki Barefoot coachimme ovat käyneet ICF hyväksytyn koulutusohjelmamme ja noudattavat ICF:n eettisiä sääntöjä. Tilanteesta riippuen meillä on mahdollisuus coachata suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, mutta myös saksa, ranska ja espanja onnistuvat.

Oletko itse tai tunnetko jonkun, joka on Barefoot Coachingin tarpeessa?

  1. Lähetä sähköposti info@positivesolutions.fi
  2. Otsikko ”Barefoot Coaching”
  3. Viestissä:
    Kerro itsestäsi
    Kerro tilanteestasi ja miksi olet Barefoot Coachingin tarpeessa?

Barefoot Coaching – yhdessä kohti uusia mahdollisuuksia ja unelmiasi!

Tervetuloa!