Bettina Sågbom saa apua organisointiin

Miten laitetaan järjestykseen aikaoptimisti, joka jättää kaiken ikävän aina viime tippaan. Positive Solutionsin Christine Suvanto on valmentanut toimittajana ja ohjelmajohtajana työskentelevää Bettina Sågbomia, jonka Efter Nio -radio-ohjelma haastoi luomaan järjestystä elämään.

Bettina Sågbom on parantumaton aikaoptimisti, jolla asiat kasaantuvat ja joka ei saa tartutuksi tylsiin tehtäviin. Sonja Kailassaari ja Mårten Svartsrtöm haastoivat hänet Efter Nio -radio-ohjelmassa, ja Positive Solutionsin Christine Suvanto auttoi häntä pistämään pinot järjestykseen ja löytämään vahvuutensa.

Christine korostaa, että tahto ja halukkuus ovat parhaita kannustimia. Coachin tehtävä on löytää asiakkaan vahvuudet. Coachin ei kuulu järjestää asiakkaan raivata asiakkaan pinoja, vaan auttaa tätä löytämään oma motivaatio ja omat tapansa tehdä se. Positive Solutionsin TotalSDI-persoonallisuustestin perusteella Bettinalla on suhteellisen epätavallinen yhdistelmä persoonallisuuspiirteitä: hän on analyyttinen ja järjestelmällinen, mutta samalla salamannopea ja voimakas persoona.
– Sinun pitää kulloisenkin vastapelurisi mukaan miettiä, mitä vahvuuksiasi hyödynnät tai jätät käyttämättä, Christine sanoo ja toteaa myös, että Bettina tarvitsee määräajat saadakseen asioita tehdyksi.

 

Kiinnostuitko coachingista tai haluatko osallistua jollekin kurssillemme? Ota yhteyttä:

info@positivesolutions.fi tai soita 050 381 4737 (Tom) tai 045 847 0443 (Christine)

 

(Foto: Annika Sylvin-Reuter, Yle)