Ota uusi suunta itsesi ja urasi kehittämisessä

Diplomikoulutus

professionell coaching (ACTP vaihe 1)

ACTP Master Certification Program for Coaches and Leaders (Step 1)

Kaipaatko elämääsi merkityksellisyyttä? Jotain, jonka avulla voisit vaikuttaa paitsi omaan elämääsi, myös muiden ihmisten elämään? Tämä koulutus on juuri sinulle. Koulutuksessa saat kaikki tarvitsemasi työkalut, jotta voit coachata muita ammattimaisesti – riippumatta aiheesta ja tilanteesta. Koulutuksen aikana harjoittelet ydintaitoja, jotka ovat ammattimaisen coachingin edellytykset ja saat lisäksi vankan viitekehyksen coachien eettisistä säännöistä. Koulutuksen kautta saat myös arvokkaan coach-verkoston sekä mahdollisuuden tulla itse coachatuksi.

CoachCompanionin koulutuksien periaate on yksinkertainen: suunnittelemme koulutuksia, joihin haluaisimme myös itse osallistua. Tavoitteenamme on luoda hyväntuulinen, hyväksyvä ja turvallinen ilmapiiri, joka samalla haastaa kehittymään. Haluamme tarjota tilan, jossa voimme kohdata toisemme ihmisinä sen sijaan, että tapaisimme johtajina tai pelkästään osallistujina. Mielestämme se, miten opimme, on aivan yhtä tärkeää kuin se, mitä opimme. Siksi käytämme olennaisen osan koulutusohjelmasta käytännön harjoituksiin ja oppimiseen omien kokemuksien kautta.

Aivot haluavat pitää hauskaa, kun ne työskentelevät. Kokemuksella kehitetty koulutusohjelmamme sekä tarkkaan vaalittu korkea laatu on tehnyt Diplomikoulutuksestamme yhden Pohjoismaiden suosituimmista coach- ja johtajakoulutuksista. Koulutusohjelmamme on akkreditoitu, laatuvarmistettu ja International Coaching Federationin (ICF) hyväksymä ja siitä voit jatkaa suoraan kansainväliseen sertifiointiin.

Panosta itseesi, tee kannattava sijoitus uraasi ja tavoitteeseesi – sitä et tule katumaan.

Yli 5000 coachia

CoachCompanionin toiminta alkoi jo vuonna 2005 ja tähän mennessä olemme kouluttaneet yli 5 000 coachia.

Konsepti

Olemme kehittäneet konseptejamme vuosien varrella ja päivitämme koulutuksiemme sisältöjä jatkuvasti, jotta ne antavat sinulle parhaan mahdollisen ajankohtaisen tiedon ja osaamisen.

Huippuarvosanat

Olemme coachingin asiantuntijoita ja tiedämme, miten koulutusohjelmamme vaikuttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kouluttajamme ovat saaneet huippuarvosanat koulutukseen osallistuneilta henkilöiltä.

Coachingia kaikille

Kenelle koulutus on suunniteltu?

Tämä koulutus on ensimmäinen askeleesi, kun haluat suorittaa kansainvälisesti hyväksytyn ja laatuvarmistetun coach-koulutuksen, jonka International Coaching Federation (ICF) on akkreditoinut. Tämä koulutus sopii erinomaisesti myös sinulle, joka haluat kehittyä urallasi tai saada työkaluja moderniin johtajuuteen. Riippumatta siitä, mistä syystä osallistut, tulet aina kehittymään ja kasvamaan ihmisenä. Koulutus ei edellytä pohjatietoja.

Ohjelma

Diplomikoulutus sisältää kahdeksan koulutuspäivää, jokainen klo 9–17. Koulutus koostuu kahden päivän moduuleista, joita on neljä; yksi moduuli kuukaudessa. Erityisesti kesäisin järjestämme myös intensiivikoulutuksia, jolloin moduulit 1 ja 2 on yhdistetty neljän päivän koulutussarjaksi, jonka jälkeen moduulit 3 ja 4 toteutetaan. Toteutustavasta riippumatta koulutus kestää aina yhteensä kahdeksan päivää. Katso päivämäärät sivustoltamme tai ota meihin yhteyttä!

Moduulit

  • Moduuli 1     Coaching-yhteistyön perusta ja perusteet

  • Moduuli 2     Asiakkaan – ei asian – coachaaminen

  • Moduuli 3     Coachin työkalut

  • Moduuli 4     Minun suuruuteni coachina

Oppimisesi tueksi koulutus sisältää lisäksi viisi yksilötapaamista kokeneen ja ammattimaisen mentor coachin kanssa. Koulutuksen aikana tulet myös tapaamaan kolme omaa harjoitusasiakastasi, jokaista 5 tunnin ajan (yhteensä 15 tuntia). Koulutus päättyy erilliseen diplomointipäivään.

Diplomikokeessa osallistujat osoittavat suullisessa kokeessa coaching-keskustelun muodossa, että he hallitsevat coachingin perusteet. Tämän jälkeen juhlistamme yhteistä matkaamme diplomien jakoseremonialla!

Annamme mielellämme lisätietoja ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi, ota yhteyttä!

Faktat

 Kurssin laajuus: Kahdeksan koulutuspäivää, neljässä osassa n. 4–5 kuukauden aikana + diplomin antamispäivä/testipäivä, yhteensä 65 tuntia.

Ryhmäkoko: 8–12 henkilöä. Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pohjatiedot: Tällä kurssilla ei tarvita pohjatietoja.

Kurssitodistus: Diplomin saa hyväksytysti suoritetusta coaching-näytöstä. Diplomilla voi anoa ja saa ICF:n jäsenyyden.

Kurssin hinta: 2.900 euroa + alv (3.596 euroa sis alv). Hinnan voi maksaa osamaksulla.

Alennettu hinta: 2.900 euroa (sis. alv.) opiskelijat, työttömät ja nuoret, todistusta vastaan. 

Kun ilmoittaudut sekä 1. askeleeseen (diplomikoulutus ) että 2. askeleeseen (sertifiointikoulutus) on yhteishintasi 5 300 euroa + alv. Kannattaa siis ilmoittautua molempiin koulutuksiin heti, jotta hyödynnät alennuksen.

Laatu on aina ensisijalla, siksi koulutuksella on rahat takaisin -tyytyväisyystakuu.

Hintaan sisältyy: Koulutus ja kurssikirjallisuus, aamu- ja iltapäiväkahvit, viisi mentorcoach-tuntia oman kokeneen mentorin kanssa, ohjausta tarpeen mukaan sekä suullinen koe. 

Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen, jos osallistujien määrä on liian pieni, muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Diplomointi ja sertifioinnit

ICF_ACTP_Mark_Blue
CredentialBadges_ACC_Blue
CredentialBadges_PCC_Blue
CredentialBadges_MCC_Blue

Syksy 2022 – suomi

Moduuli 1        29.-30.8.2022
Moduuli 2        22.-23.9.2022
Moduuli 3    31.10-1.11.2022
Moduuli 4          8.-9.12.2022

Diplomointi           10.1.2023

Kesä 2022 – ruotsi

Moduuli 1      16.-17.6.2022
Moduuli 2      20.-21.6.2022
Moduuli 3      27.-28.7.2022
Moduuli 4      17.-18.8.2022

Diplomointi           2.9.2022

Syksy 2022 – ruotsi

Moduuli 1            5.-6.9.2022
Moduuli 2          3.-4.10.2022
Moduuli 3           7.-8.11.2022
Moduuli 4       12.-13.12.2022
Diplomointi            12.1.2023

 

 

Kouluttajan Christine Suvanto arvosana kursseille osallistuneilta

0
5/5
“Voin suositella koulutusta monelle lämpimästi! Koulutus sopii niin henkilökohtaiseen kehitykseen kuin ammattilaiseen kehitykseen. Christine kouluttajana ja aitona omana itsenään on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen. Olen saanut tältä koulutukselta paljon enemmän kuin osasin ajatellakaan. Olen kiitollinen, että tällainen koulutus on olemassa ja että olen saanut olla mukana. Suuri kiitos CoachCompanion, Christine, Anne ja Tom!”
Tiina Martimo
“Lämmin kiitos koulutuksesta! Kokonaisuus oli kattava ja hyvin rakennettu. Opetus oli selkeä ja kaikkeen sai vastauksen. Jokaisen vahvuudet nostettiin esiin. Työskentely oli yhtä aikaa ammattimaista ja persoonallisen henkilökohtaista. Koulutus antoi kattavat ja konkreettiset eväät aloittaa uusi ura! Kiitos Christine ja Tommen!"
Vilma Hjort
“Olen aloittanut useita koulutuksia kuudentoista vuoden yrittäjäurani aikana ja jättänyt ne kaikki kesken, koska olen kokenut kurssit ajanhukkana ja muutaman tunnin jäökeen. Tämä oli ensimmäinen valmennus, joka tempaisi mukaansa ensi sekunnilta lähtien ja kantoi loppuun asti. Missään vaiheessa mieleeni ei tullut jäättää hommaa kesken. Ehdottoman haastavaa ja antoisaa”
Jari Johansson, Yrittäjä
"Elämäni muuttanut kokemus kaikin puolin."
Tarja Halonen, Henkilöstöjohtaja
“Kokonaisuudessaan hyvin toteutettu kurssi. Opetustapa oli käytännönläheinen ja pääsi itse harjoittelemaan paljon. Kouluttaja oli todella osaava ja veti koulutuspäivät rautaisella osaamisella. Koulutus ei ollut haudanvakavaa suorittamista, vaan siihen oli tuotu leikillisyyttä mukaan.”
Heikki Ihasalo

Kysymyksiä?

Jos et löytänyt etsimääsi vastausta tästä, 
ota yhteyttä ja kerromme lisää!