Coaching, kehitys, koulutus

Koulutamme, kehitämme ja coachaamme yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä. Järjestämme monenlaisia koulutuksia luennoista ja kahden päivän peruskursseista kansainvälisiin sertifiointeihin. Räätälöimme lisäksi kokonaisuuksia ja koulutuksia aina asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Positive Solutions on kumppanisi työpaikalla ja yksityiselämässä!

Christine Suvanto MCC, Pro Coaching 2020 – Tom Suvanto PCC

CoachCompanion

Haluatko saada kansainvälisen ICF akkreditoiman sertifikaatin? Haluatko olla business tai life coach? Vai haluatko olla coachaava johtaja?

 

Vaihe 1. Diplomikoulutus, 60+ tuntia ICF: n laatutarkastettua ja coachkohtaista koulutusta, joka oikeuttaa myös ICF:n jäsenyyteen.

 

Vaihe2. Sertifiointikoulutus ACC ja PCC tasolla, 60+ tuntia ICF: n laatutarkastettua ja coachkohtaista koulutusta sertifioinnilla ACC (100 asiakastuntia) tai PCC (500 asiakastuntia) tasolle.

Core Strengths – SDI 2.0

Uusi digitaalinen Core Strengths SDI 2.0 alusta antaa sinulle ja yrityksellesi konkreettisia työkaluja kommunikoida oikealla tavalla ja näin saavuttaa tavoitteenne.

 

SDI (Strength Deployment Inventory) auttaa sinua kehittämään suhdeälyä ja rakentamaan tehokkaita sekä toimivia tiimejä, ennaltaehkäisemään ja hallitsemaan konflikteja sekä viestimään vaikuttavasti.

 

Sertifioimme myös ammatissaan SDI:tä käyttäviä konsultteja, HR-asiantuntijoita, työnohjaajia, koulutusvastaavia yms.

Positive Solutions

Luennoimme ja coachaamme sekä yrityksissä että yksityishenkilöitä.

 

Koulutamme, kehitämme ja coachaamme yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä kokonaisuuksia jokaisen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Parannamme yhteisöviestintää ja yhteistyötä, asetamme asiakkaittemme kanssa merkityksellisiä tavoitteita, käsittelemme konflikteja ja inspiroimme tiimejä, esimiehiä sekä työntekijöitä.

 

Coaching saa aikaan suuria muutoksia ja johtaa asiakkaan saavuttamaan unelmansa oppien samalla lisää itsestään, vahvuuksistaan ja vaikuttimistaan.

TV juontaja Mårten Svartström, Efter Nio ja coach Christine Suvanto, ICF MCC

Christine Suvannolla oli ilo ja kunnia vastaanotti ICF:n ja EMCC:n Pro Coaching 2020 -tunnustuksen ICF:n ja EMCC:n yhteisessä juhlaseminaarissa!

 

Tunnustus annettiin ensimmäistä kertaa. Tunnustuksen saaja on henkilö tai organisaatio, joka on tehnyt merkittävää työtä coachingin alalla, edistänyt ammattimaisen coachingin näkyvyyttä ja tunnettuutta, alan kehitystä sekä ammattimaisen coachingin käyttöä. Siis työskentelee pro coaching, coachingin hyväksi ja puolesta.

 

Tänä vuonna tunnustuksen saajan valitsijoina toimivat Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen sekä Kemppi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama. Kahdenkymmenen ehdokkaan joukosta oli valittu kolme finalistia, Christine Suvanto, Espoon kaupunki sekä Suomen valtion omistama HAUS kehittämiskeskus Oy.

 

Christine elää ja opettaa ammattimaisen coachingin inspiroimana ja myös tunnustuksen arvostettujen valitsijoiden mukaan osoittaa eettisyyttä ja ammattimaisuutta toiminnassaan sekä tekee coachingia sydämellä. Hän on vaikuttanut monen kasvutarinaan ja vienyt coachingia laajalti erilaisille aloille – näiden taloudellisista mahdollisuuksista riippumatta. 

 

Kiitospuheessaan liikuttunut Christine kiitti ICF:ää ja EMCC:tä korostaen yhdessä tekemisen tärkeyttä. Hän kertoi olevansa otettu suuresta kunniasta ja totesi, että vaikka hän sai Pro Coaching -tunnustuksen, on tunnustus meille kaikille, sillä yhdessä muutamme maailmaa.

 

ICF:n ja EMCC:n juhlaseminaari järjestettiin maanantaina 14.12.2020 ICF:n 25-vuotisjuhlan kunniaksi ja seminaarin teemana oli “Tulevaisuuden menestys rakennetaan tänään!”.

Uusia kiinnostavia kursseja ja koulutuksia tulossa. Katso tästä!

Ajankohtaista

 • Efter Nio maanantaina 22.2.2021 klo 21:00 Yle Teema & Fem Yhteistyö – nostaako vai laskeeko se energiatasoasi, tehokkuuttasi ja luovuuttasi töissä sekä kotona? Ajattele, jos tietäisit tarkkaan, miten kollegoidesi, perheesi......

 • Miten maraton juostaan?   Coachingin diplomikoulutuksen aikana tein merkittävän matkan, joka muutti monta asiaa elämässäni. Opin coachaamaan – oikeasti – International Coaching Federationin mukaisesti (lue tästä lisää siitä, mitä coaching on) ja matkani jatkuu sertifiointikoulutuksessa, joka tekee elämänmuutoksestani......

 • Christine Suvanto, MCC ja Pro Coaching 2020 vastaa kysymyksiin ja yleisiin myytteihin ammattimaisesta coachingista   Myytti 1: Coaching on kallista. Minulla ei ole siihen varaa. Christine vastaa: Kyllä, coaching maksaa,......

 • Tiesitko, että Positive Solutionsin kautta löydät itsellesi International Coaching Federationin (ICF) periaatteiden mukaisesti työskentelevän coachin helposti? Verkostossamme on mm.: kokeneita ICF-sertifioituja coacheja (business & life) sertifiointiohjelmassamme olevia coacheja (alennettu hinta)......

 • Christine Suvanto, kouluttajasi, coachisi   • ICF Master Certified Coach (MCC)• Käytännön coaching-kokemus 2.614 asiakastuntia• CoachCompanionin coach-kouluttaja vuodesta 2013,yli 2.876 tuntia koulutussalissa• Kurssiosallistujien antamien arvioiden keskiarvo 4,9/5• Mentorcoach vuodesta 2013•......

 • Christine vastaanotti ICF:n ja EMCC:n Pro Coaching -tunnustuksen maanantaina 14.12.2020 ICF:n ja EMCC:n yhteisessä juhlaseminaarissa! Tunnustus annettiin ensimmäistä kertaa. Tunnustuksen saaja on henkilö tai organisaatio, joka on tehnyt merkittävää työtä......

Coaching on yhteistyötä asiakkaan kanssa luovassa projektissa, joka herättää uusia ajatuksia ja löytää uusia ratkaisuja ja mahdollisuuksia.``

Näin kertovat muutamat koulutuksiimme osallistuneet

  Haluatko lisätietoja?

  - Koulutuksista
  - Coachingista
  - SDI:stä ja RQ:sta
  - Jostain muusta, jossa voimme luoda menestystä yhdessä

  Kirjoita kysymyksesi tähän alle tai jätä meille vain yhteydenottopyyntö. Voit myös milloin tahansa varata maksuttoman intro-tapaamisen kohdasta Ajanvaraus.