Tunnetko paloa päästä auttamaan muita? Kaipaatko tehokkaita ja toimivia työkaluja, joilla autat työntekijöitäsi, asiakkaitasi ja läheisiäsi saavuttamaan uusia tavoitteita, kasvamaan ja voimaan hyvin. Haluatko samalla kehittyä itsekin, vahvistaa itseluottamustasi ja löytää koko sisäisen kapasiteettisi?
Tiedämme, että professional coachingista on todellista hyötyä, ja siksi haluamme, että mahdollisimman moni pääsee hyödyntämään tietoamme ja kokemustamme.

Tervetuloa coachingin maailmaan – Sinua tarvitaan!

Tom & Christine Suvanto

ME OLEMME COACHCOMPANION

CoachCompanion on yksi Ruotsin vanhimmista coaching-alan yrityksistä ja yksi harvoista pohjoismaisista coach-kouluttajista, johon ICF (International Coach Federation) luottaa ja jolle se on antanut oikeuden myöntää kurssilaisilleen kansainvälisiä sertifiointeja. CoachCompanionin koulutukset perustuvat monen vuoden kokemukseen coachingista Ruotsissa ja Suomessa. Käytämme omia ainutlaatuisia mallejamme ja konseptejamme ja kehitämme ihmisiä ja organisaatioita coaching ensisijaisena työkalunamme.

Positive Solutionsin Christine ja Tom Suvanto edustavat CoachCompanionia Suomessa.

CoachCompanion – Avoimet koulutukset

Coachingin peruskurssi
2 päivää

Diplomikoulutus
professional coach

Kansainvälinen
sertifiointi

Jatkokoulutus:
Coachaava johtajuus

MITÄ COACHING ON?

ICF:N MÄÄRITELMÄ:

”COACHING ON KUMPPANUUTTA ASIAKKAAN KANSSA, SE ON AJATUKSIA HERÄTTÄVÄ JA LUOVA PROSESSI, JOKA INNOSTAA ASIAKKAITA MAKSIMOIMAAN HENKILÖKOHTAISEN JA AMMATILLISEN POTENTIAALINSA.”

Coaching on tehokas työkalu ihmistenväliseen työskentelyyn ja se perustuu syvään jokaisen yksilön kykyjen ja taitojen kunnioittamiseen. Coachingen on positiivinen prosessi, joka vie kehitystä eteenpäin asetettuja tavoitteita kohti. Coaching on tarkoitettu kaikille ja se parantaa työtehoa ja kustannustehokkuutta huomattavasti.

COACHIN TEHTÄVÄ

Saada esiin asiakkaan parhaat puolet.

Vapauttaa asiakkaan potentiaali.

Saada asiakas löytämään omat kannustimensa ja tekemään omia ratkaisuja.

Coach-prosessin kantavat voimat ovat:

Luottamus.

Läheisyys.

Suora kommunikaatio.

Coachin ja asiakkaan välinen kumppanuus.

COACHIN YDINOSAAMISALUEET

MEILLÄ KAIKKI COACHING PERUSTUU ICF:N YDINOSAAMISALUEISIIN:

Etiikka ja ammattitaito.
Coaching-sopimus.
Luottamus ja läheisyys.
Coachaava läsnäolo.
Aktiivinen kuuntelu.
Vahvat kysymykset.
Suora kommunikaatio.
Tietoisuuden luominen.
Toiminnan suunnittelu.
Suunnittelu ja tavoitteiden asettaminen.
Edistyminen ja vastuullisuuden hallinta.

VISIOMME
Coachingia kaikille

Visiomme on Coachingia kaikille. Tiedämme, että professional coachingista on todellista hyötyä ihmisille ja yrityksille. Eikä siinä kaikki: coachaava asenne parantaa viestintää, kehittää suhteita ja parantaa yhteistyötä. Haluamme tuoda coach-työkalut mahdollisimman monen saataville. Siksi tarjoamme erilaisia ja eri tavoin suunnattuja koulutuksia: kaikkea laajalle kohderyhmälle suunnatuista kahden päivän peruskursseista professional coach -diplomikoulutuksiin, kansainvälisiin sertifiointeihin ja Coachaava johtajuus -jatkokoulutuksiin.

MISSIOMME
Me muutamme maailmaa

Kun pystymme muuttamaan yhden henkilön ajattelua, olemme muuttaneet hänen maailmaansa. Se leviää kyseisen henkilön lähipiiriin kuin renkaat vedessä, ja kun pystymme muuttamaan kahden henkilön elämää, vaikutus on kaksinkertainen. Joidenkin mielestä missiomme kurkottaa liian korkealle. Me taas olemme sitä mieltä, että jokainen ihminen voi muuttaa maailmaa paremmaksi, tässä ja nyt, tekemällä tietoisia valintoja. Kaikki voivat auttaa omalla tavallaan, me autamme sillä, mihin uskomme ja mitä osaamme.

ARVOPOHJAMME
Olemme persoonallisia ja toimimme intohimolla sekä ammattitaidolla

Meillä kohtaat ihmisen, et titteliä. Elämme niin kuin opetamme, coachingissa on kyse jokaisen yksilön, myös omien työntekijöidemme ainutlaatuisuuden löytämisessä. Me todella rakastamme sitä, mitä teemme. Siksi meillä riittää energiaa ja pystymme tekemään aina vähän enemmän. Sitoutuminen ja intohimo ovat tärkeitä kannustimia, joita arvostamme suuresti.

Olemme ammattilaisia, osaamme sen, mitä teemme. Huolehdimme toimintamme jatkuvasta laadunvarmistuksesta ja teemme koko ajan työtä kehittyäksemme ja tullaksemme entistä paremmiksi.

Kehitämme henkilöitä ja organisaatioita coaching tärkeimpänä työkalunamme. Nykyisin moni yritys on täydentänyt toimialavalikoimaansa coachingilla. Meillä on vain yksi toimiala, professional coaching. Se riittää meille erinomaisesti.

ICF-SERTIFIOINTI

CoachCompanion nauttii ICF:n (International Coach Federation) luottamusta ja on saanut luvan myöntää coacheille kansainvälisiä ACC- ja PCC-tason diplomeja ja sertifiointeja (ns. ACTP, Approved Coach Training Program). Asiakkaillamme on luonnollisesti oikeus odottaa parasta laatua ja vakavaa suhtautumista. ICF on maailman suurin coaching-alan organisaatio ja sillä on edustus noin kahdeksassakymmenessä maassa. ICF toimii coachingin laadunvalvojana mm. tarjoamalla alan käyttöön eettiset toimintaohjeet ja määrittämänsä ydinosaamisalueet.

Coachingia käsitteleviä artikkelejamme

  • ...

  • Onnittelemme Positive Solutionsin perustajaa ja CoachCompanionin inspiroivaa kouluttajaa Christine Suvantoa ICF:n korkeimmasta sertifioinnista, Master Certified Coach, MCC! Suuret onnittelut Tomilta, Annelta sekä koko CoachCompanionilta Christinelle, joka aina inspiroi, kannustaa, löytää ratkaisuja......

  • Aivan viimeiseen asti uskoimme fyysiseen JOULUMINGELIIN Helsingissä, mutta HURRAA! Nyt KAIKKI voivat osallistua, koska tapaammekin Zoomissa! Varustaudu glögillä, pipareilla, tonttulakilla ja jouluvaloilla… Me tarjoamme: •joulumusiikkia •yhteisiä leikkejä ja mahdollisesti jonkin coach-työkalun •keskusteluja ja nauruja Saat......