Bettina Sågbom saa apua organisointiin

Miten laitetaan järjestykseen aikaoptimisti, joka jättää kaiken ikävän aina viime tippaan. Positive Solutionsin Christine Suvanto on valmentanut toimittajana ja ohjelmajohtajana työskentelevää Bettina Sågbomia, jonka Efter Nio -radio-ohjelma haastoi luomaan järjestystä elämään.

Bettina Sågbom on parantumaton aikaoptimisti, jolla asiat kasaantuvat ja joka ei saa tartutuksi tylsiin tehtäviin. Sonja Kailassaari ja Mårten Svartsrtöm haastoivat hänet Efter Nio -radio-ohjelmassa, ja Positive Solutionsin Christine Suvanto auttoi häntä pistämään pinot järjestykseen ja löytämään vahvuutensa.

Christine korostaa, että tahto ja halukkuus ovat parhaita kannustimia. Coachin tehtävä on löytää asiakkaan vahvuudet. Coachin ei kuulu järjestää asiakkaan raivata asiakkaan pinoja, vaan auttaa tätä löytämään oma motivaatio ja omat tapansa tehdä se. Positive Solutionsin TotalSDI-persoonallisuustestin perusteella Bettinalla on suhteellisen epätavallinen yhdistelmä persoonallisuuspiirteitä: hän on analyyttinen ja järjestelmällinen, mutta samalla salamannopea ja voimakas persoona.
– Sinun pitää kulloisenkin vastapelurisi mukaan miettiä, mitä vahvuuksiasi hyödynnät tai jätät käyttämättä, Christine sanoo ja toteaa myös, että Bettina tarvitsee määräajat saadakseen asioita tehdyksi.

 

Kiinnostuitko coachingista tai haluatko osallistua jollekin kurssillemme? Ota yhteyttä:

info@positivesolutions.fi tai soita 050 381 4737 (Tom) tai 045 847 0443 (Christine)

 

(Foto: Annika Sylvin-Reuter, Yle)Aikaisemmat uutiset

 • Vältä tarpeettomia konflikteja työpaikalla

  Stressin, jatkuvan ärtyneisyyden ja ratkaisemattomien konfliktien vuoksi huonosti voivat työntekijät aiheuttavat yleensä tulonmenetyksiä, koska heidän työtehonsa heikkenee ja tuottavuutensa laskee.

 • Sankarit ympärilläni - se mihin keskityt, kasvaa

  Mihin sinä keskityt? Haluatko ympärilläsi sankareita vai idiootteja? Positive Solutionsin Christine Suvanto pohdiskelee, millaisia valintoja voimme itse tehdä ja mitä voimme muuttaa omassa suhtautumisessamme muihin ihmisiin.  

 • ledarskap_coaching
  Coachingista työkalut kestävään johtajuuten

  Coachaavaan johtajuuteen vaaditaan rohkeutta ja koulutusta, siihen ei ole mitään valmiita reseptejä tai ratkaisuja. Toisaalta se myös maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, kun henkilöstö voi hyvin, kehittyy, kasvaa, pystyy huippusuorituksiin ja...

 • Diplomikoulutus tai sertifiointi, mikä ero niillä on?

  Kun puhutaan professional coachingista, meiltä kysytään usein, mikä ero diplomikoulutuksella ja sertifioinnilla on. Selitämme eroa usein käyttämällä metaforaa yksityisautoilija vs. ammattiautoilija.

 • Takaisin töihin vai takaisin vankilaan?

  Tuntuuko töihinpaluu lomien jälkeen vaikealta? Muista, että sinä itse päätät, pysytkö nykyisessä työssäsi vai lähdetkö uudelle kiinnostavalle matkalle. Oma henkilökohtainen coach voi auttaa sinua löytämään haluamasi tien.

 • SIKSI LOGOMME ON PURJEENMUOTOINEN

  Missä olemme ja miltä ympäristömme näyttää? Mihin satamaan haluamme ja minkälaisia kareja ja esteitä voi olla matkanvarrella?  Miksi purjeesta tuli Positive Solutions yrityksen logotyyppi?

 • Seitsemän syytä osallistua coach-koulutukseen

  Coaching on laaja käsite, joka sisältää kaikkea oman itsensä kehittämisestä aina coachaavaan johtajuuteen. Siinä on kyse ihmisen sisäisen potentiaalin vapauttamisesta ja kehittämisestä, oman tai muiden. Coachingia voidaan siksi harjoittaa yksittäin...

 • Club Lejonhjärta lataa akkujaan TotalSDI:llä ennen pohjoismaista joukkuekilpailua

  Club Lejonhjärtaa edustavat oikeustieteen opiskelijat lataavat akkujaan Positive Solutionsin SDI-kurssilla oppiakseen tuntemaan toisensa paremmin ennen oikeudenkäyntikilpailun finaalia. SDI tulee sanoista Strength Deployment Inventory ja se on tehokas suhteiden vahvistamisen ja...

 • Positive Solutions kasvaa ja muuttaa

  Positive Solutions laajentaa toimintaansa ja muuttaa samalla uusiin toimitiloihin Arabianrantaan. Näin saamme enemmän tilaa järjestää koulutuksia ja kursseja omissa tiloissamme.