Bettina Sågbom saa apua organisointiin

Miten laitetaan järjestykseen aikaoptimisti, joka jättää kaiken ikävän aina viime tippaan. Positive Solutionsin Christine Suvanto on valmentanut toimittajana ja ohjelmajohtajana työskentelevää Bettina Sågbomia, jonka Efter Nio -radio-ohjelma haastoi luomaan järjestystä elämään.

Bettina Sågbom on parantumaton aikaoptimisti, jolla asiat kasaantuvat ja joka ei saa tartutuksi tylsiin tehtäviin. Sonja Kailassaari ja Mårten Svartsrtöm haastoivat hänet Efter Nio -radio-ohjelmassa, ja Positive Solutionsin Christine Suvanto auttoi häntä pistämään pinot järjestykseen ja löytämään vahvuutensa.

Christine korostaa, että tahto ja halukkuus ovat parhaita kannustimia. Coachin tehtävä on löytää asiakkaan vahvuudet. Coachin ei kuulu järjestää asiakkaan raivata asiakkaan pinoja, vaan auttaa tätä löytämään oma motivaatio ja omat tapansa tehdä se. Positive Solutionsin TotalSDI-persoonallisuustestin perusteella Bettinalla on suhteellisen epätavallinen yhdistelmä persoonallisuuspiirteitä: hän on analyyttinen ja järjestelmällinen, mutta samalla salamannopea ja voimakas persoona.
– Sinun pitää kulloisenkin vastapelurisi mukaan miettiä, mitä vahvuuksiasi hyödynnät tai jätät käyttämättä, Christine sanoo ja toteaa myös, että Bettina tarvitsee määräajat saadakseen asioita tehdyksi.

 

Kiinnostuitko coachingista tai haluatko osallistua jollekin kurssillemme? Ota yhteyttä:

info@positivesolutions.fi tai soita 050 381 4737 (Tom) tai 045 847 0443 (Christine)

 

(Foto: Annika Sylvin-Reuter, Yle)Aikaisemmat uutiset

 • Tampereen Ammattikorkeakoulu, TAMK

  Vuoden aikana olemme valmentaneet mm TAMKin esimiehiä muutosprosessissa.  Yhdessä löysimme vahvuuksia itsessämme ja alaisissamme. Opimme kommunikoimaan tehokkaasti ja viesti saavuttaa vastaanottajan sekä miten kommunikoida haastavissa tilanteissa. Jokaisen käytöksen takaa löytyy usein...

 • Diplomikoulutus Koulukoutsi

  Koulukoutsi on ammattimainen coach, joka on suorittanut kansainvälisesti hyväksytyn coachkoulutuksen. Koulukoutsi on ylimääräinen voimavara koulussa. Neutraali henkilö, joka näkee sankarin ihmisessä. Asiakas tulee koulukoutsin luo valkoisena paperina, ei suorituksena eikä...

 • 10 vinkkiä mukavaan kesään - Paras kesä...Kuinka saada se aikaiseksi?

  Stressin, jatkuvan ärtyneisyyden ja ratkaisemattomien konfliktien vuoksi huonosti voivat työntekijät aiheuttavat yleensä tulonmenetyksiä, koska heidän työtehonsa heikkenee ja tuottavuutensa laskee.

 • Vältä tarpeettomia konflikteja työpaikalla

  Stressin, jatkuvan ärtyneisyyden ja ratkaisemattomien konfliktien vuoksi huonosti voivat työntekijät aiheuttavat yleensä tulonmenetyksiä, koska heidän työtehonsa heikkenee ja tuottavuutensa laskee.

 • Sankarit ympärilläni - se mihin keskityt, kasvaa

  Mihin sinä keskityt? Haluatko ympärilläsi sankareita vai idiootteja? Positive Solutionsin Christine Suvanto pohdiskelee, millaisia valintoja voimme itse tehdä ja mitä voimme muuttaa omassa suhtautumisessamme muihin ihmisiin.  

 • ledarskap_coaching
  Coachingista työkalut kestävään johtajuuten

  Coachaavaan johtajuuteen vaaditaan rohkeutta ja koulutusta, siihen ei ole mitään valmiita reseptejä tai ratkaisuja. Toisaalta se myös maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, kun henkilöstö voi hyvin, kehittyy, kasvaa, pystyy huippusuorituksiin ja...

 • Diplomikoulutus tai sertifiointi, mikä ero niillä on?

  Kun puhutaan professional coachingista, meiltä kysytään usein, mikä ero diplomikoulutuksella ja sertifioinnilla on. Selitämme eroa usein käyttämällä metaforaa yksityisautoilija vs. ammattiautoilija.

 • Takaisin töihin vai takaisin vankilaan?

  Tuntuuko töihinpaluu lomien jälkeen vaikealta? Muista, että sinä itse päätät, pysytkö nykyisessä työssäsi vai lähdetkö uudelle kiinnostavalle matkalle. Oma henkilökohtainen coach voi auttaa sinua löytämään haluamasi tien.

 • SIKSI LOGOMME ON PURJEENMUOTOINEN

  Missä olemme ja miltä ympäristömme näyttää? Mihin satamaan haluamme ja minkälaisia kareja ja esteitä voi olla matkanvarrella?  Miksi purjeesta tuli Positive Solutions yrityksen logotyyppi?