INFOseminaari – ONLINE! Ke 12.8. Klo 12:00

 

Lämpimästi tervetuloa INFOseminaariimme, jossa kerromme syksyn koulutuksista sekä muita jännittäviä uutisia.

 

Olemme varanneet kaksi tilaisuutta: tiistaina 11.8. klo 15:00 INFOseminaari ruotsiksi ja keskiviikkona 12.8. klo 12:00 INFOseminaari suomeksi – aina online. 
 
Ilmoittaudu osoitteeseen info@coachcompanion.fi ja lähetämme sinulle linkin INFOseminaariin, olet lämpimästi tervetullut!
 
Jos sinulla on kysymyksiä koulutuksistamme ja coachingista on INFOseminaari hyvä tilaisuus saada kysymyksiisi vastaukset. Olet myös aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä!
 
Tiedämme, miten positiivisesti coaching vaikuttaa sekä työ- että yksityiselämään. Coachaava asenne on hyödyllinen kaikissa ammateissa ja monissa ihmissuhteissa. Työskentelemme International Coaching Federationin (ICF) sääntöjen ja tarkan laatustandardin mukaisesti. Löydät meidät myös ICF:n sivuilta sertifioitujen coachien sekä akkreditoitujen kouluttajien luetteloista.
 
Coachaamme ja koulutamme ammattimaisuudella ja pitkällä kokemuksella, suurella intohimolla työhömme sekä omalla persoonallisella tavallamme, jotta jokaisella ihmisellä olisi mahdollisuus coachingiin. Meillä ihminen tulee aina edellä ja siksi koulutuksemme sekä coaching-palvelumme ovat tärkeitä ja upeita sekä itsensä kehittämisen että ammatillisen kehittymisen matkoja.
 
Tule sinäkin mukaan!