Positive Solutions, yhteistyökumppanisi työ- ja yksityiselämässä

Positive Solutions on meidän, Christine ja Tom Suvannon, vuonna 2012 perustama suomalainen coaching-yritys. Meillä on oma toimitila Helsingissä ja toimimme koko maassa. Tiimiimme kuuluu myös monia kouluttamiamme ammatticoacheja.

 

Koulutamme, kehitämme ja coachaamme yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä. Tarjoamme asiakkaillemme heille räätälöityjä kokonaisuuksia jokaisen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

 

Organisaatiot voivat säästää suuria summia parantamalla yhteisöviestintää ja yhteistyötä, asettamalla merkityksellisiä tavoitteita, käsittelemällä konflikteja ja kannustamalla tiimejä, esimiehiä ja työntekijöitä.

 

Yksilöcoaching puolestaan saa aikaan suuria muutoksia ja saa asiakkaan saavuttamaan unelmansa oppien samalla lisää itsestään, vahvuuksistaan ja vaikuttimistaan. Meille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat saada aikaan muutoksen.

 

Positive Solutions edustaa Suomessa sekä CoachCompanionia että TotalSDI:ta. Palvelutarjontaamme kuuluu kaikkea aina kahden päivän kursseista kansainväliseen akkreditoituun sertifiointikoulutukseen. Meille laatu on tärkeää ja siksi annamme rahat takaisin -tyytyväisyystakuun kaikille koulutuksillemme.

Lue lisää

Positive Solutionsin missio on ”Muuttaa maailmaa”, ja meille se ei tarkoita vain kauniita sanoja. Jos voimme muuttaa ihmisen elämää, olemme muuttaneet kyseisen henkilön maailmaa. Se taas leviää positiivisena energiana henkilön ympäristöön.

 

Jos voimme auttaa henkilöä, tiimiä tai organisaatiota voimaan ja toimimaan paremmin, olemme ottaneet pienen askeleen oikeaan suuntaan. Uskomme myös, että lapsilla ja nuorilla, joilla on hyvä itsetunto ja itsevarmuus, on voimaa, energiaa ja työkaluja käsitellä haasteita rakentavalla ja positiivisella tavalla ja kyky riemuita muiden ihmisten saavutuksista. Siksi olemme sponsoroineet ja käynnistäneet pilottihankkeita yhdessä Päiväkoti Fyrenin kanssa Helsingissä ja Hagelstamska-koulussa Kauniaisissa, joissa mm. koulutamme henkilökuntaa coachingissa, coachaavassa läsnäolossa ja coachaavassa johtajuudessa. Lapset ja nuoret ovat tulevaisuutemme.

 

Visiomme on ”Coachingia kaikille” ja tiedämme mitä ammattimainen coaching voi saada aikaan ihmisen elämässä. Siksi olemme aloittaneet Barefoot Coachingin niille, jotka tarvitsevat coachausta, mutta joilla ei ole taloudellisia mahdollisuuksia siihen. Tarjoamme yhdessä coachiemme kanssa henkilökohtaista coachausta sitä tarvitseville ihmisille (esim. työttömät, nuoret, yksinhuoltajat, vanhukset, uudet suomalaiset).

 

Olemme persoonallisia, ammattilaisia ja työskentelemme intohimolla. Riippumatta kenet meistä tapaat, tapaat henkilön, etkä vain työntekijää tietyllä työnimikkeellä. Haluamme elää, kuten koulutamme. Coaching on ainutlaatuisuuden löytämistä jokaisesta ihmisestä. Meissä kaikissa on intohimo sitä kohtaan mitä teemme, riippumatta työtehtävästä. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme innostuneita tehtävistämme ja että todella rakastamme sitä mitä teemme. Se antaa meille energiaa ja teemme siksi mielellämme myös hieman ylimääräistä. Tämä on tärkeä voimavara, jota arvostamme suuresti.

 

Olemme ammattilaisia, eli tiedämme mitä teemme. Kehitämme ja parannamme toimintaamme jatkuvasti korkean laadun takaamiseksi.

 

Laadun varmistamiseksi varmista, että löydät sekä kouluttajasi että koulutusyrityksesi International Coach Federationin (ICF) jäsenrekisteristä.

 

Haluamme olla yhteistyökumppanisi työ- ja yksityiselämässäsi.

 

Lämpimästi tervetuloa!

christine

Founder & Owner

ICF Professional Certified Coach (PCC), CoachTrainer, Mentor Coach, SDI Certified Partner, Master Trainer TotalSDI, NLP Master Practitioner, Mental Trainer

Christine Suvanto

Olen 30 vuoden työurani aikana työskennellyt useilla aloilla, kuten koulutus-, pankki-, autologistiikka- ja elintarvikealoilla. Työtehtäviini on kuulunut hallinnollisia tehtäviä, markkinointia, tuotelanseerauksia, kouluttamista ja kehittämistä.

 

Ennen yrittäjyyttäni toimin HR-tehtävissä. Työtehtäviäni olivat mm. esimies- ja henkilöstökoulutus, organisaatiokehitys ja henkilöstön hyvinvointiprojektit.

 

Vuonna 2012 lähdin rohkeasti yrittäjäksi; halusin tarjota koulutuksen ja kehittämisen kautta osaamiseni kaikkien yritysten käyttöön.

 

Nykyisessä unelma-ammatissani autan yrityksiä, tiimejä ja ihmisiä Positive Solutionsin, CoachCompanion Finlandin ja TotalSDI Finlandin kautta.

tom

Co-Owner & Sales

SDI Certified Partner, Master Trainer TotalSDI, ICF Professional Certified Coach (PCC)

Tom Suvanto

 

Toimitusjohtajana vastasin yrityksen kokonaiskuvasta ja yritystoiminnan kehityksestä. Työskentelin aiemmin Controllerina hoitaen talouteen, budjetointiin ja raportointiin liittyviä tehtäviä. Olen työskennellyt useissa suuryrityksissä, kuten Veholla, Assistorilla, Stockmannilla ja Akateemisessa kirjakaupassa.

 

Nykyisessä työssäni laaja kokemukseni on arvokas voimavara niin yrityskehityksessä kuin ryhmien ja yksityishenkilöiden coachauksessakin.

 

Olen ylpeä siitä, että edustamme tutkimukseen nojaavaa TotalSDI:tä ja CoachCompanionia, jonka korkean laadun takeena toimii International Coaching Federation (ICF).