Positive Solutions, yhteistyökumppanisi työ- ja yksityiselämässä

Positive Solutions on Christine ja Tom Suvannon vuonna 2012 perustama kotimainen coachingyritys. Toimimme koko maassa ja meillä on omat toimitilat Hangossa ja Helsingissä. Tiimiimme kuuluu monia itsekouluttamiamme coacheja.

Koulutamme, kehitämme ja coachaamme yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä. Tarjoamme asiakkaille omia räätälöityjä kokonaisuuksia tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Parantamalla kommunikointia ja yhteistyötä, asettamalla motivoituja tavoitteita, käsittelemällä konflikteja ja kannustamalla tiimejä, esimiehiä ja työntekijöitä organisaatiot voivat säästää suuria summia. Yksityishenkilöt saavat aikaan suuria muutoksia ja saavuttavat unelmansa oppimalla lisää itsestään, vahvuuksistaan ja vaikuttimistaan. Kaikki, jotka haluavat saada muutoksen aikaiseksi ovat tervetulleita meille.

Positive Solutions edustaa Suomessa sekä CoachCompanionia ja TotalSDI:ta. Ohjelmaan kuuluu kaikkea aina kahden päivän kursseista kansainväliseen akkreditoituun sertifiointikoulutukseen. Meille laatu on tärkeää ja siksi annamme rahat takaisin -takuun kaikille koulutuksillemme.

Lue lisää

Positive Solutionsin missio on ”Muuttaa maailmaa”, ja meille se ei tarkoita vain kauniita sanoja. Jos voimme muuttaa ihmisen elämää, olemme muuttaneet kyseisen henkilön maailmaa. Se taas leviää positiivisena energiana henkilön ympäristöön.

Jos voimme auttaa henkilöä, tiimiä tai organisaatiota voimaan ja toimimaan paremmin, olemme ottaneet pienen askeleen oikeaan suuntaan. Uskomme myös, että lapsilla ja nuorilla, joilla on hyvä itsetunto ja itsevarmuus, on voimaa, energiaa ja työkaluja käsitellä haasteita rakentavalla ja positiivisella tavalla ja kyky riemuita muiden ihmisten saavutuksista. Siksi olemme sponsoroineet ja käynnistäneet pilottihankkeita yhdessä Päiväkoti Fyrenin kanssa Helsingissä ja Hagelstamska-koulussa Kauniaisissa, joissa mm. koulutamme henkilökuntaa coachingissa, coachaavassa läsnäolossa ja coachaavassa johtajuudessa. Lapset ja nuoret ovat tulevaisuutemme.

Visiomme on ”Coachingia kaikille” ja tiedämme mitä ammattimainen coaching voi saada aikaan ihmisen elämässä. Siksi olemme aloittaneet Barefoot coachingin niille, jotka tarvitsevat coachausta, mutta joilla ei ole taloudellisia mahdollisuuksia siihen. Tarjoamme yhdessä meidän coachien kanssa henkilökohtaista coachausta tätä tarvitseville ihmisille (esim. työttömät, nuoret, yksinhuoltajat, vanhukset, uusia suomalaisia).

Olemme persoonallisia ja intohimoisia ammattilaisia. Riippumatta kenet meistä tapaat, tapaat henkilön, etkä vain työntekijää tietyllä työnimikkeellä. Haluamme elää, kuten koulutamme. Coaching on ainutlaatuisuuden löytämistä jokaisesta ihmisestä. Meissä kaikissa on intohimo sitä kohtaan mitä teemme, riippumatta työtehtävästä. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme innostuneita tehtävistämme ja että todella rakastamme sitä mitä teemme. Se antaa meille energiaa ja teemme siksi mielellämme myös hieman ylimääräistä. Tämä on tärkeä voimavara, jota arvostamme suuresti.

Olemme ammattilaisia, eli tiedämme mitä teemme. Kehitämme ja parannamme toimintaamme jatkuvasti korkean laadun takaamiseksi.

Laadun varmistamiseksi varmista, että löydät sekä kouluttajasi että koulutusyrityksesi International Coach Federationin (ICF) jäsenrekisteristä.

Haluamme olla sinun partnerisi työ- ja yksityiselämässäsi.

Lämpimästi tervetuloa!

christine

Founder & Owner

ICF Professional Certified Coach (PCC), CoachTrainer, Mentor Coach, SDI Certified Partner, Master Trainer TotalSDI, NLP Master Practitioner, Mental Trainer

Christine Suvanto

Olen 30 vuoden työurani aikana työskennellyt useilla aloilla mm koulutus-, pankki, autologistiikka- ja elintarvikealalla. Työtehtäviini on kuulunut hallinnollisia tehtäviä, markkinointia, tuotelanseerauksia, kouluttamista ja kehittämistä.

Ennen yrittäjyyttäni toimin HR:nä. Työtehtäviäni olivat mm. esimies- ja henkilöstökoulutus, organisaatiokehitys ja henkilöstön hyvinvointiprojektit. Vuonna 2012 lähdin rohkeasti yrittäjäksi; halusin tarjota koulutuksen ja kehittämisen kautta osaamiseni yritysten käyttöön.

Nykyisessä unelma-ammatissani autan yrityksiä, tiimejä ja ihmisiä Positive Solutionsin, CoachCompanion Finlandin ja TotalSDI Finlandin kautta.

tom

Co-Owner & Sales

SDI Certified Partner, Master Trainer TotalSDI, ICF Associate Certified Coach (ACC)

Tom Suvanto

 

Työskentelin aiemmin Controllerina hoitaen talouteen, budjetointiin ja raportointiin liittyvistä tehtäviä. Toimitusjohtajana vastasin yrityksen kokonaiskuvasta ja yritystoiminnan kehityksestä. Olen työskennellyt useissa suuryrityksissä, kuten Veho, Assistor, Stockmann ja Akateeminen kirjakauppa. Nykyisessä työssäni laaja kokemukseni on arvokas voimavara niin yrityskehityksessä, kuin ryhmien ja yksityishenkilöiden coachauksessakin.

Olen ylpeä siitä, että edustamme CoachCompanionia, jonka laadun takeena toimii International Coach Federation (ICF) ja tutkimukseen nojaavaa TotalSDI:tä.