Pehmeillä arvoilla kovaa valuuttaa

Kun yritys haluaa säästää, leikataan yleensä tasaisesti kaikista toiminnoista (juustohöyläperiaate) tai sitten priorisoidaan poistamalla joitakin toimintoja kokonaan (kakkulapioperiaate). On kuitenkin olemassa järkevämpikin tapa säästää rahaa, nimittäin perehtyminen organisaation vointiin. Positiivisella viestinnällä ja hyvällä konfliktien hallinnalla yritys voi säästää suuria summia.

 

Suora ja positiivinen viestintä, jossa vastaanottaja on keskipisteessä, ehkäisee tarpeettomia väärinkäsityksiä: väärinkäsityksiä, jotka saattaisivat aiheuttaa konflikteja. Kun kaksi henkilöä on konfliktitilanteessa, se ei kosketa vain näitä kahta henkilöä, vaan suoraan tai epäsuorasti koko tiimiä. Tiimi tai osasto voi jakautua kahteen vastakkaiseen leiriin, jolloin arvokasta aikaa kuluu muun muassa omien kantojen muodostamiseen, kahvitaukokeskusteluihin ja selän takana puhumiseen. Yhteistyöongelmiin, väärinkäsityksiin ja konflikteihin voi olla hankala puuttua. Monet seikat vaikuttavat luonnollisesti siihen, mitä yrityksesi voisi konfliktien ratkaisemisesta ja ehkäisemisestä hyötyä, mutta tehokkailla työkaluilla, rohkeudella ja tahdolla on ansaittavissa suuria summia.

Eurojen lisäksi säästyy muutakin. Konfliktien inhimilliset kustannukset ovat valtavia. Konfliktit aiheuttavat stressiä, jatkuvaa ärtyneisyyttä, sairaspoissaoloja, tuottavuuden laskua. Säästöjen lisäksi toimiva konfliktien hallintaprosessi edistää työhyvinvointia, luovuutta, sitoutuneisuutta ja yhteishenkeä, mitkä puolestaan lisäävät tuottavuutta ja tehokkuutta. Pehmeillä arvoilla voit siis ansaita kovaa valuuttaa.

TotalSDI
Ihmiset ovat mutkikkaita. Suhteiden ei kuitenkaan tarvitse olla

Positive Solutions käyttää TotalSDI-työkalua konfliktien hallinnan koulutuksissa. TotalSDI:n yksinkertaiset mutta tehokkaat puuttumistavat auttavat yksilöitä ja ryhmiä kehittämään tietoisuutta ja tietämystä siitä, miten muodostetaan tehokkaita henkilökohtaisia suhteita ja liikesuhteita.
Kun TotalSDI-työkaluja käyttävät konsultit, valmentajat ja kouluttajat tekevät yhteenvetoa menetelmästämme, seuraavat kolme asiaa tulevat usein esiin:

Ne ovat näppäriä.
Ne vakiintuvat toimintatavoiksi.
Ne ovat käyttökelpoisia.

Tästä löydät Positive Solutionsin kevään TotalSDI-kurssit.

 

Jopa Twitter käyttää TotalSDI:tä – katso video:

 

TotalSDI@Twitter

https://totalsdi.com/case_studies_twitter/

Kevään TotalSDI-kurssit

Have a Nice Conflict-kurssi

Helsinki 8-9 mars 2018  (suomenkielinen)

Mariehamn 28-29 maj 2018 (på svenska)

Certifieringsutbildning till TotalSDI handledare

Helsingfors 21-23 mars 2018 + 17 april 2018Aikaisemmat uutiset

 • Sankarit ympärilläni - se mihin keskityt, kasvaa

  Mihin sinä keskityt? Haluatko ympärilläsi sankareita vai idiootteja? Positive Solutionsin Christine Suvanto pohdiskelee, millaisia valintoja voimme itse tehdä ja mitä voimme muuttaa omassa suhtautumisessamme muihin ihmisiin.  

 • ledarskap_coaching
  Coachingista työkalut kestävään johtajuuten

  Coachaavaan johtajuuteen vaaditaan rohkeutta ja koulutusta, siihen ei ole mitään valmiita reseptejä tai ratkaisuja. Toisaalta se myös maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, kun henkilöstö voi hyvin, kehittyy, kasvaa, pystyy huippusuorituksiin ja...

 • Diplomikoulutus tai sertifiointi, mikä ero niillä on?

  Kun puhutaan professional coachingista, meiltä kysytään usein, mikä ero diplomikoulutuksella ja sertifioinnilla on. Selitämme eroa usein käyttämällä metaforaa yksityisautoilija vs. ammattiautoilija.

 • Takaisin töihin vai takaisin vankilaan?

  Tuntuuko töihinpaluu lomien jälkeen vaikealta? Muista, että sinä itse päätät, pysytkö nykyisessä työssäsi vai lähdetkö uudelle kiinnostavalle matkalle. Oma henkilökohtainen coach voi auttaa sinua löytämään haluamasi tien.

 • SIKSI LOGOMME ON PURJEENMUOTOINEN

  Missä olemme ja miltä ympäristömme näyttää? Mihin satamaan haluamme ja minkälaisia kareja ja esteitä voi olla matkanvarrella?  Miksi purjeesta tuli Positive Solutions yrityksen logotyyppi?

 • Seitsemän syytä osallistua coach-koulutukseen

  Coaching on laaja käsite, joka sisältää kaikkea oman itsensä kehittämisestä aina coachaavaan johtajuuteen. Siinä on kyse ihmisen sisäisen potentiaalin vapauttamisesta ja kehittämisestä, oman tai muiden. Coachingia voidaan siksi harjoittaa yksittäin...

 • Club Lejonhjärta lataa akkujaan TotalSDI:llä ennen pohjoismaista joukkuekilpailua

  Club Lejonhjärtaa edustavat oikeustieteen opiskelijat lataavat akkujaan Positive Solutionsin SDI-kurssilla oppiakseen tuntemaan toisensa paremmin ennen oikeudenkäyntikilpailun finaalia. SDI tulee sanoista Strength Deployment Inventory ja se on tehokas suhteiden vahvistamisen ja...

 • Positive Solutions kasvaa ja muuttaa

  Positive Solutions laajentaa toimintaansa ja muuttaa samalla uusiin toimitiloihin Arabianrantaan. Näin saamme enemmän tilaa järjestää koulutuksia ja kursseja omissa tiloissamme.

 • Vain paras on kyllin hyvää Snellmanille

  Jotta voi tulla alansa parhaaksi, tarvitaan parasta johtajuutta. Se tiedetään Snellmanin perheyrityksessä, joka on valmistanut laadukkaita leikkeleitä ja lihajalosteita jo 60 vuoden ajan. Kolme konsernin johtajista on vuosien 2017 ja...