Seitsemän syytä osallistua coach-koulutukseen

Coaching on laaja käsite, joka sisältää kaikkea oman itsensä kehittämisestä aina coachaavaan johtajuuteen. Siinä on kyse ihmisen sisäisen potentiaalin vapauttamisesta ja kehittämisestä, oman tai muiden. Coachingia voidaan siksi harjoittaa yksittäin tai ryhmissä, yrityksissä, urheilujoukkueessa tai jopa kotona olohuoneessa. Entä miksi juuri sinun kannattaisi osallistua coach-koulutukseen?

 

1. Haluat työskennellä coachina ja etsit kansainvälisesti akkreditoitua ammattikoulutusta

Coachingia ei mielestämme voi oppia pelkkää teoriaa opiskelemalla ja siksi koulutuksemme painopiste onkin harjoituksissa ja käytännön soveltamisessa. Diplomi- tai sertifiointikoulutuksessa saat täysipainoisen coachingtyön edellyttämän ammattipätevyyden.

2. Haluat kehittää coachaavaa johtajuuttasi

Modernilta coachaavalta johtajalta vaaditaan rohkeutta ja uskallusta luottaa työntekijöihin. Coach-koulutus maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, kun henkilöstö voi hyvin, pystyy huippusuorituksiin ja sitoutuu työhönsä.

3. Haluat lisämeriittejä CV:hesi

Coach-koulutuksella voi olla paljon painoarvoa hakiessasi työpaikkaa. Yritys- ja yksityisasiakkaamme ovat oppineet vaatimaan professional coacheja ja kansainvälinen sertifiointi on usein vaatimuksena, etenkin tarjouksissa, ja sitä kysytään myös yksityisillä markkinoilla.

4. Haluat kehittyä nykyisessä ammatissasi

Coachingissa on pohjimmiltaan kyse viestinnästä ja viestinnässä taas suhteista. Coach-koulutus haastaa vanhat tutut toimintamallisi ja vie viestintä- ja konfliktinhallintataitosi aivan uudelle tasolle.

5. Sinulla on unelma, jonka haluat toteuttaa

Haluaisit kovasti toteuttaa unelmasi, mutta se ei onnistu etkä saa mitään valmista aikaan, vaikka kuinka suunnittelet ja päätät ryhtyä toimeen. Coach-koulutuksessa saat tehokkaita työkaluja, jotka auttavat sinua tarttumaan toimeen. Koulutus auttaa sinua myös vastaamaan tärkeimpään kysymykseen: miksi haluat toteuttaa tämän unelman.

6. Olet tyytymätön itseesi

Sinusta tuntuu, että ”kaikilla muilla” on hieno elämä ja he menestyvät, mutta sinä et. Coach-koulutuksessa opit näkemään itsesi uudella tavalla, oivallat, mitä oikeasti haluat, mitä lahjoja sinulla on ja mikä on sinulle tärkeää. Lisäksi opit asettamaan tavoitteita ja ottamaan askelia oikeaan suuntaan niiden saavuttamiseksi.

7. Sinun on vaikea löytää tarkoitusta elämääsi

Onnen ja rakkauden tunteminen elämässä ei aina välttämättä ole helppoa. Tässä yksi hyväksi koettu resepti, millä löydät tarkoitusta elämääsi: omista elämäsi hyvän tekemiseen muille. Coach-koulutuksessa opit itsestäsi asioita ja voit sitten auttaa muita muuttamaan elämänsä todeksi. Oivallat, kuka olet, ja mikä on tehtäväsi elämässä juuri nyt.

CoachCompanion on yksi Ruotsin vanhimmista coaching-alan yrityksistä ja yksi harvoista pohjoismaisista coach-kouluttajista, johon International Coach Federation (ICF) luottaa. Suomessa CoachCompanionia edustaa Christine ja Tom Suvanto, Positive Solutions.

Täältä löydät tietoa kaikista coaching-koulutuksistamme.Aikaisemmat uutiset

 • Sankarit ympärilläni - se mihin keskityt, kasvaa

  Mihin sinä keskityt? Haluatko ympärilläsi sankareita vai idiootteja? Positive Solutionsin Christine Suvanto pohdiskelee, millaisia valintoja voimme itse tehdä ja mitä voimme muuttaa omassa suhtautumisessamme muihin ihmisiin.  

 • ledarskap_coaching
  Coachingista työkalut kestävään johtajuuten

  Coachaavaan johtajuuteen vaaditaan rohkeutta ja koulutusta, siihen ei ole mitään valmiita reseptejä tai ratkaisuja. Toisaalta se myös maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, kun henkilöstö voi hyvin, kehittyy, kasvaa, pystyy huippusuorituksiin ja...

 • Diplomikoulutus tai sertifiointi, mikä ero niillä on?

  Kun puhutaan professional coachingista, meiltä kysytään usein, mikä ero diplomikoulutuksella ja sertifioinnilla on. Selitämme eroa usein käyttämällä metaforaa yksityisautoilija vs. ammattiautoilija.

 • Takaisin töihin vai takaisin vankilaan?

  Tuntuuko töihinpaluu lomien jälkeen vaikealta? Muista, että sinä itse päätät, pysytkö nykyisessä työssäsi vai lähdetkö uudelle kiinnostavalle matkalle. Oma henkilökohtainen coach voi auttaa sinua löytämään haluamasi tien.

 • SIKSI LOGOMME ON PURJEENMUOTOINEN

  Missä olemme ja miltä ympäristömme näyttää? Mihin satamaan haluamme ja minkälaisia kareja ja esteitä voi olla matkanvarrella?  Miksi purjeesta tuli Positive Solutions yrityksen logotyyppi?

 • Club Lejonhjärta lataa akkujaan TotalSDI:llä ennen pohjoismaista joukkuekilpailua

  Club Lejonhjärtaa edustavat oikeustieteen opiskelijat lataavat akkujaan Positive Solutionsin SDI-kurssilla oppiakseen tuntemaan toisensa paremmin ennen oikeudenkäyntikilpailun finaalia. SDI tulee sanoista Strength Deployment Inventory ja se on tehokas suhteiden vahvistamisen ja...

 • Positive Solutions kasvaa ja muuttaa

  Positive Solutions laajentaa toimintaansa ja muuttaa samalla uusiin toimitiloihin Arabianrantaan. Näin saamme enemmän tilaa järjestää koulutuksia ja kursseja omissa tiloissamme.

 • Vain paras on kyllin hyvää Snellmanille

  Jotta voi tulla alansa parhaaksi, tarvitaan parasta johtajuutta. Se tiedetään Snellmanin perheyrityksessä, joka on valmistanut laadukkaita leikkeleitä ja lihajalosteita jo 60 vuoden ajan. Kolme konsernin johtajista on vuosien 2017 ja...

 • Mia Hafrén haluaa tulla paremmaksi kuuntelijaksi

  Työssään näyttelijä ja laulaja Mia Hafrén yrittää täyttää paikkansa näyttämöllä a cappella -ryhmä Forkissa. Yksityisesti hän sen sijaan pohtii usein, onko hän aivan liian hallitseva, ja haluaisikin oppia paremmaksi kuuntelijaksi....