Seitsemän syytä osallistua coach-koulutukseen

Coaching on laaja käsite, joka sisältää kaikkea oman itsensä kehittämisestä aina coachaavaan johtajuuteen. Siinä on kyse ihmisen sisäisen potentiaalin vapauttamisesta ja kehittämisestä, oman tai muiden. Coachingia voidaan siksi harjoittaa yksittäin tai ryhmissä, yrityksissä, urheilujoukkueessa tai jopa kotona olohuoneessa. Entä miksi juuri sinun kannattaisi osallistua coach-koulutukseen?

 

1. Haluat työskennellä coachina ja etsit kansainvälisesti akkreditoitua ammattikoulutusta

Coachingia ei mielestämme voi oppia pelkkää teoriaa opiskelemalla ja siksi koulutuksemme painopiste onkin harjoituksissa ja käytännön soveltamisessa. Diplomi- tai sertifiointikoulutuksessa saat täysipainoisen coachingtyön edellyttämän ammattipätevyyden.

2. Haluat kehittää coachaavaa johtajuuttasi

Modernilta coachaavalta johtajalta vaaditaan rohkeutta ja uskallusta luottaa työntekijöihin. Coach-koulutus maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, kun henkilöstö voi hyvin, pystyy huippusuorituksiin ja sitoutuu työhönsä.

3. Haluat lisämeriittejä CV:hesi

Coach-koulutuksella voi olla paljon painoarvoa hakiessasi työpaikkaa. Yritys- ja yksityisasiakkaamme ovat oppineet vaatimaan professional coacheja ja kansainvälinen sertifiointi on usein vaatimuksena, etenkin tarjouksissa, ja sitä kysytään myös yksityisillä markkinoilla.

4. Haluat kehittyä nykyisessä ammatissasi

Coachingissa on pohjimmiltaan kyse viestinnästä ja viestinnässä taas suhteista. Coach-koulutus haastaa vanhat tutut toimintamallisi ja vie viestintä- ja konfliktinhallintataitosi aivan uudelle tasolle.

5. Sinulla on unelma, jonka haluat toteuttaa

Haluaisit kovasti toteuttaa unelmasi, mutta se ei onnistu etkä saa mitään valmista aikaan, vaikka kuinka suunnittelet ja päätät ryhtyä toimeen. Coach-koulutuksessa saat tehokkaita työkaluja, jotka auttavat sinua tarttumaan toimeen. Koulutus auttaa sinua myös vastaamaan tärkeimpään kysymykseen: miksi haluat toteuttaa tämän unelman.

6. Olet tyytymätön itseesi

Sinusta tuntuu, että ”kaikilla muilla” on hieno elämä ja he menestyvät, mutta sinä et. Coach-koulutuksessa opit näkemään itsesi uudella tavalla, oivallat, mitä oikeasti haluat, mitä lahjoja sinulla on ja mikä on sinulle tärkeää. Lisäksi opit asettamaan tavoitteita ja ottamaan askelia oikeaan suuntaan niiden saavuttamiseksi.

7. Sinun on vaikea löytää tarkoitusta elämääsi

Onnen ja rakkauden tunteminen elämässä ei aina välttämättä ole helppoa. Tässä yksi hyväksi koettu resepti, millä löydät tarkoitusta elämääsi: omista elämäsi hyvän tekemiseen muille. Coach-koulutuksessa opit itsestäsi asioita ja voit sitten auttaa muita muuttamaan elämänsä todeksi. Oivallat, kuka olet, ja mikä on tehtäväsi elämässä juuri nyt.

CoachCompanion on yksi Ruotsin vanhimmista coaching-alan yrityksistä ja yksi harvoista pohjoismaisista coach-kouluttajista, johon International Coach Federation (ICF) luottaa. Suomessa CoachCompanionia edustaa Christine ja Tom Suvanto, Positive Solutions.

Täältä löydät tietoa kaikista coaching-koulutuksistamme.Aikaisemmat uutiset

 • ICF FINLAND – KUMPPANUUTTA LÄPI ICF:N YDINTAIDOT

 • Oma Mental Managerimme Christine

  Christinen kymmenen vuoden taival on tullut päätökseen, kun hän valmistui Mental Manageriksi. Onnea!  Mental management on PhD Rita Ahvenniemen luoma malli ja menetelmä, jonka avulla selviydymme meille asetetuista vaatimuksista. Nämä...

 • Women's Career Network (WCN) Professionals ja Coachaava Johtajuus

  Professionals -konsepti laajentaa jo olemassa olevaa WCN-verkostoa. WCN Professionals on suunnattu jo työelämässä oleville business & law – alan naisille. Professionalsin tavoitteena on luoda verkosto sekä puitteet keskustelulle – inspiroida...

 • Vain Kivoja Konflikteja Partiolaisten Johtajatulilla

  Tunnelma oli katossa kun 3000 kiinnostunutta ja aktiivista johtajaa kokoontui Evolla. Minulla oli kunnia vetää Have a Nice Conflict” työpajaa ja osanottajien palaute lämmitti.

 • Syksy on tulossa, oletko valmis…

  Syksy on tulossa kaikilla sen väreillä, elokuun kuutamo, yöt jotka pitenevät ja viilenevät. Jotkut ovat toiveikkaita ja kaipaavat hetkiä takan ja kynttilöiden äärellä. Kun taas jotkut pelkäävät syksyn tuloa, miettivät...

 • Tampereen Ammattikorkeakoulu, TAMK

  Vuoden aikana olemme valmentaneet mm TAMKin esimiehiä muutosprosessissa.  Yhdessä löysimme vahvuuksia itsessämme ja alaisissamme. Opimme kommunikoimaan tehokkaasti ja viesti saavuttaa vastaanottajan sekä miten kommunikoida haastavissa tilanteissa. Jokaisen käytöksen takaa löytyy usein...

 • Diplomikoulutus Koulukoutsi

  Koulukoutsi on ammattimainen coach, joka on suorittanut kansainvälisesti hyväksytyn coachkoulutuksen. Koulukoutsi on ylimääräinen voimavara koulussa. Neutraali henkilö, joka näkee sankarin ihmisessä. Asiakas tulee koulukoutsin luo valkoisena paperina, ei suorituksena eikä...

 • 10 vinkkiä mukavaan kesään - Paras kesä...Kuinka saada se aikaiseksi?

  Stressin, jatkuvan ärtyneisyyden ja ratkaisemattomien konfliktien vuoksi huonosti voivat työntekijät aiheuttavat yleensä tulonmenetyksiä, koska heidän työtehonsa heikkenee ja tuottavuutensa laskee.

 • Vältä tarpeettomia konflikteja työpaikalla

  Stressin, jatkuvan ärtyneisyyden ja ratkaisemattomien konfliktien vuoksi huonosti voivat työntekijät aiheuttavat yleensä tulonmenetyksiä, koska heidän työtehonsa heikkenee ja tuottavuutensa laskee.