INFOseminarium – online! Ti 11.8 kl. 15:00

 

 

Varmt välkommen till vårt INFOseminarium där vi berättar om höstens utbildningar inom professionell coaching samt andra spännande nyheter vi har på gång.

 
 
Vi har bokat två tillfällen: på tisdag 11.8 kl. 15:00 kommer INFOseminariet hållas på svenska och på onsdag 12.8 kl. 12:00 på finska – alltid online.
 
Anmäl dig till info@coachcompanion.fi och vi skickar en länk till INFOseminariet, du är varmt välkommen!
 
Har du frågor kring våra utbildningar och coaching är INFOseminariet ett bra tillfälle att få svar. Du är också alltid välkommen att kontakta oss!
 
Vi vet vilka positiva effekter coaching har i arbetslivet och på den privata sidan. Ett coachande förhållningssätt gynnar alla yrken och många relationer. Vi arbetar enligt International Coaching Federations (ICF) riktlinjer och noggrann kvalitetsstandard. Du hittar oss också i ICFs listor över certifierade coacher och ackrediterade utbildare.
 
Vi coachar och utbildar med professionalitet och lång erfarenhet, stor passion för det vi gör och på vårt personliga sätt, för att varje människa får tillgång till coaching. Hos oss är människan alltid i fokus och därför är våra utbildningar och coaching-tjänster viktiga och fantastiska resor av både personlig och professionell utveckling.
 
Kom med du också!