Luo ja säilytä täydellinen loman tunne myös arjessa

5 + 3 kysymyksellä, joihin voit vastata!

Täydellinen lomatunnelma ja lomafiilis? Yhtäkkiä vain tunnen SEN, WOW, haluaisin, että elämä olisi aina tällaista. Kaikki tuntuu täydelliseltä! STOP, PYSÄHDY juuri siihen, missä olet, juuri siihen hetkeen, jolloin tunne on voimakkaimmillaan, parhaimmillaan, ihanimmillaan. Nauti hetkestä, ikuista hetkesi, vahvista tunnettasi ja tutkaile sitä.

Vain sinä tiedät, mitä tarvitset ja mikä antaa sinulle täydellisen loman tunteen. Onko se oma aamuhetki, onko se mansikanpoiminta lasten kanssa, pitkä kävelylenkki keskellä päivää, spontaanit naurut saunassa…

Onko aina oltava loma, jotta tuntisit täydellisen lomafiiliksen? Ajattele, jos voisit säilyttää lomatunnelman myös arjessa? Jos voisit säilyttää loman tunnelman jokaisena vuoden 365 päivänä? Et enää odottaisi täydellistä lomaa, joka saattaa syystä tai toisesta ollakin jotain muuta kuin täydellinen. Onko mahdollista luoda täydellinen lomatunnelma ja säilyttää se myös arjessa? Kyllä! Vastaa seuraaviin kysymyksiin ja olet jo matkalla…

Ensimmäiseksi: Varaa itsellesi rauhallinen hetki ilman keskeytyksiä, ota paperia ja kynä, asetu lempipaikkaasi ja maistele alla olevia kysymyksiä rauhassa, kuuntele itseäsi ja vastaa sydämelläsi.

  1. Anna itsellesi aikaa palata rauhassa hetkiin, joissa sinulla oli täydellinen loman tunne ja lomatunnelma. Kirjoita nämä hetket ylös juuri siinä järjestyksessä kuin niitä ajattelet. Hetki voi olla juuri nyt, se saattoi olla eilen, viime vuonna, nuoruudessa tai lapsuudessa. Anna niiden tulla luoksesi ja kirjoita hetket ylös analysoimatta niitä, ilman ”mutta”-lauseita… Anna niiden vain tulla, yksi toisensa jälkeen ja jos muistat vain yhden tai kaksi, on sekin oikein hyvä.
  2. Ajattele nyt yhtä muistoa kerrallaan. Elä hetki, päivä, loma uudestaan. Kirjoita ylös avainsanoja, mitä päivän aikana tapahtui, mitä muistat päivästä. Yksityiskohtia, ystäviä, auringon, luonnon, ruoan, retken, naurun, musiikin, tuoksut… Kirjoita ylös sanoja, joita sinulle tulee mieleen.
  3. Katsele nyt kirjoittamiasi sanoja; mitä tunteita ne herättävät sinussa, mitä tunsit näissä hetkissä? Kirjoita ylös! Esimerkiksi: yhdessäoloa, itsenäisyyttä, vapautta, jännitystä, iloa, tasapainoa, energiaa, aikaa, turvallisuutta tai jotain aivan muuta. Pohdi ja kirjoita!
  4. Mitä tunnet juuri nyt, kun luet kirjoittamaasi? Mitä sinä tarvitset, jotta voit tuntea täydellisen loman tunteen?
  5. Haluaisitko säilyttää täydellisen lomatunnelman myös arjessa?
    Jos tunnet, että haluaisit elää lomatunnelmassa, tarvitset sitä ja haluat tehdä töitä loman tunteen säilyttämiseksi, on aika siirtyä seuraaviin kysymyksiin ja TOIMINTAAN!
  6. Mitä tarvitset enemmän, mitä tarvitset vähemmän ja mistä voit luopua?
  7. Kaikki alkaa ensimmäisellä askeleella, isolla tai pienellä! Mikä on ensimmäinen askeleesi? Mitä teet ja milloin?
  8. Miten juhlit askeltasi? 😊 ONNEA MATKAAN – pystyt siihen, jos vain haluat!Jos tunnet, että oikeasti haluat, mutta toimintaan ryhtyminen on vaikeaa tai jopa mahdotonta yksin, ota yhteyttä ja varaa aika coachingiin. Me olemme täällä Sinua varten!

 

Bonusvinkki: osallistumalla coach-koulutukseen asetat itsellesi merkityksellisen tavoitteen, saat työkaluja itsesi johtamiseen ja johtajuuteen kaikissa muodoissaan samalla, kun kouluttaudut coachingin ammattilaiseksi ja liityt arvokkaaseen verkostoon. Koulutuksemme avulla et poikkea tavoitteestasi vaan pidät lupaukset, jotka teit itsellesi. Coaching on tärkeä tulevaisuuden osaaminen missä tahansa roolissa tai työssä – ehkä olet jopa kiinnostunut työskentelemään coachina? Kaikki on mahdollista, tulevat koulutuksemme löydät täältä.

Lue myös Christinen 10 kesävinkkiä, jotka sopivat aivan kaikkiin lomiin!

 

Olemme täällä sinua varten – for business and life.

Christine