MENTORCOACHING PROGRAM – FÖR DIN CERTIFIERING!

Var ute i god tid så att du inte missar din certifiering! Vi stöder dig på vägen till certifieringen – när du gör det för första gången eller när du förnyar den. Vår Mentorcoaching Program, MCP, finns för din utveckling, så att du kan ta din professionella coaching till nästa nivå.

Vad gör man i MCP? 

I MCP coachar vi, ger feedback och övar ICF:s uppdaterade kärnkompetenser. Du får träffa coach-kolleger och ta in aktuella händelser inom professionell coaching.

Programmet består av mentorcoaching både i grupp och individuellt. Under timmarna utmanas vi, arbetar hårt för att höja nivån av coaching, reflekterar och utvärderar. Har du fokusområden som du vill och behöver öva så är Mentorcoaching Programmet rätt program för dig. Det här är ett program för att utvecklas för dig

  • som vill certifiera dig på ACC nivå. Det har kanske gått ett tag sedan du gick din certifieringsutbildning och du vill uppdatera dig enligt de senaste inom professionell coaching (ICF).
  • ACC certifierade coach, som behöver 10 timmar mentorcoaching för att förnya din ACC certifiering.
  • ACC, som siktar på PCC och vill försäkra dig om att du uppnått den nivån i din coaching.

Hur? När?

Gruppen i MCP består av max. 8 personer. Vi träffas 6 gånger à 2 timmar i grupp och 4 gånger individuellt (à 60 min).

Höstens online-MCP startar 24.9 och vi träffas också 15.10, 5.11, 19.11, 10.12 och 7.1.2021.

Mellan varje mentorcoachingtillfälle ska du också ha tid och möjlighet att öva på vissa fokusområden, för din maximala utveckling som coach. Inom professionell coaching gäller livslångt lärande, och det är vad MCP är: en värdefull bas för coaching som aldrig blir trist!

Mentorcoachen och mentorcoaching

En mentorcoach är en erfaren, senior coach på PCC nivå med minst 500 coachingtimmar. I vår MCP är mentorcoachen Christine Suvanto som har över 2500 timmars erfarenhet och har siktet inställt på MCC.  

Mentorcoachingen bör sträcka sig över minst 3 månader, men i praktiken bör du gärna räkna med 6 – 8 månader.

Pris: 1 290 € + moms

Vill du veta mera? 

Hör av dig till Christine, din erfarna mentorcoach:

Email: info@positivesolutions.fi

Telefon: +358 45 847 0443