MENTORCOACHING PROGRAM – SERTIFIOINTIASI VARTEN!

Toimi ajoissa varmistaaksesi, että täytät kaikki sertifiointikriteerit! Tuemme sinua matkallasi sertifiointiin – kun haet sitä ensimmäistä kertaa tai kun uusit sen. Mentorcoaching Program, MCP, on luotu sinun kehittymistäsi varten, jotta sinä voit nostaa ammattimaisen coachingisi seuraavalle tasolle.

Mitä MCP:ssä tehdään?

MCP:ssä coachaamme, annamme palautetta ja harjoittelemme ICF:n uudistettuja ydintaitoja. Tapaat muita ammatticoacheja ja kuulet ammattimaisen coachingin ajankohtaisista asioista.

Ohjelma koostuu mentorcoachingista sekä ryhmässä että yksilökertoina. Mentorcoaching-tuntien aikana haastamme itseämme, teemme paljon töitä nostaaksemme coachingin tasoa korkeammalle, reflektoimme ja arvioimme. Jos sinulla on alueita, jotka vielä kaipaisivat harjoitusta, on Mentorcoaching Program oikea tuki sinulle. Se on ohjelma kehittymistä varten sinulle

  • joka haluat ACC-tason sertifoinnin. Omasta sertifointikoulutuksestasi on ehkä jo kulunut aikaa ja haluat päivittää tietosi ammattimaisen coachingin (ICF) osalta.
  • ACC-sertifioitu coach, joka tarvitset 10 tuntia mentorcoachingia uusiaksesi ACC-sertifiointisi.
  • ACC, joka tähtäät PCC-sertifiointiin ja haluat varmistaa, että coachingisi yltää edellytetylle tasolle.

Miten? Milloin?

MCP-ryhmän koko on enintään 8 henkilöä. Ryhmässä tapaamme 6 kertaa à 2 tunnin ajan ja ohjelmaan sisältyy myös 4 yksilötapaamista (à 60 min). Syksyn ruotsinkielinen online-MCP käynnistyy 24.9 ja ohjelman muut päivämäärät ovat 15.10., 5.11., 19.11., 10.12. ja 7.1.2021.

Jokaisen mentorcoaching-tapaamisen välillä sinulla tulee myös olla mahdollisuus harjoitella fokusalueita, sinun parhaaksi kehittymiseksesi coachina. Ammattimaisessa coachingissa elinikäinen oppiminen on tärkeää ja sitä myös MCP edustaa: se on arvokas perusta coachingille, josta ei ikinä tule tylsää!

Mentorcoach ja mentorcoaching

Mentorcoach on kokenut, PCC-tason senior-coach, jolla on vähintään 500 coaching-tunnin kokemus. MCP:mme kouluttajalla Christine Suvannolla on yli 2500 tunnin coaching-kokemus ja hän tähtää MCC-sertifiointiin.

Mentorcoachingin tulisi jatkua vähintään 3 kuukauden ajan, käytännössä siihen tulisi kuitenkin varata 6-8 kuukautta.

Hinta: 1 290 € + alv

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä Christineen, kokeneeseen mentorcoachiisi:

Email: info@positivesolutions.fi

Puhelin: +358 45 847 0443.