Online Diplomutbildning intensiv startar i juni – bonus möjlighet!

DIPLOMUTBILDNING I COACHING

Situationen i världen har svängt upp och ner på vardagen och många semesterplaner har skjutits på framtiden. MEN nu har du möjlighet att göra en egen resa, karriärmässigt eller på det personliga planet.

Söker du en utbildning som gör dig till en stjärna bland coacher, vill du investera i dig själv eller vill du göra något meningsfullt? Vill du bli en modern coachande ledare, som bidrar till dina medarbetares utveckling och välmående? Vi kan coaching och har utbildare som fått högsta betyg av kursdeltagarna. Välkommen med på en spännande resa tillsammans med oss.

Oberoende av var i världen du bor kan du ta del av vår diplomutbildning i internationell coaching, som sker virtuellt (online). Utbildningen är interaktiv och praktisk, där teori och praktik flätas samman. Genast efter dag 1 kan du använda dig av de coachverktyg vi tillsammans övat och tränat.

Efter avklarad diplomutbildning kan du ansöka om medlemskap i ICF. Diplomutbildningen är första steget mot certifiering. Nästa certifieringsutbildning startar i september och till den hinner du med om du så önskar. Du kan även välja att nischa dig inom coaching och välja någon av våra fortbildningar som påfyllnad.

BONUS!  Som bonus för dig som anmäler dig till denna Online utbildning får du två fortbildningar till priset av en. Du kan välja 2 av följande 2 dagars fortbildningar:

  • Det coachande ledarskapet
  • Att coacha grupper och team
  • Skolcoach
  • Hälsocoach
  • Professionell coaching för fysiska tränare

Anmälan/Frågor:                   info@coachcompanion.fi 

+358 50 381 4737 (Tom) eller +358 45 847 0443 (Christine)

Varmt välkommen! Tillsammans förändrar vi världen!

 FAKTA

Antal timmar:                   65

Språk:                                 Svenska

Gruppstorlek:                   Max 12 personer. Deltagare antas i anmälningsordning.

Förkunskaper:                 På denna utbildning krävs inga förkunskaper

Diplom:                              Efter genomförd diplomering, utfärdas Diplom, som diplomerad coach kan du anhålla om medlemskap i ICF.

Kostnad:                            2900 € exkl moms för företag, inkl för privatpersoner.
Rabatterat pris för studeranden, ungdomar under 25 år och arbetslösa (mot intyg): 2500€ inklusive moms.

Betalning:                           Anmälningsavgiften är 500€, återstående summan kan delas i rater.

I priset ingår:                     Utbildning och kurslitteratur.
Många konkreta coachverktyg. Fem individuella mentorcoachtimmar, med erfaren mentorcoach. Assistans vid behov av kursledningen.

BONUS:                               Extra bonus till denna virtuella ONLINE utbildning: 2 valfria fortbildningar till priset av 1.


Utbildningsföretag:            CoachCompanion, ett av Nordens äldsta coachföretag med start 2005. Har utbildat över 5000 coacher och coachande ledare.
Ackrediterade av ICF att genomföra den muntliga certifieringen på ACC och PCC nivå (ACTP – Approved Coach Training Program) 


Utbildare:      Christine Suvanto, ICF Professional Certified Coach (PCC)
                         Tom Suvanto, ICF Professional Certified Coach (PCC)

Pengarna tillbaka-garanti: Eftersom kvalitet är av största vikt för oss, ger vi en ”Pengarna tillbaka”-garanti. Om du efter dag 1 märker att utbildningen inte motsvarar dina förväntningar, betalar vi utan dröjsmål tillbaka din kursavgift.

Kursdagar:

Modul 1&2        3 – 6.6.2020  
Modul 3        23 – 24.7.2020
Modul 4        13 – 14.8.2020
Diplomering          4.9.2020

Alla dagar är kl 9 – 17.