Paricoaching – onnelliset yhdessä

 

Paricoachingissa

 

  • Keskitytte parisuhteen positiivisiin asioihin
  • Näette toistenne vahvuudet
  • Tutustutte toistenne arvoihin, toiveisiin ja unelmiin
  • Opitte ymmärtämään toisianne paremmin
  • Opitte tuntemaan toisenne nykyistä syvemmällä tasolla
  • Opitte löytämään yhteisiä unelmia ja tavoitteita
  • Opitte kuuntelemaan, kysymään ja keskustelemaan

 

Paricoachingia ei pidä sekoittaa terapiaan.

 

Parisuhde kasvaa ja kehittyy koko ajan. Harmonisessa suhteessa osapuolet antavat toisilleen mahdollisuuden kasvaa, kehittyä, elää ja olla ”paras versio itsestään”.

 

Pitkässä parisuhteessa totumme toisiimme ja saatamme tulla sokeiksi toistemme vahvuuksille. Silloin paricoaching toimii herätyskellona muistuttaen meitä siitä, mihin alun perin rakastuimme.

 

Lasten ollessa pieniä on helppo unohtaa sekä itsensä että toisen tarpeet, unelmat ja toiveet. Paricoaching on tervetullut tauko jokapäiväiseen elämään, se on hetki, jolloin voi keskittyä itseensä, kumppaniin ja suhteeseen.

 

Lasten muutettua kotoa voi elämä ja parisuhde tuntua vierailta. Yhtäkkiä ollaan taas kahdestaan ja on enemmän aikaa yhdessä. Paricoaching auttaa meitä oppimaan tutustumaan kumppaniimme uudelleen. Mitä tapahtui ruuhkavuosina; kuka on kumppanisi tänään?

 

Uudessa parisuhteessa voi paricoachingin avulla järjestelmällisesti oppia tuntemaan toisensa; molempien arvot, unelmat ja toiveet.

 

Paricoaching tapahtuu positiivisessa hengessä ja suvaitsevaisessa ilmapiirissä, tilanteessa, jossa voimme olla oma itsemme. Keskustelemme avoimesti ja teemme pieniä harjoituksia. Pidämme myös hauskaa!

 

Haluatteko oppia tuntemaan toisenne perusteellisesti – ehkä uudestaan? Haluatteko löytää uutta ja jännittävää suhteestanne tai asettaa yhteisiä tavoitteita?

 

Osallistu Paricoaching viikonloppuun Hangossa, lue lisää

Perjantai klo 18-20

Lauantai klo 10-18

Sunnuntai klo 10-13

 

Ota yhteyttä! Lämpimästi ja sydämellisesti tervetuloa jännittävälle yhteiselle viikonlopulle tai varaa aika paricoaching tunneille!

info@positivesolutions.fi