Coachaavan johtajuuden malli

Potkurimalli – Coachaava johtajuus – jatkokoulutus

Coachaava johtajuus on ratkaiseva johtamistyyli nyt ja tulevaisuudessa, modernissa organisaatiossa. Se tarkoittaa, että jokaisen potentiaaliin ja kykyihin luotetaan. Coachaavalla johtajuudella tehdään tuloksia, sillä kun luot motivoituneen ja itseohjautuvan henkilöstön, heidän tuottavuutensa kasvaa, mikä näkyy myös yrityksen tuloksessa. Lisäksi coachaava johtajuus luo parhaan alustan kestävälle ja terveelle työympäristölle ja työilmapiirille, sekä sinulle että henkilöstöllesi.

Coachaavan johtajuuden ytimessä olet sinä – sinä itse johtajaroolissasi. Coachaavassa johtajuudessa on kyse sinun tavastasi nähdä ihmiset ja siksi myös sinun viestinnästäsi ja suhtautumisestasi henkilöstöösi. Hyvä johtajuus sisältää tietenkin myös muita tärkeitä asioita, mutta coachaava johtajuus on niistä tärkein ja suurin.

CoachCompanionin coachaavan johtajuuden koulutukset ovat ainutlaatuisia, koska niissä otetaan huomioon johtajuus ja johtaja holistisesti, kokonaisvaltaisesti ja kolmen erilaisen roolin kautta: Manager, Leader, Coach.

Koulutus perustuu Potkurimalliin (The Propeller Method®), joka on suojattu, CoachCompanionin oma tavaramerkki. Potkurimalli sisältää kolme roolia, joiden välinen tasapaino on tärkeä; hyvä johtaja toimii selkeänä Managerina, inspiroivana Leaderina sekä tarkkaan kuuntelevana Coachina. Koulutuksessa saat konkreettisia työkaluja, jotka voit viedä arkeesi välittömästi koulutuspäivän jälkeen.

Kuten kaikki CoachCompanionin koulutukset, myös coachaavan johtajuuden koulutus nojaa kokemusperäiseen oppimiseen. Siksi saat paljon mahdollisuuksia harjoitella ja oivaltaa itse, jotta omaksut coachaavan johtajuuden eri roolit juuri sinulle sopivalla ja kestävällä tavalla. Vasta sitten, kun nämä kolme eri roolia ovat tasapainossa, saavutat suuren, vahvan ja täydellä voimalla pyörivän potkurin, joka vie sinut tehokkaasti kohti tavoitteitasi ja tuloksia. Epätasapainossa oleva potkuri taas ei saa sinua liikkeelle.

Konkreettisia työkaluja

Saat koulutuksesta konkreettisia työkaluja, joita voit käyttää arjessasi välittömästi. Kun löydät tasapainosi potkurin eri johtajaroolien välillä, kaikki kolme roolia toimivat tehokkaasti ja luotsaavat sinua ja organisaatiotasi täydellä voimalla kohti tavoitteita ja tuloksia. Sen sijaan, jos potkurisi roolit eivät ole tasapainossa, on myös potkurisi epäsopusuhtainen, eikä vie eteenpäin.

Painotus harjoituksissa

Me koulutamme coachaavaa johtajuutta käytännössä, koska tiedämme, että tehokas ja tietoinen johtajuus kasvattaa tuottavuutta, vähentää sairauspoissaoloja ja lisää sekä henkilöstön että asiakkaiden tyytyväisyyttä. Lisäksi coachaava johtajuus mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen ja tuloksien tekemisen jokaiselle.

Coachingia kaikille

Miten coaching-koulutus tukee lähijohtajuutta?

Koulutus sopii johtajille ja tuleville johtajille, kaikenlaisiin johtajarooleihin. Koulutus antaa tärkeitä oppeja kaikkiin johtajarooleihin harrastuksissa tai muualla yritysmaailman ulkopuolella. Koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja löytää johtajuuden uusia ulottuvuuksia.

 

Kenelle

Koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittää itseäsi, tutkia ja löytää johtajuuden uusia ulottuvuuksia. Pohjatietoina sinulla on coachingin diplomikoulutus tai sertifiointikoulutus.

 

Ohjelma

Koulutus sisältää kaksi koulutuspäivää, aina klo 9–17 riippumatta siitä, tapaammeko fyysisesti koulutustiloissamme vai virtuaalisesti Zoomin kautta.

Päivä 1 – Potkurimallin esittely

Oman osaamisen kartoitus potkurimallin avulla. Edellytykset potkurimallin toteuttamiselle sekä seuraukset, kun potkurimallia ei käytetä. Kuka minä olen selkeänä Managerina, inspiroivana Leaderina ja tarkkaan kuuntelevana Coachina.

Päivä 2 – Yllättävä keskustelu

Yllättäen tuleva keskustelu. Hankala keskustelu. Konfliktienhallinta. Useamman henkilön coachaaminen samanaikaisesti.

Faktat

Kurssin laajuus: Kaksi  koulutuspäivää, yhteensä 16 tuntia.

Ryhmäkoko: 8–12 henkilöä. Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pohjatiedot: CoachCompanionin diplomikoulutus tai vastaava, kuitenkin 60+ tuntia ICF:n laatutarkastettua koulutusta.

Kurssitodistus: Suoritetusta kurssista saa kurssitodistuksen.

Kurssin hinta: 525 euroa + alv (651 euroa sis. alv)

Hintaan sisältyy: Koulutus, aamu- ja iltapäiväkahvit.

Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen, jos osallistujien määrä on liian pieni, muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Suomi

Online    25.-26.4.2022

Ruotsi

Online     23.-25.3.2022

  

 

Kouluttajan Christine Suvanto arvosana kursseille osallistuneilta

0
5/5

Kysymyksiä?

Jos et löytänyt etsimääsi vastausta tästä, 
ota yhteyttä ja kerromme lisää!