Kirkkaimmaksi tähdeksi coachien ja johtajien joukossa

Ammattimaisen coachingin sertifiointikoulutus (ACTP 2. vaihe)

ACTP Master Certification Program for Coaches and Leaders (Step 2)

Näemme koko ajan kasvavan tarpeen ammattimaisille coacheille, jotka työskentelevät korkean kansainvälisen laadun mukaisesti. Asiakkaamme ovat oppineet erottamaan ”coachit” ja ammattimaiset, eli sertifioidut coachit. Coacheja, jotka tietävät, että osaaminen on tuoretuote, eli he kouluttautuvat jatkuvasti ja käyvät säännöllisesti keskusteluja mentor coachinsa kanssa syventääkseen ammattimaisen coachingin ydintaitojen osaamistaan International Coaching Federationin vaatimusten mukaisesti.

Sertifiointikoulutus on seuraava askeleesi diplomikoulutuksen jälkeen matkallasi ammattimaisen coachingin maailmassa ja sertifiointikoulutuksen teemana on Self Mastery. Puhumme laadusta, osaamisesta ja ammattiylpeydestä. Puhumme myös terveestä nöyryydestä, jolla tiedostetaan, että harjoitus tekee mestarin ja kokemusperäinen oppiminen on voimakas kehittymisen muoto. Sinusta ei tule mestaria yhdessä päivässä. Erityisesti keskustelemme coacheista, jotka ymmärtävät, että tärkein coaching-työkalu on coach itse!

Tämä koulutus on sinulle, joka ymmärrät laadun ja ammattimaisuuden tärkeyden. Coachaava johtajuus ja coachaava ote vaativat harjoitusta ja kouluttautumista. Coachaava johtajuus lähtee sinusta itsestäsi johtajana. Kaikki voivat kutsua itseään coachiksi, mutta tämä koulutus mahdollistaa sinulle vankan perustan ja ponnahduslaudan, jolla todella erotut joukosta samalla, kun luot loistavia tuloksia asiakkaillesi, henkilöstöllesi… ja sinulle itsellesi!

Koulutuksen tavoitteena on kansainvälinen coach-sertifiointi ACC- tai PCC-tasoilla International Coaching Federationin (ICF:n) mukaisesti. ICF on riippumaton toimialaorganisaatio, joka varmistaa coachien ammattitaidon korkean laadun ACC-, PCC- ja MCC-tasoilla.

CoachCompanion on yksi harvoista pohjoismaisista yrityksistä, joille on myönnetty ICF:n akkreditointi, eli jonka koulutusohjelmat vastaavat PCC-tason korkeisiin vaatimuksiin. Tuemme sinua koko matkasi aikana aina siihen saakka, kun toimitat sertifiointihakemuksesi ICF:lle. Jos tavoitteenasi on olla coachaava johtaja, on sertifiointi todistus siitä, että sinulla todella on korkeatasoinen coachaavan johtajuuden osaaminen. Sinun tavoitteesi olla sertifioitu coach on myös meidän tavoitteemme!

Yli 5000 coachia

CoachCompanionin toiminta alkoi jo vuonna 2005 ja tähän mennessä olemme kouluttaneet yli 5 000 coachia.

Konsepti

Olemme kehittäneet konseptejamme vuosien varrella ja päivitämme koulutuksiemme sisältöjä jatkuvasti, jotta ne antavat sinulle parhaan mahdollisen ajankohtaisen tiedon ja osaamisen.

Huippuarvosanat

Olemme coachingin asiantuntijoita ja tiedämme, miten koulutusohjelmamme vaikuttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kouluttajamme ovat saaneet huippuarvosanat koulutukseen osallistuneilta henkilöiltä.

Coachingia kaikille

Kenelle koulutus on suunniteltu?

Sertifiointikoulutus on diplomikoulutuksen jälkeen toinen askeleesi kohti coach-sertifiointia tai kansainvälisesti sertifioitua coachaavaa johtajuutta. Olet siis jo suorittanut coach-koulutuksen ensimmäisen askeleen ICF:n akkreditoimassa ACTP-koulutuksessa, joko CoachCompanionilla tai jossain muualla. Sertifiointikoulutus on sinulle, joka haluat erottua tähtenä coachien joukosta, joka haluat olla aidosti coachaava johtaja tai joka tiedät, kuinka tärkeää itsensä kehittäminen on niin uralle, ammatille kuin ihmiselle itselleenkin.

Ohjelma

Koulutus sisältää kahdeksan koulutuspäivää, jokainen klo 9–17. Koulutusohjelmaan sisältyy viisi yksilötapaamista oman, ammattimaisen ja kokeneen, PCC-tason mentor coachin kanssa. Kannustamme osallistujia myös coachaamaan toisiaan koulutuspäivien välissä, jotta he saavat mahdollisimman paljon harjoitusta. Luonnollisesti tulet myös coachaamaan omia asiakkaitasi, jolloin laitat heti kaiken oppimasi käytäntöön. Jokaisella koulutuspäivällä on oma erityinen teemansa, joiden kautta syvennetään osaamista, harjoittelua ja tietämystä kaikkien kahdeksan ICF:n ydintaidon osalta.

Koulutusohjelma keskittyy erityisesti omaan kehittymiseesi sekä sisäiseen, itsesi johtamiseen:

  • Päivä 1     Tavoitekuva
  • Päivä 2     From good to great!
  • Päivä 3     Keskustelun aloittamisen taito
  • Päivä 4     It takes two to tango
  • Päivä 5     Kumppanuus
  • Päivä 6     Sabotoijat
  • Päivä 7     Perspektiivi
  • Päivä 8     Oma, upea itseni!

Oppimisesi tueksi koulutus sisältää lisäksi viisi yksilötapaamista kokeneen ja ammattimaisen PCC tason mentorcoaching kanssa.

Sertifiointiohjelman päätyttyä osallistuja suorittaa erikseen suullisen kokeen, jossa hän osoittaa hallitsevansa ammattimaisen coachingin ydintaidot ja eettiset säännöt käytännössä. Tällöin olet suorittanut yhteensä 16 koulutuspäivää, toteuttanut 10 yksilötapaamista mentor coachisi kanssa ja coachannut 100 asiakastuntia. Päätät itse, milloin olet valmis suulliseen kokeeseen. Kokeen jälkeen rekisteröidyt ICF:n verkkosivustolle ja suoritat kirjallisen kokeen, jotta saat kansainvälisen sertifikaattisi.

Faktat

Kurssin laajuus: Kahdeksan koulutuspäivää, noin 1/kuukausi + sertifiointi, yhteensä 65 tuntia. Koulutus on sama riippumatta sertifiointitasosta. ACC ja PCC-tasot erottaa vaadittava asiakastuntimäärä – vähintään 100h ACC-sertifiointia varten ja vähintään 500h PCC-sertifiointia varten.

Ryhmäkoko: 8–12 henkilöä. Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pohjatiedot: CoachCompanionin diplomikoulutus tai vastaava, kuitenkin 60+ tuntia ICF:n laatutarkastettua koulutusta.

Kurssitodistus: Suoritetusta suullisesta coaching koecoaching-näytöstä saa ACTP sertifikaatin, joka on peruste ICF:n sertifikaattiin: ICF Associate Certified Coach (ACC) tai ICF Professional Certified Coach PCC).

Kurssin hinta: 2.900 euroa + alv (3.596 euroa sis alv). Hinnan voi maksaa osamaksulla.

Kun ilmoittaudut sekä 1. vaiheeseen (diplomikoulutus ) että 2. vaiheeseen saat bonuksena 2 päivän Coachaava Johtajuus – Potkurimalli jatkokoulutukseen. Kannattaa siis ilmoittautua sekä 1. että 2.  vaiheeseen samalla kertaa. 

Hintaan sisältyy: Koulutus ja kurssikirjallisuus, aamu- ja iltapäiväkahvit, viisi mentorcoach-tuntia oman kokeneen mentorin kanssa, suullinen coaching koe sekä ohjausta tarpeen mukaan.

Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen, jos osallistujien määrä on liian pieni, muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Diplomointi ja sertifioinnit

ICF_ACTP_Mark_Blue
CredentialBadges_ACC_Blue
CredentialBadges_PCC_Blue
CredentialBadges_MCC_Blue

Syksy 2022 – suomi

Päivä 1        21.9.2022
Päivä 2      19.10.2022
Päivä 3      23.11.2022
Päivä 4      19.12.2022
Päivä 5       18.1.2023
Päivä 6       16.2.2023
Päivä 7       22.3.2023
Päivä 8         26.4.2023

Syksy 2022 – ruotsi

Päivä 1        14.9.2022
Päivä 2      12.10.2022
Päivä 3        9.11.2022
Päivä 4      14.12.2022
Päivä 5       11.1.2023
Päivä 6       15.2.2023
Päivä 7       15.3.2023
Päivä 8       19.4.2023

  

 

Kouluttajan Christine Suvanto arvosana kursseille osallistuneilta

0
5/5
“Paras aikuisiällä käymäni koulutus”
Theresa Sui
“Sopivalla huumorilla asian ääressä. Tunnelma kohdallaan vaikka vaativaakin oikeasti."
Kimmo Auvinen
“Matka sertifioiduksi coachiksi oli kuin hyppäys laiturin päästä kirkkaaseen veteen. Matkalla pohjalle saimme poimia aarteita, joissa oli tietoa oikeassa järjestyksessä palasteltuna. Itse keräämällä ja kokemalla kaikki aarteiden tiedot kasvoimme coachina ja ihmisinä. Takaisin pinnalle tullessamme olimme jo valmiimpia ja vahvempia coacheja. (Koen, että koskaan ei ole täysin valmis). Samalla kasvoimme ihmisinä. Tunnelma koulutuspäivinä oli aina positiivinen ja toisia kannustava. Nettiyhteyden aukaistua oli kaikilla hymy huulilla ja odottava into silmissä. Vaikka opiskelu toteutui etänä, muodostui me -henki. Christinellä on ainutlaatuinen taito saada jokainen tuntemaan itsensä tärkeäksi ja hän uskoo jokaisen potentiaaliin ja kasvuun. Lämpö ja ammatillisuus välittyi kameran välitykselläkin. "Ihmisellisyys" ja vahva osaaminen ja sen jakaminen on pari CoachCompanion Finlandin ominaisuuksista 😍”
Pia Peltoniemi
“Christine on huippu coach-kouluttaja. Paras, jonka olen tavannut. Sydäntä, tarkkuutta, taitoa, kykyä ja uskallusta haastaa, kokonaisvaltaista näkemystä… Suosittelen coach-koulutusohjelmaanne muille 😊"
Henna Hyttinen

Kysymyksiä?

Jos et löytänyt etsimääsi vastausta tästä, 
ota yhteyttä ja kerromme lisää!