Corona en förbannelse eller en gyllene möjlighet?

Använd den förfärliga Corona-tiden till något produktivt, långsiktigt och hållbart

Oletko sinäkin väsynyt koronaan ja rajoituksien tulkitsemiseen? Minä ainakin olen ja niin on moni muukin. Jippiaijee! Minulla on kuitenkin valinta! Haluanko olla yksi valittajista, yksi kiukun levittäjistä? Sellainen, joka tulee kahvihuoneeseen ja aloittaa yhteisen valitusvirren koko kaameudesta? Vai haluanko nähdä tilanteen mahdollisuutena muutokseen? Aika, jota elämme edellyttää joustavuutta ja rohkeutta päästää irti kaiken kontrolloimisesta, aikamme edellyttää myös muutosta tilanteen vaatimalla tavalla. Siis pysähdy ja unelmoi – koska minun tulee joka tapauksessa tehdä muutoksia, miksi en itse vapaaehtoisesti istuisi ratin taakse ja toteuttaisi oikeasti kaipaamaani muutosta? Miksi en haastaisi itseäni ja astuisi mukavuusalueeni ulkopuolelle? Muutoksessa voi olla kyse pienestä tai isosta asiasta, kuten nousemisesta välittömästi herätyskellon pärähtäessä soimaan, pitkälle kävelylle lähtemisestä, työpaikan vaihtamisesta, osaamisen vahvistamisesta tai jonkin aivan uuden asian aloittamisesta. Kehitä, muuta, unelmoi ja toteuta.

Minä valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon, siis loin mahdollisuuden muutokseen. Valitsin koulutuksiin ja täydennyskoulutuksiin osallistumisen ja valitsin myös kansainvälistymisen. Tavoitteenani oli Go Global, joskin jännityksestä tärisevin polvin, ja WOW!!! Olen kasvanut, olen oppinut todella paljon itsestäni, maailmasta ja ennen kaikkea olen saanut mahdollisuuden tavata upeita ihmisiä maailmanlaajuisesti! Joten vaikka vain istun työpöytäni ääressä ja kulutan tuolia takamukseni alla, olen elämäni tähän mennessä jännittävimmällä matkalla! Ammattimaisena coachina ja Mentor coachina tapaan johtajia, coacheja ja ihmisiä, jotka todella haluavat kehittyä ja kehittää, jotka ovat uteliaita ja kasvunnälkäisiä ammatissaan, urallaan ja elämässään. He kasvavat, minä kasvan ja heidän henkilöstönsä sekä läheiset ja rakkaat kasvavat. Win-Win-Win!
Olen myös oppinut, että coachaava ote ja johtajuus, eli ammattimainen coaching, on yhteinen kieli, jota kaikki ammattimaiset coachit puhuvat riippumatta siitä, ovatko he USA:ssa, Canadassa, Aasiassa, Afrikassa, Oseaniassa tai jossain muussa Euroopan maassa.

Mahdollisuuden saaminen tai mahdollisuuden antaminen itselleen. Valitettavasti ainoastaan mahdollisuuksien saaminen on melko harvinaista. Muutos vaatii kovaa työtä, keskittymistä ja ajan sekä rahan käyttämistä minulle oikeisiin asioihin. Olenko minä saanut mahdollisuuden? En todellakaan. Olen tehnyt monta vaikeaa valintaa, monta haastavaa päätöstä, olen käyttänyt rahani omaan kehittymiseeni sen sijaan, että olisin ostanut niillä tavaraa tai muuta vastaavaa. Käytän erittäin suuren määrän tunteja koulutukseen ja työhön. Haluan muuttaa maailmaa paremmaksi ja tiedän, että se muutos alkaa minusta, ja siksi minun on oltava valmis tekemään työtä sen eteen. Toisaalta, kun saan tehdä töitä oman tavoitteeni eteen ja seurata oman kiinnostukseni kohteita, saan siitä suurenmoista iloa. Silloin myös haluan tehdä aina hieman enemmän, uskallan ja toimin unelmani mukaisesti. Olenko matkannut maailman ympäri? En ole. Paitsi että KYLLÄ olen, tänä turhauttavana ja pelottavana korona-aikana, minä matkaan maailman ympäri! Toki teen sen Zoomissa.
Ulkoiset tekijät tai status eivät ole minulle prioriteetti. En kiinnostu sinusta paitasi tai autosi merkin vuoksi, tai tittelisi ansiosta, mutta olen kyllä todella utelias SINUN unelmistasi ja SINUSTA, siitä, mikä SINULLE on tärkeää. Enemmän tästä aiheesta seuraavalla kerralla, kun ajattelen ääneen. Ehkä seuraava otsikko tulee kuulumaan ”Uskallatko riisua itsesi alastomaksi?” Katsotaan! 😊

Joten, minkä valinnan sinä teet? Haluatko valittaa asioista, joihin et voi vaikuttaa vai päätätkö mieluummin tarttua muutokseen, jota kaipaat? Kehitä, kehity, luo jotain uutta. Käytä aikasi, energiasi ja rahasi johonkin hyödylliseen ja tuottavaan, pitkälle kantavaan ja kestävään. Se mihin keskityt, se kasvaa. Sinä päätät!

Oletko johtaja, joka haluaa kehittyä sekä luoda uusia mahdollisuuksia ja mahdollistavat olosuhteet tiimillesi ja itsellesi? Pohditko, miten sinä tai organisaatiosi voitte varautua pandemian jälkeiseen aikaan ja jatkuvaan muutokseen? Elätkö ruuhkavuosia uran, perheen ja monen ”minun pitää” -lauseen keskellä? Oletko yksi vakavasti uupuneista opettajista, jotka eivät enää tiedä, mistä löytää lisää jaksamista arkeen? Oletko yksin ja hukassa ajatuksiesi kanssa? Onko nyt aika tehdä kunnon uraloikka tai alanvaihto? Haluatko työkaluja, joilla voit auttaa ja tukea lapsia, nuoria, senioreita, kaikkia ihmisiä? Tuntuuko vaikealta ryhtyä toimintaan, etkö tiedä, mistä aloittaa?
Minä ja tiimini olemme täällä Sinua varten! Edustamme kansainvälisesti akkreditoitua laatua, ammattimaisuutta, aidolla otteella ja intohimolla työtämme kohtaan! Win-Win-Win! Ota askel, panosta itseesi, tee se nyt! Istu itse ratin taakse ja lähde liikkeelle! Jos tunnet tarvitsevasi tukea matkallasi, katso alta kaikki erinomaiset mahdollisuudet!

Aurinkoisin coaching-halauksin

Christine tänker högt om coaching, ledarskap och livet

Christine Suvanto, ICF MCC arbetar sedan 2012 som professionell coach, både individuellt, i grupper, privat och i företag internationellt. Executive, Business, Career, Life hon finns här för dig. Hon utbildar coachar och fungerar som mentorcoach nationellt och internationellt (WBECS, CoachCompanion).

I kommunikations-, utvecklings- och konflikthanteringsuppdrag använder hon sig även av verktyget SDI (Strength Deployment Inventory).

Christines tidigare tankar
Uppnå dina mål

Saknar du rikting i livet eller stöd på vägen? Reservera egen tid för coaching.

Coaching

Vill du uppnå bättre självsäkerhet, självkänsla och utvecklas som människa?

Har du frågor?

Saknar du tilläggsinformation om oss och våra tjänster? Ta kontakt!