Parcoaching – bli lyckligare tillsammans

 

Parcoaching ska inte förväxlas med parterapi. Ett bra parförhållande kan alltid fördjupas och bli bättre. I Parcoaching fokuserar vi på det positiva i ett förhållande. Vi upptäcker och ser varandras styrkor, bekantar oss med våra egna och partnerns värderingar, önskemål och drömmar.

 

I parcoachingen bekantar vi oss med varandra på ett djupare plan, får större förståelse för varför vi gör som vi gör och hittar gemensamma drömmar/mål.

 

Parcoachingen sker i en positiv och tillåtande anda, där vi tryggt kan vara vårt eget äkta jag. Vi diskuterar värderingsfritt och öppet, gör små övningar tillsammans och kommer ihåg att ha skoj!

 

I ett harmoniskt förhållande tillåts båda parter att växa, utvecklas att leva och vara sitt bästa jag. Parcoachingen ökar förståelsen för varandra.

 

I ett långt parförhållande blir vi kanske vana med, blinda för varandras styrkor och då kan parcoachingen fungera som en väckarklocka. I parcoaching blir vi påminda om vad det var vi förälskade oss i vår partner.

 

I ett parförhållande med småbarn, är det lätt hänt att vi glömmer bort oss själva, varandra, våra behov, våra drömmar och önskemål. Då kan parcoachingen vara ett välkommet avbrott i vardagen, tid att fokusera på mig själv, min partner och vårt parförhållande.

 

I ett parförhållande där barnen flyttar ut, kan det kännas konstigt att plötsligt åter ha tid för varandra. Genom parcoachingen får vi möjlighet att på nytt lära känna vår partner. Mycket har hunnit hända under åren då barnen krävt vår uppmärksamhet, vem är min partner idag?

 

I ett nytt parförhållande kan det vara spännande att komma på parcoaching och systematiskt lära känna varandra och varandras värderingar, drömmar, önskemål och många missförstånd kan därmed undvikas.

 

Vill ni lära känna varandra på djupet, hitta något nytt och spännande i er relation, göra upp gemensamma mål?

 

Boka tid för parcoaching eller ring!

Parcoaching veckoslut 29 – 31.1.2021 i Hangö

 

Varmt och hjärtligt välkommen!

Christine