Syksy on tulossa, oletko valmis…

Syksy on tulossa kaikilla sen väreillä, elokuun kuutamo, yöt jotka pitenevät ja viilenevät. Jotkut ovat toiveikkaita ja kaipaavat hetkiä takan ja kynttilöiden äärellä. Kun taas jotkut pelkäävät syksyn tuloa, miettivät sen pimeyttä, kylmyyttä, harmautta ja sateisuutta.
Riippumatta siitä miten ajattelemme, syksy on tulossa ja siihen emme voi vaikuttaa, mutta miten otamme syksyn vastaan, millaisilla tunteilla ja ajatuksilla, siihen voimme vaikuttaa, jos haluamme.

Tässä tulee pari pientä vinkkiä hienolle syksylle sinulle, jonka mielestä syksy on haastava.

 1. Vitamiiniruiskusi?

Pysähdy ja mieti mikä antaa sinulle iloa ja energiaa.
Kirjat, musiikki, ystävät, kävelyretket, sienestäminen, ”vain olla”- aika.
Priorisoi ja tee sitä mitä antaa sinulle iloa – tee se nyt, eikä myöhemmin.

 2. Näe syksyn edut

Yksi etu syksyn pimeydessä on, että villakoirista ja tahroista tulee näkymättömiä. Toisin sanoen, anna villakoirien tanssia rock´n rollia nurkissa, tunne vapautuvasi turhista pakkopullista ja ota mieluummin aikaa johonkin, joka on mielestäsi hauskempaa. Sytytä kynttilöitä, kuuntele tuulta, joka viheltää ulkona, piristy kauniilla kukilla, juo tuoremehusi samppanjalaseista. Mitä muita etuja näet syksyssä?

3.  Inspiroi sekä pääkoppaa että kroppaa

Liikuntaa pääkopalle ja kropalle. Suoritettu lenkki tai kävely sateessa antaa voimaa ja ylpeyttä. Tee kävelystä mahdollisimman mukavan, valitse vaatteet sään mukaan, mieluiten pirteissä ja iloisissa väreissä. Valitse reitti, joka inspiroi sinua. Design, luonto, historia, valokuvaaminen, ikkunashoppailu… Myös pääkoppa tarvitsee liikuntaa, kuuntele, lue, irtaudu, nauti siitä joka mielestäsi on kiinnostavaa ja jännittävää.

 4. Pienessä ja helpossa asuu se iso fantastinen

Sen sijaan että käytät kallisarvoista aikaa kaipaillen seuraavaa lomaa, pysähdy ja pane merkille kaikki pienet hienot asiat ympärilläsi. Ystävät, aurinko, joka näyttäytyy, halaus, päivällinen ystävien kanssa. Opi tanskalainen sana ”hygge”, toisin sanoen, odota innolla, että tulet istumaan päivällispöytään, nauti siitä, että istut päivällispöydässä ja muistele ja puhu, siitä hienosta hetkestä jälkeenpäin. Elä tässä ja nyt ja nauti jokaisesta ilon hetkestä vähintään kolme kertaa, ennen, samaan aikaan ja jälkeen. Siihen mihin keskityt kasvaa.

 5. Huiputa itsesäsi, huiputa aivojasi

Fakta on, ettei kaikki päivät tunnu hyviltä… mutta silloin kannattaa ottaa kehiin temppu ”Fake it till you make it”. Huiputa itseäsi, pidä innostava mantra käsilläsi, katso puolihullua komediaa, lue vitsejä, naura vaikka se ei olisi aitoa… aivomme uskovat kaikkea mitä sille syötämme. Jos leikimme, että nauramme, aivot uskovat, että meillä on hauskaa ja yhtäkkiä päivästä tuleekin valoisampi.

 

ONNEA MATKAAN!

EXTRA vinkki!

Ja voithan aina ilmoittautua seuraavalle coachingkursille, jossa tapaat uusia jännittäviä kurssilaisia, keskityt johonkin uuteen ja jännittävään. Saat käytännöllisiä työkaluja, joita voit käyttää sekä henkilökohtaisessa elämässäsi että työssäsi. Opit kuuntelemaan itseäsi ja muita, vahvistat itsekuvaasi, naurat, nautit hyväksyvässä ympäristössä, joten sinulle ei jää aikaa miettiä pimeyttä eikä harmautta. Tervetuloa yksin, hyvän ystävän tai elämänkumppanin seurassa!

Syksyn diplomikoulutus alkaa NYT – ILMOITTAUDU NOPEASTI ja anna tämän syksyn olla aloitus jollekin uudelle! Kun päivät valkenevat helmikuussa, juhlit jo diplomiasi.

Coaching Diplomikoulutus (ACTP) 4 * 2 päivää + 1 päivä
Moduuli 1      12.-13.9.2019
Moduuli 2      7.-8.10.2019
Moduuli 3      14.-15.11.2019
Moduuli 4       9.-10.1.2020
Diplomointi     7.2.2020