Your partner

Positive Solutions

We coach and train with experience, professionalism and an internationally accredited high quality. We always tailor packages and training to the individual needs of our customers.

Positive Solutions is your partner in business and life.

ICF Master Certified Coach (MCC)
PRO COACHING 2020
SDI Partner & Master Facilitator

Christine Suvanto

Christine coaches, develops, challenges and trains you and your organization. Always with a professional, genuine, and dedicated approach, complete confidentiality, and guaranteed privacy.

If you want to make a difference, develop, move forward, achieve a goal, or explore your thoughts and ideas with a neutral sparring partner, professional coaching is perfect for you. It is difficult to break behavioral patterns and it is often exhausting to try to find solutions on your own – together with a trusted partner, a professional coach, making a change and finding the right solutions become much easier.

Christine coaches, supports, and trains leaders and managers as well as companies and organizations in developing their relationships, communication, collaboration, and leadership skills.
Since 2013, Christine has also trained professional coaches in accordance with the ICF Code of Ethics and Core Competencies in an ICF ACTP coach-specific training program.

If you want to grow as a professional coach, if your goal is to reach the next certification level or if you are in the process of renewing your credential (ICF ACC/PCC/MCC) and need an experienced Mentor Coach, don’t hesitate to contact Christine.

christine.suvanto@positivesolutions.fi
+358 45 847 0443

ICF Professional Certified Coach (PCC)
SDI Partner & Master Facilitator

Tom Suvanto

Koulutan, kehitän ja coachaan yrityksiä sekä yksityishenkilöitä kohti tavoitteita.

Minulla on vankka ja monipuolinen työkokemus monesta suomalaisesta suuryrityksestä. Aloitin urani controllerina, jolloin fokukseni oli taloudessa, budjeteissa ja raportoinnissa. Toimitusjohtajana ja yksikön johtajana suunnittelin, kehitin ja vastasin kokonaisuudesta. Kokemuksista on hyötyä nyt kun teen yhteistyötä ja kehityshankkeita yrityksien kanssa. 

Nautin, kun coachaan ja koulutan organisaatioita ja tiimejä – kun saan tehdä yhteistyötä, kommunikoida, kehittää yhdessä, löytää uusia ratkaisuja, yksinkertaistaa, jotta päästään kestäviin tuloksiin: taloudellisiin voittoihin ja erityisesti ihmisten kasvaneisiin voimavaroihin, hyvinvointiin ja sitoutumiseen!

Ota yhteyttä, jos tarvitset apua henkilökohtaisen tai ammatilllisen kehittymisen kanssa tai jos organisaatiosi tarvitsee tukea muutos- tai kehitysprosesseihin!

tom.suvanto@positivesolutions.fi

+358 50 381 4737

IMG_20200126_101710_modifiedflippedcropped
ICF Associate Certified Coach (ACC), SDI Facilitator, Kommunication & Translation

Anne Liljestrand

Coachaan tiimejä sekä yksilöitä, niin yrityksissä kuin yksityisestikin, suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja ranskaksi, myös espanjaksi.

Ammattimainen coaching, coachaava johtajuus, ihmiset, kehittyminen ja itseni kehittäminen ovat minulle intohimo. Olen myös sertifioitu SDI-ohjaaja, kokenut fasilitoija ja luennoitsija.

Olen työskennellyt mm. suuressa pohjoismaisessa asianajotoimistossa ja olen opiskellut sekä kielten kääntämistä (FM) että liiketaloutta (BBA). Toimin myös ammattimaisena mentorina uransa alkuvaiheilla oleville henkilöille.

Aina kun voin, lähden juoksulenkille, se on minulle elämäntapa. Olen yhteistyökumppanisi sekä kokoushuoneessa että juoksupolulla.

anne.liljestrand@positivesolutions.fi

+358 40 760 8914

certified_facilitator_logo