Yhteistyökumppanisi työ- ja yksityiselämässä

Positive Solutions

Positive Solutions on Christine ja Tom Suvannon vuonna 2012 perustama kotimainen coachingyritys. 

Koulutamme, kehitämme ja coachaamme yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä. Tarjoamme asiakkaille omia räätälöityjä kokonaisuuksia tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

ICF Master Certified Coach (MCC),
Mentorcoach MCC/PCC/ACC,
ICF Assessor,
Core Strengths SDI 2.0 Partner & Master Facilitator,
Mastermind Facilitator (WBECS)

Christine Suvanto

Jos haluat saada aikaan muutoksen, kehittyä, päästä eteenpäin, saavuttaa tavoitteen, pallotella ajatuksia ja ideoita neutraalin henkilön kanssa, on coaching juuri Sinulle. Coachaan sekä organisaatioissa että yksityishenkilöitä, yksilöitä, ryhmiä, tiimejä, pareja. Olen kouluttanut ammattimaisia coacheja ICF:n eettisten sääntöjen ja ydintaitojen mukaisesti viimeiset 10 vuotta.

Olen nykyistä unelmatyötäni edeltävän urani aikana työskennellyt useilla aloilla ja työtehtäviini on kuulunut muun muassa markkinointia, lanseerauksia ja henkilöstöhallinnon tehtäviä; sekä paljon kouluttamista ja kehittämistä.

Haluan kehittää, haastaa ja kouluttaa sinut ja organisaatiosi. Ammattimaisella, aidolla ja omistautuneella otteella, täydellä luottamuksellisuudella sekä taatulla yksityisyydellä.

ICF Professional Certified Coach (PCC), Mentorcoach,
Core Strengths SDI 2.0 Partner & Master Facilitator

Tom Suvanto

Nautin, kun coachaan ja koulutan organisaatioita ja tiimejä – kun saan tehdä yhteistyötä, kommunikoida, kehittää, löytää uusia ratkaisuja, yksinkertaistaa – jotta päästään kestäviin tuloksiin, sekä taloudellisesti että kasvaneisiin voimavaroihin, hyvinvointiin ja sitoutumiseen!  

Minulla on vankka ja monipuolinen työkokemus monesta suomalaisesta suuryrityksestä, talouden, hallinnon ja johdon puolelta.

Ota yhteyttä, jos tarvitset apua henkilökohtaisen tai ammatilllisen kehittymisen kanssa tai jos organisaatiosi tarvitsee tukea muutos- tai kehitysprosesseihin!

IMG_20200126_101710_modifiedflippedcropped
ICF Associate Certified Coach (ACC), SDI-ohjaaja, viestintä & kielipalvelut, Business Mentor

Anne Liljestrand

Ammattimainen coaching, coachaava johtajuus, ihmiset, kehittyminen ja itseni kehittäminen ovat minulle intohimo. Olen kokenut fasilitoija ja luennoitsija.

Olen työskennellyt mm. suuressa pohjoismaisessa asianajotoimistossa ja olen opiskellut sekä kielten kääntämistä (FM) että liiketaloutta (BBA). Toimin myös ammattimaisena mentorina uransa alkuvaiheilla oleville henkilöille.

Aina kun voin, lähden juoksulenkille, se on minulle elämäntapa. Olen yhteistyökumppanisi sekä kokoushuoneessa että juoksupolulla.

Missiomme

Yhdessä muutamme maailmaa

"Jos voimme auttaa henkilöä, tiimiä tai organisaatiota voimaan ja toimimaan paremmin, olemme ottaneet pienen askeleen oikeaan suuntaan. "

Parantamalla kommunikointia ja yhteistyötä, asettamalla motivoituja tavoitteita, käsittelemällä konflikteja ja kannustamalla tiimejä, esimiehiä ja työntekijöitä organisaatiot voivat säästää suuria summia. Yksityishenkilöt saavat aikaan suuria muutoksia ja saavuttavat unelmansa oppimalla lisää itsestään, vahvuuksistaan ja vaikuttimistaan. Kaikki, jotka haluavat saada muutoksen aikaiseksi ovat tervetulleita meille. Positive Solutionsin missio on ”Muuttaa maailmaa”, ja meille se ei tarkoita vain kauniita sanoja. Jos voimme muuttaa ihmisen elämää, olemme muuttaneet kyseisen henkilön maailmaa. Se taas leviää positiivisena energiana henkilön ympäristöön.

Olemme persoonallisia ja intohimoisia ammattilaisia. Riippumatta kenet meistä tapaat, tapaat henkilön, etkä vain työntekijää tietyllä työnimikkeellä. Haluamme elää, kuten koulutamme. Coaching on ainutlaatuisuuden löytämistä jokaisesta ihmisestä. Meissä kaikissa on intohimo sitä kohtaan mitä teemme, riippumatta työtehtävästä. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme innostuneita tehtävistämme ja että todella rakastamme sitä mitä teemme. Se antaa meille energiaa ja teemme siksi mielellämme myös hieman ylimääräistä. Tämä on tärkeä voimavara, jota arvostamme suuresti.

Olemme ammattilaisia, eli tiedämme mitä teemme. Kehitämme ja parannamme toimintaamme jatkuvasti korkean laadun takaamiseksi.

certified_facilitator_logo