Yhteistyökumppanisi työ- ja yksityiselämässä

Positive Solutions

Positive Solutions on Christine ja Tom Suvannon vuonna 2012 perustama kotimainen coachingyritys. 

Koulutamme, kehitämme ja coachaamme yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä. Tarjoamme asiakkaille omia räätälöityjä kokonaisuuksia tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Founder, Owner, Chair
Executive Coach, Business & Life Coach, Team Coach, Career Coach, Mentor Coach (MCC/PCC/ACC) Coach Trainer, ICF Assessor,
Faculty Member & Mentor Coach (BC Breakthrough Coaching) Mastermind Facilitator (WBECS)
Core Strengths SDI 2.0 Partner & Master Facilitator
NLP Master Practitioner, Mental Trainer, Mental Manager

Christine Suvanto

Jos haluat saada aikaan muutoksen, kehittyä, päästä eteenpäin, saavuttaa tavoitteen, pallotella ajatuksia ja ideoita neutraalin henkilön kanssa, on coaching juuri Sinulle. Coachaan sekä organisaatioissa että yksityishenkilöitä, yksilöitä, ryhmiä, tiimejä, pareja. Olen kouluttanut ammattimaisia coacheja ICF:n eettisten sääntöjen ja ydintaitojen mukaisesti viimeiset 10 vuotta.

Olen nykyistä unelmatyötäni edeltävän urani aikana työskennellyt useilla aloilla ja työtehtäviini on kuulunut muun muassa markkinointia, lanseerauksia ja henkilöstöhallinnon tehtäviä; sekä paljon kouluttamista ja kehittämistä.

Haluan kehittää, haastaa ja kouluttaa sinut ja organisaatiosi. Ammattimaisella, aidolla ja omistautuneella otteella, täydellä luottamuksellisuudella sekä taatulla yksityisyydellä.

CEO, Owner,
ICF Professional Certified Coach (PCC), Mentorcoach,
Core Strengths SDI 2.0 Partner & Master Facilitator

Tom Suvanto

Nautin, kun coachaan ja koulutan organisaatioita ja tiimejä – kun saan tehdä yhteistyötä, kommunikoida, kehittää, löytää uusia ratkaisuja, yksinkertaistaa – jotta päästään kestäviin tuloksiin, sekä taloudellisesti että kasvaneisiin voimavaroihin, hyvinvointiin ja sitoutumiseen!  

Minulla on vankka ja monipuolinen työkokemus monesta suomalaisesta suuryrityksestä, talouden, hallinnon ja johdon puolelta.

Ota yhteyttä, jos tarvitset apua henkilökohtaisen tai ammatilllisen kehittymisen kanssa tai jos organisaatiosi tarvitsee tukea muutos- tai kehitysprosesseihin!

ICF Associate Certified Coach (ACC), Core Strengths SDI 2.0 Facilitator, Viestintä & kielipalvelut, Business Mentor

Anne Liljestrand

Tuen sinua monikielisesti vahvuuksiesi tunnistamisessa, tulevaisuuden suunnittelussa, tavoitteidesi toteuttamisessa ja itsetuntemuksesi syventämisessä. Aiheenasi voi olla Business tai Life ja kaikki siltä väliltä.

Teen kanssasi ilolla innostavaa ja inspiroivaa yhteistyötä suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja ranskaksi.

Ammattimainen coaching, coachaava johtajuus ja ihmiset ovat minulle erittäin tärkeitä ja kehitän jatkuvasti innolla osaamistani näiden aiheiden parissa. Olen kokenut ryhmä- ja tiimicoach, suunnittelen ja fasilitoin ratkaisukeskeisiä työpajoja ja toimin myös Business Mentorina yrittäjille ja yrittäjyyttä pohtiville.

Coachingin, mentoroinnin ja fasilitoinnin lisäksi nautin myös monikielisestä viestinnästä.

Aiemmin olen työskennellyt mm. suuressa pohjoismaisessa asianajotoimistossa ja olen opiskellut sekä kielten kääntämistä (FM) että liiketaloutta (BBA).

Aina kun voin, lähden juoksulenkille, se on minulle elämäntapa. Voit siis tavata minut online, kokoushuoneessa ja lenkkipolulla. Ota yhteyttä tai varaa aika kalenterista!

ICF Professional Certified Coach (PCC), Mentorcoach,
Core Strengths SDI 2.0 Facilitator, Koulucoach

Anna Nordström

Haluan auttaa sinua tuntemaan syvällisemmin itseäsi, selkeyttämään ajatuksesi, löytämään ratkaisuja ja kasvamaan ihmisenä. Tämän kautta motivaatiosi lisääntyy, koet iloa ja energiatasosi karttuu.

Menetelmänä coaching auttaa sinua kehittymään, lisää itsetuntemustasi ja luo mahdollisuuksia saavuttaa tavoitteesi.

Coachina koen olevani innostunut, avoin ja empaattinen.

Toimin tällä hetkellä muun muassa Gymnasiet Grankulla samskolanin ja Mattliden gymnasiumin nimettynä coaching ammattilaisena. Tämän ohella suoritan coaching-toimeksiantoja yksilö- ja yritystasolla. Mentorcaching-toiminta kuuluu myös toimintani piiriin.

Aikaisemmin olen toiminut useita vuosia liike-elämän palveluksessa sekä Helsingissä, että yrityksissä ulkomailla myynti-, budjetti-, asiakas-, koulutus-, valmennus- ja tiimivastuutehtävissä.

Valmistuin coaching-ammattilaiseksi vuonna 2015. Ammattitaidon ja eettiset periaatteet koen erittäin tärkeinä ja tästä syystä suoritin kansainvälisen Coaching Federationin (ICF) akreditoidun tutkinnon. ICF on coach-ammattilaisten toimialajärjestö, joka maailman laajuisesti vastaa ydinosaamisen ja eettisten periaatteiden laadun toteutumisesta.

Haluatko kehittyä, vahvistaa itsetuntemuksesi, löytää sisäisen motivaatioosi tai saada aikaiseksi elämääsi muutoksen mutta et tiedä miten toimia ja mistä aloittaa – ota mielellään yhteyttä!

ICF Associate Certified Coach (ACC), Erityisopettaja, Opintokoutsi, Urheiluvalmentaja, Myynti, Yhteyshenkilö

Matts Pettersson

Tunnen erityistä paloa oppimista ja kasvua kohtaan.

Koulussa työskentelen erityisopettajana ja opintokoutsina, työhöni kuuluvat myös kulua käymättömien oppilaiden opetus ja coachaaminen.

Työskentelen myös coachina, luennoitsijana, personal trainerina ja workshopien vetäjänä. Näiden lisäksi olen Positive Solutionsin yhteyshenkilö ja myyntikontaktisi Stars-konseptin osalta, coachaavan otteen ja coachaavan johtamisen osalta kouluille ja yrityksille, sekä muiden koulutus-, täydennyskoulutus ja kehitysmahdollisuuksien osalta.

Ammattimaisena coachina saan kollegani/oppilaat/asiakkaani näkemään itsensä ja potentiaalinsa, yhdessä houkuttelemme unelmia esiin ja pääsemme eteenpäin. Uskon yksinkertaiseen, eli siihen, että kuuntelee itseään ja toimii omien arvojensa mukaan ja tekee sen mukaan, mihin uskoo.

Coachaan yksilöitä ja tiimejä, toteutan workshopeja, luennoin ja suunnittelen treeniohjelmia.

Haluan auttaa sinua kehittymään ja voimaan hyvin!

Jos uteliaisuutesi heräsi ja haluat tietää lisää coachingista, treenaamisesta, kehittymisestä, Stars-konseptista tai minusta, lue lisää tästä alta tai varaa maksuton puolen tunnin tapaaminen kanssani.

Varaa aikasi kalenterista tai ota minuun yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla, räätälöidään sinulle yhdessä jotain upeaa!

ICF Associate Certified Coach (ACC),
Varhaiskasvatuksen opettaja

Pia Peltoniemi

Meillä kaikilla on ajatuksia tulevasta, haaveita ja unelmia, uuden etsimistä omassa elämässä. Coachina autan sinua oivaltamaan uusia näkökulmia ja ajatuksia itsestäsi ja näin toteuttamaan välillä ehkä mahdottomaltakin tuntuvat asiat. Ihmisessä on niin paljon tiedostamatonta voimavaraa ja rohkeutta, jotka odottavat esilletuloa.

Coachina olen lempeä, turvallinen ja kuunteleva matkakumppani matkatessasi kohti mahdollisuuksiasi ja tavoitteitasi. Pohjana minulla on ajatus inhimillisyydestä, erilaisuuden hyväksymisestä ja aitoudesta. Jokaisen asiakkaan, yksilön ja ryhmän, yksilöllisyys ja omat tarpeet ovat toiminnan perustana. Minulle on tärkeää ainutlaatuinen sinä ja halusi tulla coachatuksi.

Olen taustaltani varhaiskasvatuksen opettaja ja päiväkodin johtaja.

Oma vankka tausta ja osaaminen varhaiskasvatuksessa luo ymmärrystä varahaiskasvatuksen haasteisiin, oli ne sitten tiimin tai yksittäisen kasvatusvastuullisen henkilön. Coachaan sekä tiimejä että yksittäisiä työntekijöitä ammatillisen kasvun kehittämisessä ja tukemisessa. Jaksava, innostunut ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa lapsille ja perheille laadukkaan ja luotettavan varhaiskasvatuksen.

Uuden oppiminen kiinnostaa minua, syvennänkin coaching osaamista mm. koulutuksissa, workshopeissa sekä kirjallisuudesta. Harrastan liikuntaa eri muodoissa sekä matkailua.

Coachaan yksittäsiä henkilöitä ja tiimejä. Pidän varhaiskasvatuksessa workshopeja ja luentoja. Olen mukana Stars-projektissa. Coachaan sekä suomeksi että ruotsiksi.

Tavataan ensimmäisen kerran ilmaisen tapaamisen puitteissa (30 min), jolloin avaan sinulle mitä coaching on ja sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Vasta sitten, kun koet, että coaching palvelee tarpeitasi, syntyy varsinainen sopimuspäätös.

Jos kiinnostuit coachingista ja haluat tietää lisää, varaa aika kalenterista tai ota minuun yhteyttä

ICF Associate Certified Coach (ACC)

Karin Laubert

Haluan auttaa sinua tai tiimisi löytämään sisäisen tasapainon, hyvinvoinnin tukemiseksi. Jos olet parhaimmillaan oma itsesi, kaikki arki- ja työtehtävät sujuvat paremmassa flowssa. Tiimin tasapaino taas rakentaa vahvan pohjan olemassa olevalle ja innostaa luomaan uutta, eli kehittämään organisaation seuraavalle tasolle.

Elämässä kuitenkin ihminen on se keskiö. Onko sitten kyse mistä elämän vaiheesta tahansa, lähtökohta on ihminen. Urani aikanaan olen saanut mahdollisuuden olla esimiehenä monelle eri ikäiselle ihmiselle ja eri kulttuurista. Ollessaan esimiehenä ja samalla aloitin coaching koulun ja uran oivalsin, että ihmisten johtamisen tasapainon luo juuri se, miten eri tavalla johtaja osaa ottaa huomioon kaikki erilaisuudet ja liittää nämä yhteen. Coachaava johtaminen mahdollista kasvattaa luottamusta, nostaa esille piilotettuja vahvuuksia ja kehittää olemassa olevia. Coaching on työyhteisön hyvinvoinnin pelastusrengas tilanteessa, kun tilanteessa. Esimerkiksi projektien rakentamisessa ottaen huomioon kaikki osallistujat, strategian luomisessa, riitatilanteiden selvittämisessä ja kehityskeskusteluissa. Lisäksi vielä monessa kohtaamisessa ammattimaisessa asemassa.

Hain kansainvälistä koulutusta juuri kansainvälisen työkulttuurin kehittämiseksi ja oman ICF ACC tasoa. Kun coachingista tuli elämän tapaa, en ole malttanut lopettaa opintoja, osallistumalla koulutuksiin pääosin suomessa ja virossa. Tärkeänä omalla matkalla pidän visiota ”Onnellinen elämä ja kaikki on mahdollista”. Uskon vahvasti, että jokainen voi sellaisen luoda. Coachina annan ihmisille uskoa, toivoa, positiivisuutta ja intoa lähteä rakentamaan oman näköinen elämä.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos kaipaat jossakin elämän tilanteessa apua. Keskustellaan ja löydetään juuri sinulle sopiva ratkaisu, miten coaching sopii sinun elämääsi.

Missiomme

Yhdessä muutamme maailmaa

"Jos voimme auttaa henkilöä, tiimiä tai organisaatiota voimaan ja toimimaan paremmin, olemme ottaneet pienen askeleen oikeaan suuntaan. "

Parantamalla kommunikointia ja yhteistyötä, asettamalla motivoituja tavoitteita, käsittelemällä konflikteja ja kannustamalla tiimejä, esimiehiä ja työntekijöitä organisaatiot voivat säästää suuria summia. Yksityishenkilöt saavat aikaan suuria muutoksia ja saavuttavat unelmansa oppimalla lisää itsestään, vahvuuksistaan ja vaikuttimistaan. Kaikki, jotka haluavat saada muutoksen aikaiseksi ovat tervetulleita meille. 

Positive Solutionsin missio on ”Yhdessä muutamme maailmaa”, ja meille se ei tarkoita vain kauniita sanoja. Jos voimme auttaa ihmistä, tiimiä, organisaatiota voimaan ja toimimaan paremmin, olemme jo ottaneet pienen askeleen oikeaan suuntaan.

Olemme persoonallisia ja intohimoisia ammattimaisia coacheja. Riippumatta kenet meistä tapaat, tapaat henkilön, etkä vain työntekijää tietyllä työnimikkeellä. Haluamme elää, kuten koulutamme. Coaching on ainutlaatuisuuden löytämistä jokaisesta ihmisestä. Meillä kaikilla on intohimo sitä kohtaan mitä teemme, riippumatta työtehtävästä. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme innostuneita tehtävistämme ja että todella rakastamme sitä mitä teemme. Se antaa meille energiaa ja teemme siksi mielellämme myös hieman ylimääräistä. Tämä on tärkeä voimavara, jota arvostamme suuresti.

Olemme ammattilaisia, eli tiedämme mitä teemme. Kehitämme ja parannamme toimintaamme jatkuvasti korkean laadun takaamiseksi.

certified_facilitator_logo