Mitä
coaching on?

”Coaching on kumppanuutta asiakkaan kanssa, se on ajatuksia herättävä ja luova prosessi, joka innostaa asiakasta maksimoimaan henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa.” 

ICF International Coaching Federation

Juuri sinua varten

Coaching on asiakkaan ja coachin välistä yhteistyötä. Coach on tukenasi; kuuntelee, kysyy, haastaa ja kannustaa ajattelemaan asioita uudella tavalla.

Coachin kanssa opit näkemään mahdollisuuksia, löytämään ratkaisuja ja käyttämään kaikkia vahvuuksiasi. Opit hyödyntämään koko sisäistä kapasiteettiasi matkalla kohti tavoitettasi ja unelmaasi.

Coachingissa käsiteltävä aihe voi olla ura, työ, terveys, hyvinvointi, motivaatio, itsevarmuus, rohkeus, uskallus – hyvinkin erilaiset asiat elämän eri alueilta:

Kuinka haen uutta työtehtävää? Miten ehdin hoitaa lapsiani, työtäni, kotiani ja parisuhdettani? Mistä löydän elämäniloni? Mikä minusta tulee isona? Muutosjohtaminen? From Boss to Leader? Urakehitykseni? Miten käsittelen esimiestäni tai työkavereita? Tasapaino työn ja yksityiselämän välillä? Olen elämän risteyksessä, pitäisikö vai ei? Motivaation tai rohkeuden puute? Asiat mukavuusalueeni ulkopuolella? Konfliktinhallinta? Mikä saa minut kasvamaan, kehittymään…

Sinä päätät, mistä haaveilet! Mitä sinä haluat saavuttaa? Jos olet unohtanut, kuinka unelmoidaan, coachisi saa sinut muistamaan tämän arvokkaan taidon.

Christine Suvanto, MCC (ICF)
Founder, Owner, Chair

Executive Coach, Business & Life Coach, Team Coach, Career Coach
Mentor Coach (MCC/PCC/ACC)
Coach Trainer (ICF ACTP) , ICF Assessor,
Faculty Member & Mentor Coach (BC Breakthrough Coaching)
Mastermind Facilitator (WBECS)
Core Strengths SDI 2.0 Partner & Master Facilitator
NLP Master Practitioner, Mental Trainer, Mental Manager

Yksilöcoaching

Business Coaching, Executive Coaching, Career Coaching – yksilöcoaching on sinulle, joka haluat kehittyä ja edetä työroolissasi. Yksilöcoachingissa hyödynnämme SDI motivaatiokartoitusta.

Life Coaching – Haetko elämääsi tasapainoa, lisää jaksamista, hyvinvointia, merkityksellisyyttä tai muutosta? Tuntuuko elämä stressaavalta, kaoottiselta, yksitoikkoiselta tai lattealta? Ovatko itseluottamus ja itsetuntemus koetuksella? Oletko vaikean päätöksen edessä? Haluatko toteuttaa unelmasi? Mikään aihe ei ole liian suuri tai liian pieni. Yhdessä tuomme selkeyttä ajatuksiisi ja tunteisiisi!

Tiimi- ja ryhmäcoaching

Coachaamme tiimejä ja ryhmiä kohti yhteistä tavoitetta. Kyseessä voi olla kokonainen organisaatio, johtoryhmä tai yksittäiset osastot – isot tai pienet tiimit. Tiimicoachingissa ajattelemme pitkällä tähtäimellä. Käytämme aikaa nykytilan tutkimiseen, vahvistamme kuvaa siitä, minne tiimi haluaa päästä ja mistä oikeastaan on kyse. Tiimicoachingin tavoite voi olla strategiatyön tekeminen, tavoitteiden, strategian, vision tai mission jalkauttaminen henkilöstön lähelle, sillä voidaan myös ratkaista kommunikointihaasteita tai konflikteja, lujittaa uuden tiimin yhteenkuuluvuutta tai puhaltaa energiaa kokeneeseen tiimiin ja löytää heille yhteinen suunta.

Pari- ja vanhempaincoaching

Järjestämme sekä pari- että vanhempaincoachingia. Vasta-rakastuneena tai tuoreena vanhempana unohdamme usein keskustella pitkän tähtäimen tavoitteista. Onko meillä yhteinen kuva tulevasta? Voi käydä niin, että ne ominaisuudet, joihin alun perin ihastuimme, alkavat ärsyttää tai mielestämme toinen ei ymmärrä ollenkaan. Miten näemme itsemme teini-ikäisen vanhempina? Tasapaino puolisoja vanhempainroolien välillä, miten saavutamme sen? Coachaamme teitä riippumatta siitä, oletteko vasta tavanneet tai oletteko tehneet yhteistä matkaa jo usean vuoden ajan. Coaching on jännittävää, opimme uusia asioita itsestämme ja toisistamme!

Coaching on erinomainen rakkauslahja!

Saavuta tavoitteesi

Valitse helposti sinulle sopiva aika coachingtapaamiseen.

Coaching

Saat itsevarmuutta, paremman itsetuntemuksen ja kehityt ihmisenä.

Myytit coachingista

Christine vastaa myytteihin ammattimaisesta coachingista.

Kenelle coaching sopii?

Jokaiselle, joka haluaa saada aikaan muutoksen

• Nuorelle, jonka on hankala löytää motivaatiota, on stressaantunut tai jolta puuttuu tulevaisuuden suunnitelma.

• Lapselle, joka tarvitsee apua pitääkseen itsestään tai uskaltaakseen tehdä uusia asioita, joka tarvitsee itsevarmuutta.

• Urheilijalle tai artistille, joka kaipaa henkistä voimaa, itsevarmuutta ja joka haluaa löytää työn iloa.

• Eläkeläiselle, joka haluaa löytää uusia jännittäviä tavoitteita tai suuntia elämässään.

• Yrittäjälle, joka haluaa pallotella ajatuksiaan, tarvitsee rohkeutta, itsevarmuutta tai apua rutiineihin ja haasteisiin.

 Esimiehelle joka haluaa kehittyä.

Kaikille, jotka haluavat saada itsevarmuutta, paremman itsetuntemuksen ja kehittyä ihmisenä.

Olemme ammatticoacheja, mikä tarkoittaa, että coachaamme ihmistä, emme aihetta. Ihminen on kokonaisuus, jonka pitää olla tasapainossa – niin kotona kuin työpaikallakin.

Varaa aika veloituksettomaan tapaamiseen, henkilökohtaiseen coachingiin tai tule mukaan Coachingin peruskurssille!