Henkilökohtainen coaching

Mitä sinä haluat saavuttaa?

Juuri sinua varten

Coaching on asiakkaan ja coachin välistä yhteistyötä. Coach on tukenasi; kuuntelee, kysyy, haastaa ja kannustaa ajattelemaan asioita uudella tavalla.

Coachin kanssa opit näkemään mahdollisuuksia, löytämään ratkaisuja ja käyttämään kaikkia vahvuuksiasi. Opit hyödyntämään koko sisäistä kapasiteettiasi matkalla kohti tavoitettasi ja unelmaasi.

Coachingissa käsiteltävä aihe voi olla ura, työ, terveys, hyvinvointi, motivaatio, itsevarmuus, rohkeus, uskallus – hyvinkin erilaiset asiat elämän eri alueilta: Kuinka haen uutta työtehtävää? Mistä unelmoin? Miten pääsen maaliin ensimmäisellä maratonillani? Miten ehdin hoitaa lapsiani, työtäni, kotiani ja parisuhdettani? Mistä löydän elämäniloni? Mikä minusta tulee isona?

Sinä päätät, mistä haaveilet! Mitä sinä haluat saavuttaa? Jos olet unohtanut, kuinka unelmoidaan, coachisi saa sinut muistamaan tämän arvokkaan taidon.

 

Christine Suvanto, MCC (ICF)
Executive Coach, Mentor Coach (MCC/PCC/ACC)
Coach Trainer (ICF ACTP),
Mastermind Facilitator (WBECS) SDI Partner & Certified Master Facilitator, NLP Master Practitioner, Mental Manager
Kenelle coaching sopii?
• Jokaiselle, joka haluaa saada aikaan muutoksen.
• Nuorelle, jonka on hankala löytää motivaatiota, on stressaantunut tai jolta puuttuu tulevaisuuden suunnitelma.
• Lapselle, joka tarvitsee apua pitääkseen itsestään tai uskaltaakseen tehdä uusia asioita, joka tarvitsee itsevarmuutta.
• Urheilijalle tai artistille, joka kaipaa henkistä voimaa, itsevarmuutta ja joka haluaa löytää iloa, asettaa tavoitteita.
• Eläkeläiselle, joka haluaa löytää uusia jännittäviä tavoitteita tai suuntia elämässään.
• Yrittäjälle, joka haluaa pallotella ajatuksiaan, tarvitsee rohkeutta, itsevarmuutta tai apua rutiineihin ja haasteisiin.

• Esihenkilölle, joka haluaa kehittyä.

Kaikille, jotka haluavat saada itsevarmuutta, paremman itsetuntemuksen ja kehittyä ihmisenä. Olemme ammatticoacheja, mikä tarkoittaa, että coachaamme ihmistä, emme aihetta. Ihminen on kokonaisuus, jonka pitää olla tasapainossa – niin kotona kuin työpaikallakin.

 

Coachingia kaikille

Kokemuksia coachingista

TV juontaja Mårten Svartström, Efter Nio ja coach Christine Suvanto, ICF MCC

Kysymyksiä?

Jos et löytänyt etsimääsi vastausta tästä, 
ota yhteyttä ja kerromme lisää!