Christine Suvanto

Founder, Owner, Chair

Executive Coach, Business & Life Coach, Team Coach, Career Coach
Mentor Coach (MCC/PCC/ACC)

Coach Trainer, ICF Assessor,

Faculty Member & Mentor Coach (BC Breakthrough Coaching)
Mastermind Facilitator (WBECS) 

Core Strengths SDI 2.0 Partner & Master Facilitator

NLP Master Practitioner, Mental Trainer, Mental Manager

 • ICF Master Certified Coach (MCC) – 2.614 coaching-asiakastuntia (31.12.2020)
 • Coach-kouluttaja vuodesta 2013 – 2.876 tuntia koulutussalissa
 • Mentor coach vuodesta 2014 Lue palaute
 • Ensimmäinen Pro Coaching -tunnustuksen vastaanottaja 2020, ICF & EMCC Finland
 • Kouluille ja päiväkodeille: ”Stars” ja ”Kaikki tähdet tuikkimaan” -konseptin luoja
 • Lukuisia työpajoja, luentoja modernista johtajuudesta ja itsensä johtamisesta, jaksamisesta arjessa, konfliktienhallinnasta, oikean kielen puhumisesta vastaanottajan kanssa kuulijalähtöisesti, minä ja perheeni, yms.
Christine Suvanto, ICF MCC

Kehitän, haastan ja koulutan sinut ja organisaatiosi. Ammattimaisella, aidolla ja omistautuneella otteella, täydellä luottamuksellisuudella sekä taatulla yksityisyydellä. Yhdessä eteenpäin!

Ammattimainen coaching = todetaan nykytila, tutkitaan ja selkeytetään inspiroivaa, toivottua tavoitetta ja sen jälkeen edetään actioniin, eli toimintaan. Pieniä tai isoja askelia eteenpäin. Sama konsepti toimii sekä yksilöille että tiimeille tai ryhmille, myös kokonaisille organisaatioille. Yksinkertaista, muttei aina helppoa toteuttaa yksin.

Kansainvälisen Master-tason saavuttaminen coachingissa oli unelmani, tavoitteeni, mikä vaati todellista kiinnostusta, kovaa työtä, sinnikkyyttä, positiivisuutta ja luottamusta. Ainoastaan 4 % International Coaching Federationin, eli ICF:n sertifioimista coacheista ovat saavuttaneet tämän tason. MCC-sertifioinnin ylläpitäminen edellyttää jatkuvaa oppimista koulutuksin ja täydennyskoulutuksin sekä nöyryyttä ja tietoisuutta siitä, että on vielä todella paljon lisää opittavaa ja lukuisia kehittymismahdollisuuksia. Energisoivaa, mielenkiintoista ja jännittävää!

Tämä kaikki kuvastaa myös minua sinun coachinasi. Olen määrätietoinen, sisukas, energinen, empaattinen ja luotan sinun kykyihisi, luotan coachingprosessiin ja luotan itseeni coachina.

Pystyt siihen, jos vain haluat! Jos sinulla on tahtoa ja haluat työskennellä kohti tavoitettasi! Näen sisäisen potentiaalisi ja autan myös sinua tunnistamaan ja hyödyntämän sen täysipainoisesti. Yhdessä kaikki on mahdollista!

 
Kohderyhmäni?

Kohderyhmäni on henkilö, tiimi tai organisaatio, joka haluaa saada aikaan muutoksen, on halukas tekemään töitä sen eteen ja valmis varaamaan aikaa panostukselle, jota tavoitteen saavuttaminen edellyttää. Kuvaako tämä sinua?

Sinä valitset tavoitteen, sinä valitset tien, sinä otat askeleita eteenpäin, isoja tai pieniä, sinulle sopivan kokoisia askelia. Minä pidän karttaa, pidän tavoitetta silmällä, haastan, kannustan ja huomioin saavuttamasi edistyksen. Yhdessä kohti menestystäsi!

Anna itsellesi/tiimillesi/henkilöstöllesi mahdollisuus kehittyä ja menestyä jo tänään. Toivotan sinulle onnea ja menestystä sekä yksityiselämässäsi että ammatissasi!

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä tai lue lisää alta.

Coaching

Työni on tänä päivänä 100 % ammattimaista coachingia.

Coachaan sekä organisaatioissa että yksityishenkilöitä, yksilöitä, ryhmiä, tiimejä, pareja.

(Rakkaalla lapsella on monta nimeä: Executive Coaching, Business Coaching, Leadership coaching, Life Coaching, Career Coaching yms. Sinä valitset, mikä tuntuu sinulle oikealta, minulle ammattimainen coaching merkitsee, että pidän kansainvälisen sertifiointini voimassa ja täydennän jatkuvasti koulutustani ylläpitääkseni korkeatasoisen osaamiseni. Sinun menestyksesi vuoksi ja jotta voin elää siten kuin opetan.)

Kun coachaan, näen aina koko ihmisen, en ainoastaan esimerkiksi titteliä, ikää tai sukupuolta. Kohtaan ihmisen, jolla on paljon toistaiseksi hyödyntämätöntä potentiaalia. Kun työ- ja yksityiselämäsi toimivat hyvässä tasapainossa, voit paremmin, jaksat enemmän ja suoritat tehokkaammin, niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Jos haluat saada aikaan muutoksen, kehittyä, päästä eteenpäin, saavuttaa tavoitteen, pallotella ajatuksia ja ideoita neutraalin, ulkopuolisen henkilön kanssa, on ammattimainen coaching juuri Sinulle. Yksin on vaikea murtaa käyttäytymis- ja ajatusmalleja tai nähdä ratkaisuja – yhdessä se on huomattavasti helpompaa.

Kumppanuus on A ja O coachingissani! Sinä omistat prosessin, sinä teet muistiinpanot ja työskentelet kohti tavoitettasi – en minä! Minä pidän huolen siitä, että prosessisi etenee; kuuntelen, kysyn, kyseenalaistan, kannustan, haastan, tuon esille huomioita ja havaintoja. Yhdessä! Coachingissa toteamme nykytilanteen (ruusuinen/risuinen/stressaava) ja sitten työstämme yhdessä selkeän tavoitteen. Coachingissa liikutaan aina nykyhetkestä eteenpäin, ratkaisukeskeisessä ja tavoitteellisessa prosessissa. Sitten otat askeleita kohti tavoitetta. Coaching vaatii actionia, toimintaa ja pitkäjänteisyyttä!

Luottamuksellisuus ja yksityisyys ovat minulle erittäin tärkeitä! En tee ollenkaan muistiinpanoja tapaamisistamme, sinä itse teet omat muistiinpanosi oivalluksistasi ja pohdinnoistasi. 

 

 Coach-kouluttaja ja jatkokouluttaja

Olen kouluttanut ja mentorcoachannut ammatticoacheja ICF:n eettisten sääntöjen ja ydintaitojen mukaisesti vuodesta 2014.

Jokainen ihminen omistaa niin paljon viisautta ja kokemusta, että on lahja kuunnella, jakaa ja oppia sekä yhdessä että toisiltamme. Tämä on erittäin tärkeä osa kaikkia koulutuksiamme, täydennyskoulutuksiamme ja kurssejamme, joissa osallistujien kokemukset ovat etusijalla. Tämä tarkoittaa myös, että jokainen ryhmä on ainutlaatuinen, vaikka koulutusmateriaali olisikin kaikille sama.

Minulle on tärkeää, että jokainen ryhmässä voi tuntea olonsa turvalliseksi, kuulluksi ja osalliseksi. Siksi koulutuksemme toteutetaan aina interaktiivisina pienryhmätilaisuuksina. Ryhmiä kuvaillaan usein lämpimiksi, avoimiksi, positiivisiksi, aidoiksi, turvallisiksi ja ammattimaisiksi, niissä koetaan aitoa yhteenkuuluvuutta, aitoa iloa ja huumoria. Aikanaan pakotettuna tullut etäopiskelu osoittautui menestykseksi. Kurssiosallistujat kaikeksi yllätykseksemme toteavat, että olemme etänä Zoomin kautta aivan yhtä läheisiä kuin fyysisesti läsnä. Tämä on mahdollisuus, joka säästää uskomattoman paljon aikaa ja rahaa, jotka muutoin kuluisivat matkoihin ja majoituksiin. Etäkoulutukset mahdollistavat myös osallistumisen yhä useammalle. Jos sisäiset koulutukset, esimerkiksi yrityksille, toivotaan toteutettavan läsnätoteutuksina, se järjestyy tietenkin myös.

Koulutuksiimme ja kursseihimme kuuluvat muiden muassa:

 • Business & Life Certification Program sertifioinnilla tai ilman
  Kohderyhmä: ammattcoachit, johtajat, esihenkilöt, koulun henkilökunta, HR, myynnin ammattilaiset, konsultit…
 • SDI facilitator/ohjaaja
 • Coachingin perusteet
 • Have a Nice Conflict
 • Kaikki tähdet tuikkimaan -ohjaaja

 

Mentorcoaching – ryhmässä ja yksilöllisesti

Olen toiminut Mentor Coachina vuodesta 2014. Mentorcoachaan coacheja Suomessa ja maailmanlaajuisesti kohti ICF ACC, PCC tai MCC-sertifiointia. Olen koulutettu ICF Assessor, mikä tarkoittaa, että olen suorittanut ICF Globalin coachingien arvioijan koulutuksen. Se antaa minulle arvokkaita työkaluja coachingkeskustelujen analysoimiselle ja arvioinnille.

Jokainen ammattimainen sertifioitu coach on sitoutunut noudattamaan ICF:n eettisiä sääntöjä ja ydintaitoja, joihin kuuluu erittäin tärkeänä osana jatkuva itsensä kehittäminen ja jatkokouluttautuminen. Coacheina emme ikinä ole valmiita, aina on lisää opittavaa. ICF-sertifiointi uusitaan joka kolmas vuosi ja nämä kolme vuotta käytän itse jatkokouluttautumiseen ja mentorcoachingiin, jotta pysyn valppaana ja inspiroituneena.

Mentorcoaching on tärkeä osa ammattimaisen coachin kehittymismatkaa.

ICF MCC:nä minulla on perusteellinen coachkoulutus, coaching- ja mentorcoaching-osaaminen ja jaan osaamistani erittäin mielelläni niiden kanssa, jotka haluavat kehittyä ammattimaisina coacheina.

Voit valita yksilöllisen coachingin 1on1 tai voit osallistua Mentorcoaching Programiini, joka on suunniteltu ammattimaisille coacheille. MCP:n ohjelma sisältää syventymisen ICF PCC -markkereihin, ryhmämentorcoachingia 3D*-coachingilla ja yksilöllisiä mentorcoaching-tapaamisia suullisella ja kirjallisella palautteella.

*3D-coaching – Sinä coachaat, sinua coachataan ja havainnoit coachingia, opit myös antamaan ja vastaanottamaan arvokasta palautetta.

Minusta sanottua Feedback

Ota yhteyttä tai varaa maksuton tapaaminen kanssani, katsotaan, mitä sinä tarvitset ja olenko minä tai joku muu tiimistämme oikea henkilö sinulle ja sinun kehityksellesi! Tervetuloa!

 Tuen sinua mielelläni coachingmatkallasi!

 

Yrityksille

Yritys, organisaatio koostuu ihmisistä, jotka työskentelevät yrityksen menestyksen vuoksi tuottamalla ja tarjoamalla korkealaatuisia tuotteita ja palveluita asiakkaille, sponsoreille, sidosryhmille ja toisilleen. Siksi henkilöstön* hyvinvointi ja kehittymismahdollisuudet ammatillisessa roolissaan ja ihmisenä ovat erittäin tärkeitä. Jokainen ihminen haluaa tuntea itsensä nähdyksi, arvokkaaksi ja osalliseksi, jokainen haluaa tuntea, että hänen työpanoksensa on merkityksellinen ja tärkeä yritykselle. Kun tunnemme, että oma työmme huomataan ja sitä arvostetaan, otamme myös yhä suurempaa vastuuta siitä, että työ tulee hyvin tehdyksi (ei pelosta, vaan ilosta).

Kannustavan, mahdollistavan yrityskulttuurin on huouttava koko yrityksestä, lattiasta kattoon, riippumatta tittelistä tai tehtävästä. Tällainen kulttuuri luodaan parhaiten aloittamalla johtoryhmästä (ja hallituksesta). Yhtä pitävä ryhmä, joka sanoin tai toiminnoin viestii yrityksen tavoitteesta, arvoista ja pelisäännöistä selkeästi, kirkkaasti ja tasa-arvoisesti, toimii esikuvana.

Tämä on määrätietoista ja pitkäjänteistä työtä, joka edellyttää siihen panostamista ja sitoutumista, aikaa ja rahaa, ei quick fixiä. Hyvinvoiva organisaatio koostuu ihmisistä, jotka ovat luovia ja tehokkaita. Toisten tukeminen ja auttaminen eteenpäin on itsestään selvyys.

Anna meidän auttaa sinua ja teitä

Auttaaksemme tiimiäsi, yritystäsi, organisaatiotasi hyödyntämään koko potentiaalinsa, voin tiimini kanssa tarjota seuraavia ratkaisuja ja mahdollisuuksia:

 • Perusteellinen, vuorovaikutteinen johtamiskoulutus – moderni coachaava johtaminen ja itsensä johtaminen
 • Tavoitteen, vision, mission, arvopohjan ja strategian jalkauttaminen
 • Hyvin toimivien tiimien luominen, kuka minä olen, kuka sinä olet ja keitä me olemme? Miten työskentelemme parhaiten yhdessä?
 • Konfliktienhallinta
 • TIimi- ja ryhmäcoaching
 • Yksilöcoaching henkilökohtaiselle kehittymiselle, omat tavoitteet ja haasteet
 • 360° -haastattelut (ei kaavakkeita), kirjallinen yhteenveto ja henkilökohtainen läpikäynti + yksilöcoaching
 • Henkilöstökyselyn tulokset: huono kommunikointi, tiedon puute, huono johtaminen,
  me autamme käytännön ryhmäcoachingilla sekä esihenkilöiden ja johtajien yksilöcoachingilla

*Henkilöstö, ne ihmiset, jotka työskentelevät yrityksessä, siis johtajat, esihenkilöt ja heidän alaisensa.

 

Stars – Kouluille ja päiväkodeille

Coachaamme, koulutamme ja annamme energiaboosteja Suomessa, Ruotsissa ja mielellään koko maailmassa, jotta oppilaat, vanhemmat ja opettajat voivat hyvin ja tuntevat olonsa turvallisiksi ja itsevarmoiksi, myös johtamisessaan ja itsensä johtamisessa. Tällöin kasvatamme lapsia, jotka tuntevat olonsa turvalliseksi ja hyväksi, ja joista tulee turvallisia ja hyvinvoivia aikuisia, joista taas tulee turvallisia ja hyvinvoivia vanhempia, jotka puolestaan kasvattavat turvallisia ja hyvinvoivia lapsia – ja niin edelleen.

Sanomalehdissä, radiossa ja TV:ssä näemme usein kamalia uutisia siitä, kuinka lapset ja nuoret voivat, miten opettajat pakenevat työtään ja miten vanhemmat kokevat riittämättömyyden tunteita. Tämän haluamme muuttaa – NYT! Konseptimme on yksinkertainen, selkeä ja ammattitaidolla suunniteltu, jotta coachingista tulee luonnollinen osa ja läheinen tuki arkeen. Kohderyhmänämme ovat opettajat, rehtorit, avustajat, vanhemmat, nuoret ja lapset.

Tässä otoksia siitä, mitä voimme tarjota sinulle.

Lue lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä Mattsiin, joka on erityisopettaja, opintokoutsi ja ammattimainen coach ja voi kertoa, miten konsepti toimii käytännössä.

Voit myös ottaa yhteyttä Annaan, joka on työskennellyt ammattimaisena koulucoachina vuodesta 2015.

Minuun voit toki myös ottaa yhteyttä.😊

 • Yksilöcoaching (1on1) omalle kehittymisellesi, muutokseen, jaksamiselle, tavoitteille
  (pedagogit, vanhemmat, oppilaat)
 • Coachingin perusteet, interaktiivinen kurssi/täydennyskoulutus, joka havainnollistaa, mitä coachaava ote merkitsee ja antaa käytännön coachtyökaluja hyödynnettäväksi arjessasi heti, töissä tai kotona. Kurssi järjestetään sekä avoimena toteutuksena että tilauksesta sisäisenä koulutuksena. (2 x 7 t, tai 4 x 3,5 t + reflektoivia kotitehtäviä. Kurssitodistus: 16 t)
 • Moderni coachaava johtaminen sertifioinnilla tai ilman
 • Kouluttaudu kansainvälisesti sertifioiduksi ammattimaiseksi koulucoachiksi
 • Have a Nice Conflict -kurssi (pedagogit, vanhemmat, opiskelijat)
 • Kouluttaudu ”Kaikki tähdet tuikkimaan” -ohjaajaksi. Kaikki tähdet tuikkimaan on ohjelma, joka ulottuu koko vuoden ajalle, se sisältää valmiit ohjelmat, joita voi joustavasti käyttää kuukausi kerrallaan (elokuu/syyskuu – toukokuu/kesäkuu)
 • Luentoja ja workshopeja, kuten Jaksamista arkeen, Coachaava ote?!, Minä ja perheeni, Konflikti vs. Erimielisyys, Kaikki tähdet tuikkimaan…
 • Mattsilla on laaja kokemus kouluakäymättömien haasteiden taklaamisesta nuorten, vanhempien ja opettajien coachingin avulla. Ota yhteyttä Mattsiin!

Christine

Omin sanoin

Jatka lukemista, jos haluat tietää lisää minusta, urastani, luottamustehtävistäni, urheilusta ja vapaa-ajan harrastuksistani.

 

christine.suvanto@positivesolutions.fi
+358 45 847 0443

 

Työni on tänä päivänä 100 % ammattimaista coachingia, kehitystä ja koulutusta. Kansainvälisen coachingin korkeimman tason, ICF Master Certified Coach -sertifioinnin saavuttaminen ja ensimmäisen Pro Coaching* -tunnustuksen vastaanottaminen vuonna 2020 (EMCC & ICF Finland) coaching-työni ansiosta ovat minulle erittäin arvokkaita asioita, jotka ovat minulle tärkeitä samalla, kun ne toimivat todisteena kovasta työstäni, ammattilaisuudestani ja osaamiseni laadusta.

Minulla on laaja ja monipuolinen työkokemus monelta eri alalta, kuten logistiikka-, elintarvike- sekä pankkialalta, myös koulutoimesta ja opetuksesta. Ymmärrän, mistä puhut.

 • Positive Solutions Business & Life, Founder & Owner, Chair, coaching, mentorcoaching, koulutus, kehitys, konfliktienhallinta, työpajat, luennot… 2012->
 • Core Strengths SDI 2.0 – Partner & Master Facilitator 2014 ->
 • BC Breakthrough Coaching – Faculty Member, Mentor Coach, Group Mentor Coach
 • WBECS – Group Mentor Coach, Mentor Coach, Mastermind Facilitator
 • CoachCompanion – coachkouluttaja, Mentor Coach, Oral Exam Examiner, Oral Exam Evaluator
 • Assistor/Veho – HR, vastuualueina myös esimies- ja henkilöstökoulutukset, työyhteisön ja organisaation kehittäminen, työhyvinvointiprojektit, tavoitteiden jalkauttaminen, arvojen ankkuroiminen, ”pelisäännöt” ja konfliktien hallinta
 • Hangon kaupunki – vt. rehtori ja luokanopettaja
 • Estrella – tuotepäällikkö, vastuualueina markkinointikampanjat, tuotelanseeraukset, tuotekehitys yhdessä Ruotsin, Tanskan sekä Norjan kollegoiden kanssa
 • Ingman Foods – Hallituksen puheenjohtajan sekä toimitusjohtajan assistentti, ”oikea käsi”
 • Helsingin Säästöpankki – pankkivirkailija
 • Kansallis-Osake-Pankki – pankkivirkailija

* ICF:n ja EMCC Finlandin Pro Coaching -tunnustuksen saajan valitsijoina ja nimittäjinä toimivat vuonna 2020 Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen sekä Kemppi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama. Pro Coaching -tunnustuksen sai Christine Suvanto seuraavin perustein:

”Christine Suvannolla on vahvat näytöt ammattimaisesta coachingtyöstä. Hänellä on kyky levittää coachingia metodina uusille tahoille sekä kohderyhmissä ihailtavalla tavalla. Hän sekä kouluttaa coaching-taitoja että käyttää merkittävästi aikaa vapaaehtoistoimintaan coachingin parissa. Hän jakaa osaamistaan mm. kouluissa, päiväkodeissa ja urheiluseuroissa, eli yhteisöissä, joissa on valtava tarve coachingille, mutta ei ole taloudellisia resursseja ostaa palveluita. Hän on myös perustanut maksuttoman coaching-palvelun vähävaraisille. Christine tekee coachingia koko sydämellään ja on työnsä kautta vaikuttanut monen henkilön kasvutarinaan. Hän on intohimoisen työskentelyn lisäksi myös kunnianhimoisesti vienyt omaa osaamistaan ja coaching-sertifiointiaan vaativammalle tasolle ja saanut MCC-sertifioinnin, ICF:n korkeimman yksilösertifioinnin.”

Svenska Finlands Idrott (SFI) – Liittopuheenjohtaja (6 vuoden ajan)

Finlands Svenska Idrott (FSI) – Varapuheenjohtaja (5 vuoden ajan)

Hangon urheiluseuran keskushallitus – Hangö Idrottsklubb Centralstyrelsen – Hallituksen puheenjohtaja sekä hallituksen jäsen (14 vuoden ajan)

Hangon urheiluseuran yleisurheilu – Hangö IK friidrott – Hallituksen puheenjohtaja sekä hallituksen jäsen (12 vuoden ajan)

Stafettkarnevalen-viestijuoksun delegaatio (5 vuoden ajan)

Hangon viiniseura Munskänkarna – hallituksen jäsen ja seuran perustaja

Itämeri Maraton – järjestelyorganisaation jäsen ja perustaja

Lisäksi muita luottamustehtäviä, mm. Hem och Skola, henkilöstöjärjestöt, ystäväjärjestöt.

Olen erittäin innostunut kehittämään ja käyttämään coachingia urheilussa ja minulla on monipuolinen ja laaja urheilutausta. Olen itse urheillut lapsesta asti ja minulla on myös kokemusta urheilevien lasten vanhemmuudesta. Toimin Hangon urheiluseuran yleisurheilijoiden valmentajana 15 vuoden ajan ja toimin myös fyysisten lajien valmentajien, urheilijoiden sekä vanhempien coachingkouluttajana ja Mental Trainerina ja huippu-urheilijoiden ammattimaisena coachina. Luennoin ja pidän työpajoja sekä koulutan valmentajia, hallituksia ja vanhempia coachingista, coachaavasta asenteesta ja johtajuudesta.  

Olen toiminut monen urheilujärjestön hallituksessa: Svenska Finlands Idrott (SFI) – Liittopuheenjohtaja, Finlands Svenska Idrott (FSI) – Varapuheenjohtaja, Hangon urheiluseuran keskushallitus – Hangö Idrottsklubb Centralstyrelsen – Hallituksen puheenjohtaja sekä hallituksen jäsen (14 vuoden ajan), Hangon urheiluseuran yleisurheilu – Hangö IK friidrott – Hallituksen puheenjohtaja sekä hallituksen jäsen (12 vuoden ajan).

Olen järjestänyt monenlaisia kilpailuja ja osallistunut aktiivisesti erilaisiin kilpailuihin yleisurheilun tuomarina: MM 2005, EM 2012, GP Helsinki, Suomi-Ruotsi -maaottelut yms. Olin myös Itämeri Maraton -tapahtuman ideoija ja perustaja.

Aitous – Huumori, positiivisuus, rakkaus

Pitkät kävelyt, raikkaat tuulet ja meren tuoksu ovat minulle mindfulnessia ja inspiraation ja luovuuden lähteitä. Kun antaa ajatusten hypellä vapaasti askelten tahdissa tai antaa tuulen puhaltaa pois ärtymyksen tai alakuloisuuden, se tekee sen sijaan tilaa ympärilläni olevan kauneuden huomaamiselle kaikilla aisteilla; tuoksut, äänet, pienet ja isot yksityiskohdat… Se antaa hyvän mielen lisäksi terveellistä liikuntaa.

Kirjat – ne antavat tietenkin uutta tietoa ja osaamista, mutta minulle ne ovat myös seikkailun, matkojen, luovuuden ja inspiraation lähteitä… kirja kädessä en ole ikinä yksin.

Matkat – niiden ihanuus merkitsee minulle upeita uusia ihmiskohtaamisia. Kuten lapsillani on tapana sanoa… kysyt vain ”Mitä sinulle kuuluu?”, ”Mistä sinä tulet?” tai jonkin muun lyhyen, tavallisen kysymyksen ja ihmiset alkavat heti kertomaan sinulle elämäntarinaansa.

Rakas mieheni ja ihanat lapseni rakkaittensa kanssa sekä pieni lapsenlapseni ovat minulle jatkuvia onnen, rakkauden ja suuren kiitollisuuden lähteitä.

Elämän tavoite: Tanssin Rock’n’Rollia 120-vuotiaana itse kirjoittamani Shake it Baby shake it -laulun tahtiin 😉

Christinen blogi

Ajatuksia elämästä ja coahingista.  

Paluu töihin vai takaisin ”vankilaan”?

Takaisin töihin vai takaisin ”vankilaan”? Tuntuuko töihin paluu lomien jälkeen vaikealta? Muista, että sinä itse päätät, haluatko pysyä nykyisessä tilanteessasi vai lähdetkö jännittävälle matkalle. Oma coachisi tai coachkurssi voi auttaa sinua löytämään polun, jota haluat kulkea, haaveilemasi elämän. Tänä vuonna

Lue lisää »

Kesä ja loma!

Kesä ja loma! Pitkä kuuma kesä… vai onko? Oi miten olen kaivannut ja odottanut kesää, ja nyt se on täällä koko komeudessaan! Ihana kesä, lämpö, pitkät päivät ja valoisat, satumaiset illat. Kesä ja loma! Pitkä kuuma kesä, aikaa yhdessä olemiselle,

Lue lisää »
Saavuta tavoitteesi

Valitse helposti sinulle sopiva aika coachingtapaamiseen.

Coaching

Saat itsevarmuutta, paremman itsetuntemuksen ja kehityt ihmisenä.

Vastauksia vailla

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!