Matts Pettersson

ICF Associate Certified Coach (ACC)

Erityisopettaja, Opintokoutsi, Valmentaja, Myynti, Yhteyshenkilö

Matts Pettersson, ICF ACC

Tunnen erityistä paloa oppimista ja kasvua kohtaan.

Koulussa työskentelen erityisopettajana ja opintokoutsina, työhöni kuuluvat myös kulua käymättömien oppilaiden opetus ja coachaaminen.

Työskentelen myös coachina, luennoitsijana, personal trainerina ja workshopien vetäjänä. Näiden lisäksi olen Positive Solutionsin yhteyshenkilö ja myyntikontaktisi Stars-konseptin osalta, coachaavan otteen ja coachaavan johtamisen osalta kouluille ja yrityksille, sekä muiden koulutus-, täydennyskoulutus ja kehitysmahdollisuuksien osalta.

Ammattimaisena coachina saan kollegani/oppilaat/asiakkaani näkemään itsensä ja potentiaalinsa, yhdessä houkuttelemme unelmia esiin ja pääsemme eteenpäin. Uskon yksinkertaiseen, eli siihen, että kuuntelee itseään ja toimii omien arvojensa mukaan ja tekee sen mukaan, mihin uskoo.

Coachaan yksilöitä ja tiimejä, toteutan workshopeja, luennoin ja suunnittelen treeniohjelmia.

Haluan auttaa sinua kehittymään ja voimaan hyvin!

Jos uteliaisuutesi heräsi ja haluat tietää lisää coachingista, treenaamisesta, kehittymisestä, Stars-konseptista tai minusta, lue lisää tästä alta tai varaa maksuton puolen tunnin tapaaminen kanssani.

Varaa aikasi kalenterista tai ota minuun yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla, räätälöidään sinulle yhdessä jotain upeaa!

Matts

Omin sanoin

Haluan auttaa sinua ja organisaatiotasi kehittymään ja voimaan hyvin! Jatka lukemista, jos haluat tietää lisää minusta ja

Tiedätkö, mitä haluat, mutta et tee asialle mitään?

Etkö tiedä, mitä haluat, mutta haluat kuitenkin muutosta?

Onko sinulla unelma tai ongelma? Hook me up, niin hoidetaan asia kuntoon ja pidetään samalla hauskaa!

Coachaan yksilöitä ja ryhmiä. Noudatan ICF:n eettisiä sääntöjä ja autan sinua näkemään suuruuden itsessäsi ja seuraamaan sitä, mitä sisimpäsi kehottaa sinua tekemään.

 

Alkuun pääseminen treenaamisen kanssa

Ammattimaisen coachingin ja treeniohjelman mukaan treenaamisen yhdistelmällä luomme yhdessä suunnitelman, jonka avulla voit ottaa kontrollin omasta fyysisestä terveydestäsi. Monesti teemme asiasta liian monimutkaista ja yritämme kopioida muita. Autan sinua tekemään kestävän muutoksen, jossa sinä saat vastuun ja minä tuen sinua.

Toimin triatlon-, crossfit- ja jalkapallovalmentajana, joten mitä tahansa haluat tehdä, minulla on kokemus, jolla voin sinua auttaa.

Muista! Rakastan aloittelijoita!

Stars-konsepti koostuu ammattimaisesta ja laatuvarmistetusta coachingista oppilaille/opiskelijoille, koulun henkilöstölle ja vanhemmille. Se antaa erilaisin tavoin luonnollista ja läheistä tukea arjessa, monessa muodossa. Se sisältä sekä toistuvia työpajoja että nopeita energiaboosteja, jotta voidaan säilyttää fokus ja saadaan aikaan kestävä muutos. Kun me kaikki puhumme samaa kieltä ja työskentelemme yhdessä kohti yhteistä tavoitetta, luomme turvallisuutta, yhteisöllisyyttä ja menestystä.

Lue lisää siitä, mitä STARS-konsepti tarjoaa tai ota minuun yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

Koulua käymättömät oppilaat

Coachaan koulua käymättömiä oppilaita, heidän vanhempiaan ja heidän opettajiaan.

Luennoin ja toteutan vuorovaikutteisia työpajoja tämän teeman ympärillä.

Minulla on kokemusta koulua käymättömien oppilaiden kanssa työskentelystä ja minulla on työkaluja, jotka auttavat vanhempia olemaan tarvittavana tukena. Annan oppilaille työkaluja kääntää trendi ja löytää unelmat, jotka he haluavat saavuttaa. Coachaan opettajia, jotta he voivat nähdä potentiaalin itsessään ja oppilaissa, jotta te voitte kasvaa pois ongelmista yhdessä.

Opettajien ja rehtoreiden coaching

Luentoja hyvinvoinnista, miten kommunikoimme opettajainhuoneessa ja miten jaksan työelämässä.

Tärkein, mitä meillä Suomessa (ja maailmalla) on, ovat lapsemme ja nuoremme. Jotta voimme parhaiten huolehtia heistä, meidän on huolehdittava opettajistamme, oppilaistamme ja vanhemmistamme. Coachaan, luennoin ja toteutan työpajoja Stars-konseptissamme, joka lisää jaksamista arkeemme. Tämän konseptin kautta saat työkalut, joilla viet itsesi ja opettajuutesi seuraavalle tasolle. Työskentelemme näiden kysymysten parissa:

 • Miten kuuntelen muita (oppilaat, vanhemmat, kollegat)?
 • Miten saan muut unelmoimaan ja toteuttamaan unelmansa?
 • Miten motivoin oppilaitani?
 • Miten ratkaisen ongelmatilanteita?
 • Miten luon kestävän elämän, jotta jaksan panostaa tulevaisuuteen?

Opettajien ja rehtoreiden täydennyskoulutus

Jos tunnet uteliaisuutta kehittämistä ja kehittymistä kohtaan ammatissasi tai yksityiselämässäsi, me Positive Solutionsilla tarjoamme mm. näitä lyhyitä ja pitkäkestoisia kursseja ja täydennyskoulutuksia:

 • Coachingin perusteet – katsaus coachaavaan otteeseen käytännön työkalujen kautta
 • Kaikki tähdet tuikkimaan -ohjaaja – Valmiit materiaalit koko lukuvuodelle, materiaaleja käytetään joustavasti luokassa kuukausi kerrallaan.
 • Coachaava johtaminen koulussa – kommunikointi, konfliktienhallinta, vahva kollegayhteisö
 • Moderni coachaava johtaja koulussa. Perusteellinen coaching-koulutus kansainvälisellä sertifioinnilla tai ilman. Koulutuksessa käsitellään myös coachaavaa otetta.

Ota minuun yhteyttä, niin jutellaan lisää sinulle ja koulullesi parhaiten sopivista ratkaisuista.

Yhteiskuntamme muuttuu jatkuvasti ja siinä on pysyttävä mukana. Yritys, joka pysyy ajassa mukana panostaa myös henkilöstönsä ja esihenkilöidensä hyvinvointiin. Tarjoan seuraavia palveluita, joilla autan yritystäsi olemaan paras työnantaja henkilöstölleen:

 • Yksilö- tai ryhmäcoaching.
 • Tyhy-, tyky- ja hyvinvointipäivät, luentoja hyvinvoinnista/coachingista/kehityksestä. Myös fyysisiä aktiviteetteja ja miten sitä voidaan kehittää.
 • PT-palvelut, ryhmätreenit, henkilökohtaiset treeniohjelmat jne.
 • Luentoja kehittämisen, coachingin ja hyvinvoinnin eri teemoista.

Haluatko tuoda coachaavan johtamisen organisaatioosi?Anna konkreettisia coachtyökaluja itsellesi, johtajille ja esihenkilöille, jotta voitte hyödyntää niitä arjessa. Mahdollista henkilöstön optimaalinen työskentely, vastuunotto, kehittyminen ja kasvu.

Kestävän coachaavan johtamisen jalkauttaminen ei ole quick fix, mutta meillä on sinulle ratkaisu. Voit valita yrityksen sisäisen ratkaisun tai osallistua avoimiin koulutuksiimme. Molemmilla vaihtoehdoilla on omat hyvät puolensa. Ratkaisumme ovat kokonaisvaltaisia ja ne sisältävät johtamiskoulutusta, tiimi- ja yksilöcoachingia, 360° yhdistettynä yksilöcoachingiin, konfliktienhallintaa ja coachingia henkilöstökyselyiden palautteiden aiheista. Voit myös valita johtamiskoulutuksen ainoastaan yrityksen johtajille yhdessä tai ryhmissä.

Ota yhteyttä ja kerron lisää.

Saavuta tavoitteesi

Valitse helposti sinulle sopiva aika coachingtapaamiseen.

Coaching

Saat itsevarmuutta, paremman itsetuntemuksen ja kehityt ihmisenä.

Vastauksia vailla

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!