Anna Nordström

ICF Professional Certified Coach (PCC),

Mentorcoach,

Core Strengths SDI 2.0 Facilitator,

Koulucoach

 

Anna Nordström, ICF PCC

Haluan auttaa sinua tuntemaan syvällisemmin itseäsi, selkeyttämään ajatuksesi, löytämään ratkaisuja ja kasvamaan ihmisenä. Tämän kautta motivaatiosi lisääntyy, koet iloa ja energiatasosi karttuu.

Menetelmänä coaching auttaa sinua kehittymään, lisää itsetuntemustasi ja luo mahdollisuuksia saavuttaa tavoitteesi.

Coachina koen olevani innostunut, avoin ja empaattinen.

Toimin tällä hetkellä muun muassa Gymnasiet Grankulla samskolanin ja Mattliden gymnasiumin nimettynä coaching ammattilaisena. Tämän ohella suoritan coaching-toimeksiantoja yksilö- ja yritystasolla. Mentorcaching-toiminta kuuluu myös toimintani piiriin.

Aikaisemmin olen toiminut useita vuosia liike-elämän palveluksessa sekä Helsingissä, että yrityksissä ulkomailla myynti-, budjetti-, asiakas-, koulutus-, valmennus- ja tiimivastuutehtävissä.

Valmistuin coaching-ammattilaiseksi vuonna 2015. Ammattitaidon ja eettiset periaatteet koen erittäin tärkeinä ja tästä syystä suoritin kansainvälisen Coaching Federationin (ICF) akreditoidun tutkinnon. ICF on coach-ammattilaisten toimialajärjestö, joka maailman laajuisesti vastaa ydinosaamisen ja eettisten periaatteiden laadun toteutumisesta.

Haluatko kehittyä, vahvistaa itsetuntemuksesi, löytää sisäisen motivaatioosi tai saada aikaiseksi elämääsi muutoksen mutta et tiedä miten toimia ja mistä aloittaa – ota mielellään yhteyttä!

Anna

Omin sanoin

Haluan auttaa sinua ja organisaatiotasi kehittymään ja voimaan hyvin! Jatka lukemista, jos haluat tietää lisää minusta ja

Koulucoach on perusteellisesti koulutettu ja sertifioitu coach. Tämä tarkoittaa, että coach on sitoutunut International Coaching Federationin eettisiin sääntöihin ja ydintaitoihin ja toimii niiden mukaisesti. Ammattimainen koulucoach on neutraali aikuinen koulussa. Oppilaat ja opiskelijat saapuvat koulucoachin luo puhtaina valkoisina papereina, ei arvosanoina tai muina kuvaavina adjektiiveina. Kaikki keskustelut ovat täysin luottamuksellisia ja aiheet voivat olla mm. motivaation puute, huolet, valinnat, itseluottamus… tai tilapäinen haastava tilanne, jossa tarvitaan pallotteluseinää. Missä minä olen nyt ja mihin haluan päästä.

Kouluttauduin ICF-sertifioiduksi coachiksi vuonna 2015. Ammattimaisuus ja etiikka ovat minulle erittäin tärkeitä, siksi jatkuva täydennyskouluttautuminen ja henkilökohtainen kehittyminen ovat minulle itsestään selvyyksiä.

Lapset ja nuoret ovat tulevaisuutemme, tärkeintä, mitä meillä on. Siksi mahdollisuus coachingiin on uskomattoman tärkeää, se vahvistaa heidän kehittymistään!

Olen työskennellyt koulucoachina noin 10 vuoden ajan, juuri nyt toimin koulucoachina Kauniaisten ruotsinkielisessä lukiossa ja Mattlidenin lukiossa. Coachaan myös erittäin mielelläni online Zoomin kautta, mikä tarkoittaa, että olen täällä sinua varten riippumatta siitä, missä sinä olet.

Toteutan myös mielelläni työpajoja ja luentoja oppilaille, opettajille ja vanhemmille. Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää esimerkiksi maksuttomassa 30 minuutin tapaamisessa!

Stars-konsepti koostuu ammattimaisesta ja laatuvarmistetusta coachingista oppilaille/opiskelijoille, koulun henkilöstölle ja vanhemmille. Se antaa erilaisin tavoin luonnollista ja läheistä tukea arjessa, monessa muodossa. Se sisältä sekä toistuvia työpajoja että nopeita energiaboosteja, jotta voidaan säilyttää fokus ja saadaan aikaan kestävä muutos. Kun me kaikki puhumme samaa kieltä ja työskentelemme yhdessä kohti yhteistä tavoitetta, luomme turvallisuutta, yhteisöllisyyttä ja menestystä.

Lue lisää siitä, mitä STARS-konsepti tarjoaa tai ota minuun yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

Coachaan myös yrityksissä ja organisaatioissa. Tällöin tehtävä voi olla tiimin coachaaminen menestykseen tai yksilöcoaching, jossa coachaan johtajia ja henkilöstöä 1on1. Molemmissa tapauksissa on löydettävä, houkuteltava esiin ja hyödynnettävä sisäinen potentiaali, nähtävä vahvuudet ja työstettävä haasteita. Kumppanuudessa kohti selkeää tavoitetta.

Liike-elämä on minulle tuttua, sillä olen työskennellyt monta vuotta sekä kansainvälisissä että suomalaisissa yrityksissä asiakas-, myynti-, budjetti-, tiimicoaching- ja tiimivastuissa.

Meille sertifioiduille coacheille mentorcoaching on tärkeä osa kehitystämme ammattimaisina coacheina.

Olen yksi Positive Solutionsin Mentor Coacheista ja minulla on jo kolmen vuoden ajan ollut ilo tukea ja mentorcoachata koulutusten osallistujia eteenpäin heidän coachingmatkallaan.

Toimin myös Mentor Coachina sinulle, joka parhaillaan kouluttaudut coachiksi tai olet ACC- tai PCC-sertifioitu ja haluat kehittyä ja kasvaa coachina.

Mentorcoaching tapahtuu online Zoomin kautta (ruotsiksi/suomeksi/englanniksi), joten voimme tavata riippumatta siitä, missä päin maailmaa sijaitset. Ota ensimmäinen askel ja varaa 30 minuutin maksuton tapaaminen kanssani.

Saavuta tavoitteesi

Valitse helposti sinulle sopiva aika coachingtapaamiseen.

Coaching

Saat itsevarmuutta, paremman itsetuntemuksen ja kehityt ihmisenä.

Vastauksia vailla

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!