Stars by Positive Solutions

Me saamme tähdet tuikkimaan, yhdessä!

Mistä Stars by Positive Solutionsissa on kyse?

Se on pitkän tähtäimen, kokonaisvaltainen ja kestävä innovaatio, joka edistää hyvinvointia ja yhdenvertaisia mahdollisuuksia yhteiskunnassa. Tuomme ammattimaisen coachingin ja coachaavan otteen koulumaailmaan, jotta voimme edistää lasten ja aikuisten hyvinvointia, niin oppilaiden, opettajien kuin vanhempienkin.

 

Miksi?

Kriisipäivystysten puhelimet ovat ruuhkautuneet huonosti voivien nuorien yhteydenotoista, opettajat pakenevat kouluista ja vanhemmat eivät enää jaksa. Kun pandemia tuli, henkinen pahoinvointi vahvistui koko yhteiskunnassa ja erityisen näkyvä ongelmasta tuli koulumaailmassa. Tämän haluamme muuttaa – NYT.

 

Kenelle?

Oppilaille, opiskelijoille, opettajille, koulujen henkilöstölle ja vanhemmille. Nyt tarvitaan uusia, konkreettisia työkaluja arjessa sekä nopeissa, jatkuvissa muutoksissa jaksamiseen. Nämä työkalut saadaan coachingilla, sen tiedät myös sinä, coaching-alumnimme! Työkalujen tulee olla läheisiä, vaivattomasti sovellettavia, helposti saatavilla. Sitä konseptimme on: Me saamme tähdet tuikkimaan, yhdessä!

 

Mitä?

Coachaamme, koulutamme, nostatamme energiaa koko Suomessa, jotta oppilaat, vanhemmat ja opettajat voisivat hyvin ja tuntisivat olonsa turvalliseksi ja itsevarmaksi, myös varmoiksi johtamisessaan ja itsensä johtamisessa. Tällöin luomme olonsa turvalliseksi tuntevia ja hyvinvoivia lapsia, joista tulee olonsa turvalliseksi tuntevia ja hyvinvoivia aikuisia, joista tulee olonsa turvalliseksi tuntevia ja hyvinvoivia vanhempia, jotka kasvattavat olonsa turvalliseksi tuntevia ja hyvinvoivia lapsia – ja niin edelleen.

 

On kamalaa lukea lehtiä, kuunnella radiota ja katsoa TV:tä, jotka kertovat meille, kuinka huonosti nuoret voivat, kuinka opettajat pakenevat omaa työtään ja kuinka vanhemmat tuntevat jatkuvasti riittämättömyyttä. Tämän haluamme muuttaa. Pidämme konseptin yksinkertaisena, selkeänä ja ammattimaisena, jotta coaching olisi luonnollinen ja luontainen osa arkea. Innovaatiomme on myös mukana Svenska folkskolans vännerin SFV Start! -innovaatiokilpailussa.

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, jaa #starsbypositivesolution -kirjoituksiamme ja jos olet ICF-sertifioitu coach ja haluat olla mukana innovaatiossamme, ota yhteyttä! Tähdet tavoitat helposti osoitteessa stars@positivesolutions.fi

 

Me muutamme maailmaa – yhdessä!

 

Seuraa meitä kanavissamme: Instagram, LinkedIn, Facebook, Pinterest ja Twitter