Koulutukset

Koulutamme, kehitämme ja coachaamme yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä. Järjestämme monenlaisia koulutuksia luennoista ja kahden päivän peruskursseista kansainvälisiin sertifiointeihin.

Ota yhteyttä, niin katsomme yhdessä sinulle parhaan ratkaisun.

Coaching koulutukset

Perus ja jatkokoulutuksia
Oletko jo sertifioitu coach

Tarvitsetko mentorcoaching tunteja ylläpitääksesi kansainvälisen ACC sertifikaattisi, tai onko tavoitteenasi PCC tai MCC coach sertifikaatti?

Tarvitsetko CCE pisteitä ylläpitääksesi kansainvälisen ACC, PCC tai MCC sertifikaattisi? SDI sertifiointikoulutus antaa 14,25 CCE pistettä ja tehokkaan työkalun tiimien ja ryhmien coachaamiseen.

Henkilökohtaiset ja yrityksille

Henkilökohtaiset palvelut
Palvelut yrityksille

Positive Solutions kouluttaa, kehittää ja coachaa yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä kokonaisuuksia heidän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Opi ymmärtämään tiimisi motiivit

csSDI

SDI on tehokas, yksinkertainen ja käänteentekevä kartoitustyökalu, jota käytetään organisaatioissa, kun halutaan luoda toimivaa viestintää ja vuorovaikutusta, rakentaa vahvoja ja tehokkaita tiimejä, hallita ja erityisesti ennaltaehkäistä konflikteja sekä kehittää johtajuutta.

Täysin digitaalisessa Core Strengths alustassa voit vertailla henkilöiden ja tiimien profiileja, saat oivalluksia joita voit käyttää kaikissa vuorovaikutustilanteissa ja saat ohjausta tärkeisiin kesusteluihin.