Koulutukset

Koulutamme, kehitämme ja coachaamme yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä. Järjestämme monenlaisia koulutuksia luennoista ja kahden päivän peruskursseista kansainvälisiin sertifiointeihin.

Koulutukset

ammatticoacheille ja johtajille

CoachCompanion nauttii ICF:n (International Coaching Federation) luottamusta ja on saanut oikeuden itse suorittaa ICF:n vaatiman suullisen kokeen coacheille kansainvälisiä ACC- ja PCC-tason diplomeja ja sertifiointeja, eli

ACTP (Accredited Coach Training Program).

ICF_ACTP_Mark_Blue
PSwhite

Palvelut ja koulutukset

Positive Solutions kouluttaa, kehittää ja coachaa yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä kokonaisuuksia heidän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

csSDI

Palvelut ja koulutukset

SDI on tehokas, yksinkertainen ja käänteentekevä kartoitustyökalu, jota käytetään organisaatioissa, kun halutaan luoda toimivaa viestintää ja vuorovaikutusta, rakentaa vahvoja ja tehokkaita tiimejä, hallita ja erityisesti ennaltaehkäistä konflikteja sekä kehittää johtajuutta.

Täysin digitaalisessa Core Strengths alustassa voit vertailla henkilöiden ja tiimien profiileja, saat oivalluksia joita voit käyttää kaikissa vuorovaikutustilanteissa ja saat ohjausta tärkeisiin kesusteluihin.

CoreStrenghts Partnerina tarjoamme sertifiointikoulutuksia ja kursseja hyödyntäen SDI työkalua.