Luo vahvoja ja tuottavia suhteita

Tuloksia suhdeälyllä RQ -koulutus

Lisää ryhmädynamiikkatietoutta, tunnista vahvuudet ja opi ehkäisemään konflikteja.

Stressin, jatkuvan ärtyneisyyden ja ratkaisemattomien konfliktien vuoksi huonosti voivat työntekijät aiheuttavat yleensä tulonmenetyksiä, koska heidän työtehonsa heikkenee ja tuottavuutensa laskee. Työpaikan yhteistyöongelmat voivat olla vaikeasti ratkaistavissa, mutta meidän menetelmillämme voit kääntää vastoinkäymiset menestykseksi. Yritykset ja organisaatiot voivat säästää suuria summia opettelemalla viestimään, käsittelemään konflikteja ja kannustamaan tiimejä, johtajia ja työntekijöitä.

Tuloksia suhdeälyllä -koulutuksessamme käytetään SDI 2.0 -työkalua, jolla kartoitetaan ihmisten käyttäytymisen taustalla piileviä kannustimia. SDI 2.0:n avulla voimme lisätä ryhmädynamiikkatietoutta, tunnistaa yksilön henkilökohtaiset vahvuudet ja käsitellä työryhmien ristiriitoja ja konflikteja.

Tuloksia suhdeälyllä koulutus auttaa sinua ja yritystäsi:

 • Ennakoimaan ja estämään henkilökohtaisia konflikteja.
 • Tunnistamaan erimielisyyksien ja konfliktien välisen eron.
 • Parantamaan kykyä käsitellä konflikteja, joita kaikesta huolimatta saattaa syntyä.
 • Parantamaan itsetuntemusta ja kartoittamaan tapojamme reagoida henkilökohtaisissa konfliktitilanteissa.
 • Pienentää ihmissuhdekonfliktien aiheuttamia kuluja.

Tuloksia toimivilla tiimisuhteilla

Kun ymmärretään eri henkilöiden ainutlaatuisia tapoja kommunikoida, voidaan tiimeissä tunnistaa aiempaa selkeämmin jokaisen toiminnan taustalla olevat hyvät tarkoitukset. Yhteistyösuhteiden ja tiimien dynamiikat helpottuvat ja yhteistyö on entistä sujuvampaa.

 

Konkreettinen työkalu

Core Strengths -alustalla tiimin jäsenten yksilölliset SDI 2.0 -tulokset voidaan yhdistää tiimin yhteiseksi vahvuuksien muotokuvaksi ja näin nähdään selkeästi tiimin vallitsevat dynamiikat.

Suhdeäly (RQ)

Kun kaikki käyttävät yhteistä viitekehystä erilaisuuksien tunnistamisessa ja menestyksekkäässä yhteistyössä, saadaan organisaatioissa parhaiten hyödynnettyä jokaisen erilaiset vahvuudet ja kyvyt.

Tuloksia toimivilla tiimisuhteilla

Miten tiimit saavuttavat tavoitteensa?

Tiimissä on monia erilaisia valmiuksia ja vahvuuksia. Menestyksen salaisuus on tietää, miksi ja miten ihmiset käyttävät näitä valmiuksiaan ja vahvuuksiaan.

 

Ohjelma

Tuloksia suhdeälyllä on intensiivinen ja tehokas koulutus johtajille, esimiehille ja työntekijöille, jotka haluavat kehittää kykyään ennakoida ja ehkäistä tarpeettomia konflikteja ja luoda vahvoja ja tuottavia suhteita. Työkalumme sopivat niin suurille kuin pienillekin työryhmille ja johtoryhmille, kuten myös yksityishenkilöille ja pariskunnille. 

 

Yritykselle oma kurssi? Onko sinulla ryhmä, tiimi, jossa konfliktit aiheuttavat stressiä, rauhattomuutta ja tulonmenetyksiä, joiden vuoksi työntekijät voivat huonosti? Ota yhteyttä, niin räätälöimme tarpeisiisi sopivan koulutuksen.

Faktat

Kurssin laajuus: ½ + ½ päivä

Ryhmäkoko: 4-12 henkilöä. Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pohjatiedot: Tällä kurssilla ei tarvita pohjatietoja.

Kurssitodistus: Suoritetusta kurssista saa kurssitodistuksen. 

Kurssin hinta: 550 euroa + alv (682 euroa sis alv). 

Hintaan sisältyy: Koulutus, henkilökohtainen SDI -kartoitus, Core Strengths -alusta, Outlook add-in, mobiilisovellus, aamu- ja iltapäiväkahvit. 

Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen, jos osallistujien määrä on liian pieni, tällöin jokaiselle ilmoitetaan peruuttamisesta henkilökohtaisesti.

Seuraavat koulutuspäivät:

Ota yhteyttä!

Vastaamme usein kysyttyihin

KYSYMYKSIIN

Kun vastaat SDI kartoitukseen saat henkilökohtaiset tuloksesi:

 • Mikä sinua motivoi kun kaikki menee hyvin
 • Konfliktin toimintaketjusi
 • Vahvuutesi ja mikä sinua motivoi käyttämään niitä
 • Miten joskus saatat liioittella vahvuuksiasi

Saat käyttöösi ja voit hyödyntää

 • Core Strengths alusta
 •  Microsoft Outlook ad-in
 • Core Strengths app mobiilisovellus

SDI kartoituksessa vastaat ensin 10 kysymykseen kun kaikki menee hyvin ja sitten 10 kysymykseen konfliktitilanteessa. Tämän jälkeen priorisoit vahvuuksiasi.

Vastaaminen kestää noin 30-45 minuuttia ja saat tuloksesi heti.

Core Strengths seuraa GDPR asetuksia.

Lue lisää tietosuojakäytännöstä:

https://www.corestrengths.com/privacy-policy/

Core Strengths on kännetty seuraaville kielille: Englanti, Espanja, Indonesia, Japani, Kiina, Norja, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovenia, Suomi.

Ja lisää käännöksiä on tulossa.

SDI (Strength Deployment Inventory) perustuu tieteelliseen tutkimukseen, laajaan validointiin ja pitkään kokemukseen (PhD Elias H. Porter ja PhD Tim Scudder).

Vuonna 1971 Porter loi ja lanseerasi SDI kartoituksen.

Vuonna 1972 asiakkaan ehdotuksesta Porter otti käyttöön SDI kolmion.

Vuonna 1973 Porter aloitti ensimmäisen maailmassa käyttämään värejä tuloksissa.

Vuodesta 1995 Tim Scudder on tutkinut ja kehittänyt SDI työkalua. SDI 2.0 – Core Strengths on tänään täysin digitaalinen ja kehitys jatkuu.

Kysymyksiä?

Jos et löytänyt etsimääsi vastausta tästä, 
ota yhteyttä ja kerromme lisää!