Tehokkaat tiimit rakennetaan tai kaatuvat yhteen asiaan.

Suhteet.

Vuosikymmenien tutkimuksen jälkeen tiede on selvä. Tiimit, joissa on suhdeäly (RQ), rakentavat luottamusta nopeammin ja menestyvät muita paremmin.

 

The ROI of Relationship Intelligence (RQ)

Suhdeäly

Organisaatiot, joilla on korkea suhdeäly, luovat toimivia tiimejä. He omaksuvat monimuotoisuuden, välttävät turhia konflikteja ja puskevat läpi esteiden älykkäämmillä päätöksillä.

Ilman RQ:ta joukkueet pelaavat varman päälle, hallitsevat syyttelypelin ja räjähtävät paineen alla.

Voimme auttaa sinua luomaan työpaikan, jossa ihmissuhteet kukoistavat.

Sen sijaan, että keskittyisimme siihen, mitä teemme, SDI 2.0 voi auttaa ymmärtämään, miksi toimimme siten, kuten toimimme ja miten suhtaudumme toisiimme. Suhdeälyn (RQ) avulla SDI 2.0 luo yhteisen kielen, jolla ihmiset voivat ymmärtää, mikä on tärkeintä.

Jokainen vuorovaikutus on tärkeä

Miten muutat tiimikulttuuria? Yksi vuorovaikutus kerrallaan.

Se on päivittäisissä keskusteluissa, viime hetken virtuaalisissa kokouksissa ja improvisoiduissa viesteissä, joissa luottamus vahvistuu tai kiristyy. Core Strengths valmistaa tiimejä hallitsemaan hetken, jotta tilaisuus ei jää sivuun.

Luo tehokkaita tiimejä

Suhteet tekevät tai rikkovat joukkueen menestyksen.

Kaikkien tiimien suoritusstrategioiden lisäksi ovat suhteet, jotka pitävät heidät yhdessä. Suhdeäly, Relationship Intelligence (RQ), on mittari, jolla on eniten merkitystä, mutta johon usein puututaan vähiten.

Useimmissa tiimeissä on joko liikaa konflikteja tai ei tarpeeksi vastustusta nähdäkseen ongelman kaikki puolet. Nyt tiimit voivat käyttää alustaa ymmärtääkseen toisiaan paremmin, ja konfliktit voidaan ohjata tuottavampaan vuorovaikutukseen. Tiimin Vahvuudet muotokuva tarjoaa tilannekuvan tiimin todellisesta kulttuurista ja auttaa tiimejä luomaan yhdessä parempaa tulevaisuutta.

Muutoksen hallinta

Sitouta kaikki mukaan organisaation muutokseen.

Johtajien vastuulla on valmistella, varustaa ja tukea tiimejä muutoksen omaksumisessa, jotta he voivat saavuttaa organisaation tavoitteet.

Ratkaisumme auttavat johtajia sitouttamaan työntekijöiltä hyödyntämällä kunkin henkilön motiiveja, vahvuuksia ja arvoja.

Ymmärrä ja hyödynnä tiimin jäsenten motiiveja ja vahvuuksia eri tilanteissa:

 • Tiimityöskentelyssä
 • Johtamisen kehittämisesssä
 • Muutosjohtamisessa
 • Monimuotoisuuden arvostamisessa
 • Konfliktien hallinnassa
 • Tuottavuuden tehostamisessa
 • Coaching RQ työkaluna

Konfliktien hallinta

Konflikti

Useimmilla tiimeillä on joko liian paljon konflikteja tai liian vähän erimielisyyksiä, jotta ne näkisivät asian kaikki puolet.

Tiimit voivat nyt käyttää Core Strengths -alustaa parantaakseen yhteisymmärrystään. Konflikteja voidaan alustan avulla hallita reaaliajassa, jotta yhteistyö myös konfliktitilanteissa sekä konfliktienratkaisussa on tehokasta ja tuloksellista.

Miten autat tiimiä, joka sallii työtovereiden kritiikin varjostaa vahvuuksien arvostusta? Kuinka muutat kulttuuria, joka mieluummin ottaa kunnian vastaan aloitteen? Kuinka palauttaa luottamus, kun tiimin jäsenet tekevät omia juttujaan tai tiiminjohtajat hallitsevat kaikkia päätöksiä?

Vaikka se ei ole helppoa, tie on selvä. Paremmat tiimit ovat mahdollisia, kun tiedät, mikä saa jokaisen jäsenen tikittää.

Core Strengths - SDI 2.0 tuotteet

Tutustu kulttuuria muuttavien työkalujen valikoimaamme

Kartoitus

Strength Deployment Inventor SDI 2.0, on perustavanlaatuinen suhdetieto, jota työntekijäsi käyttävät henkilökohtaisesti, ryhmissä tai eri sidosryhmien välillä parantaakseen tuloksiaan.

Se tarjoaa muotokuvan kokonaisista ihmisistä: heidän työhönsä tuomista vahvuuksista, heidän motiiveistaan työskennellessään muiden kanssa ja paljon muuta.

Koulutuksia

Tuloksia suhteiden kautta.
Koulutuksemme keskittyy SDI 2.0 -tulosten soveltamiseen tosielämän työtilanteissa tai ihmissuhteissa.

Kun ihmiset ymmärtävät paremmin motiivejaan, he oppivat saamaan käyttöönsä laajemman valikoiman vahvuuksia, mikä tekee heistä sopeutumiskykyisempiä – ja onnistuneempia – kohtaamaan muita, jotka toimivat eri tavalla.

Alusta

Core Strenghts alusta pitää suhteet kunnossa. Sekunneissa ihmiset voivat jakaa ja vertailla vahvuuskuvia, saada ohjeita sananvalinnassa ja paljon muuta.

Ajan mittaan tämä henkilökohtainen valmennus parantaa jatkuvasti ihmissuhteita ja tuloksia, mikä tekee ihmisistäsi – ja organisaatiostasi – pelottomampia, innovatiivisempia ja tuottavampia.

Core Strengths - SDI 2.0 integraatiot

Vahvista ihmissuhteita missä tahansa työskenteletkin.

Hanki henkilökohtaisia viestintävinkkejä kollegoillesi. Nyt on mahdollista räätälöidä lähestymistapasi jokaisen kanssa työskentelevän henkilön mukaiseksi – juuri silloin, kun sitä tarvitset. Saat mukautettuja viestintävinkkejä, jotka auttavat sinua:

 • Pidä tuottavia kokouksia
 • Tiedä mitä sanoa (ja mitä olla sanomatta), vaikka konflikti olisikin
 • Ymmärrä kuinka lähestyä vaikeita keskusteluja
 • Hallitse useita viestintätyylejä ja rakenna luottamusta.
Mobile app
Microsoft Teams
Microsoft Outlook
Zoom

Kouluttaudu sertifioiduksi fasilitaattoriksi

Organisaatiosi kulttuuri- ja koulutustarpeet ovat ainutlaatuisia – siksi tarvitset ammattitaitoisia sisäisiä ohjaajia.

Jopa kaikkein ammattitaitoisimmat ja hyvää tarkoittavat työntekijät voivat epäonnistua tuottavassa yhteistyössä. Ja kun ihmiset eivät pysty rakentamaan toistensa vahvuuksia tai voittamaan eroja, se voi estää organisaatiotasi saavuttamasta seuraavaa menestystasoa.

Vastaamme usein kysyttyihin

KYSYMYKSIIN

Kun vastaat SDI kartoitukseen saat henkilökohtaiset tuloksesi:

 • Mikä sinua motivoi kun kaikki menee hyvin
 • Konfliktin toimintaketjusi
 • Vahvuutesi ja mikä sinua motivoi käyttämään niitä
 • Miten joskus saatat liioittella vahvuuksiasi

Saat käyttöösi ja voit hyödyntää työkalua mm.

 • Core Strengths alusta
 • Core Strengths app mobiilisovellusa
 • Microsoft Outlook ad-in
 • Microsoft Teams
 • Zoom

SDI kartoituksessa vastaat ensin 10 kysymykseen kun kaikki menee hyvin ja sitten 10 kysymykseen konfliktitilanteessa. Tämän jälkeen priorisoit vahvuuksiasi.

Vastaaminen kestää noin 30-45 minuuttia ja saat tuloksesi heti.

Core Strengths seuraa GDPR asetuksia.

Lue lisää tietosuojakäytännöstä:

https://www.corestrengths.com/privacy-policy/

Core Strengths on kännetty mm. seuraaville kielille: Englanti, Espanja, Indonesia, Japani, Kiina, Norja, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovenia, Suomi, Kiina, Japani, Korea, Italia.

Ja lisää käännöksiä on tulossa.

SDI (Strength Deployment Inventory) perustuu tieteelliseen tutkimukseen, laajaan validointiin ja pitkään kokemukseen (PhD Elias H. Porter ja PhD Tim Scudder).

Vuonna 1971 Porter loi ja lanseerasi SDI kartoituksen.

Vuonna 1972 asiakkaan ehdotuksesta Porter otti käyttöön SDI kolmion.

Vuonna 1973 Porter aloitti ensimmäisen maailmassa käyttämään värejä tuloksissa.

Vuodesta 1995 Tim Scudder on tutkinut ja kehittänyt SDI työkalua. SDI 2.0 – Core Strengths on tänään täysin digitaalinen ja kehitys jatkuu.

Kysymyksiä?

Jos et löytänyt etsimääsi vastausta tästä, 
ota yhteyttä ja kerromme lisää!