Leadership

Johtajien, tiimien ja organisaatioiden coachaus selkeän tavoitteen saavuttamiseksi. Yhdessä selkeytämme visioita ja strategioita coachingin avulla. Business Coaching antaa konkreettisia työkaluja ja saa organisaatiot ottamaan askelia kohti tavoitetta.

Ota yhteyttä, niin katsomme yhdessä sinulle parhaan ratkaisun.

Lue Christinen blogi 

”Onnistunut ja moderni JOHTAJUUS alkaa hyvästä itsetuntemuksesta ja itsensä johtamisesta.”

 
Jos et ole ottanut selvää siitä kuka olet, mikä sinua motivoi, mitkä vahvuutesi ja haasteesi ovat, sinun on mahdotonta olla uskottava johtaja ja esihenkilö. Ymmärtämällä itseäsi ja omaa toimintaasi voit seisoa tukevalla alustalla myös tuulisilla säillä, voit käyttää henkilökohtaisia vahvuuksiasi oikein. Ymmärrät myös, että jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja jokaista motivoivat eri asiat. Luot luottamusta olemalla aidosti kiinnostunut kollegoistasi ja utelias oppimaan tuntemaan heidät. Se, mikä sinua motivoi ei ehkä ollenkaan motivoi toista henkilöä ja huippuvahvuutesi saattavat jopa ärsyttää muita, jopa niin, että se pahimmillaan johtaa konflikteihin. Täysin tiedostamatta!

Kehitystä

Perus ja jatkokoulutuksia

Kaipaatko tehokkaita ja toimivia työkaluja, joilla autat työntekijöitäsi, asiakkaitasi ja läheisiäsi saavuttamaan uusia tavoitteita, kasvamaan ja voimaan hyvin. Ammattimainen coaching  on tehokas työkalu ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja se perustuu syvään, jokaisen yksilön kykyjen ja taitojen kunnioittamiseen. 

Kehity johtajana ja kouluttaudu coachaavaksi johtajaksi!

Ratkaisuja

Henkilökohtaiset ja yrityksille

 Coaching, hyvä johtajuus, yhteistyö taitojen kehittäminen ja konfliktien rakentava ratkaisu parantavat työhyvinvointia, vähentävät sairauspoissaoloja kannattavuuden samalla parantuessa. Tarjoamme työpajoja  ja koulutuksia hyvin erilaisiin tarpeisiin esimiehille tiimeille, osastoille, johtoryhmille, asiantuntijoille, kouluttajille tai luottamusmiehille. 

Työkaluja

csSDI

Core Strengths – SDI 2.0 on tehokas ja yksinkertainen työkalu, jota käytetään organisaatioissa, missä halutaan luoda toimivaa viestintää ja vuorovaikutusta, rakentaa vahvoja ja tehokkaita tiimejä, hallita ja erityisesti ennaltaehkäistä konflikteja sekä kehittää johtajuutta.

Täysin digitaalisessa Core Strengths alustassa voit vertailla henkilöiden ja tiimien profiileja, saat oivalluksia joita voit käyttää kaikissa vuorovaikutustilanteissa ja saat ohjausta tärkeisiin kesusteluihin.

Coaching ja johtajuus

Coachauksessa keskitytään uusien ideoiden löytämiseen, mahdollisuuksiin ja vaihtoehtoihin.
Johtajat ja esimiehet ovat usein yksin työssään ja vaatimuksia tulee sekä johtoportaalta että alaisilta. 

Ulkopuolinen ammatticoach voi olla hyvä ratkaisu johtajan tai esimiehen tueksi. Ammatticoach kuuntelee aktiivisesti, kysyy avoimia kysymyksiä samalla haastaen ja kannustaen parempaan johtajuuteen, tukien ajatuksien kirkastumista ja uusien ratkaisujen löytymistä. Coachattava kehittyy ja näkee selkeämmin sekä oman että työntekijöiden ja työyhteisön hyvinvoinnin.

Coachaava lähestymistapa johtajuuteen vaikuttaa positiivisesti tehokkuuteen, kannattavuuteen, fokusointiin, yhteistyöhön ja kommunikointiin.

Executive coaching – Tuki johtajalle

Executive Coaching on tehokas työkalu kasvattamaan johtajan, esimiehen, asiantuntijan  ja hänen organisaationsa suorituskykyä. Yhdessä pääsemme kohti henkilökohtaista tavoitettasi.

Tavoittet voivat olla:

  • Kehittyä esimiehenä ja johtajana, from Boss to Leader
  • Lisätä itseluottamusta, itsetuntoa ja luoda positiivinen omakuva
  • Enemmän aikaa pohtia ja kehittää
  • Selkeän tavoitteen muotoilu ja strategia sekä askeleet kohti tavoitetta
  • Vapauttaa sisäinen potentiaalisi, löytää vahvuutesi ja haasteisiin vastaaminen
  • Rohkeus delegoida, antaa ja ottaa vastuuta
  • Järjestyksen lisääminen kaaokseen organisaatiossasi, päässäsi tai työpöydälläsi
  • Löytää tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä
Coaching-prosessissa yksityisyytesi ja luottamuksellisuus ovat ehdottomia. 
Henkilökohtainen coaching

Coaching on asiakkaan ja coachin välistä yhteistyötä. Coach on tukenasi; kuuntelee, kysyy, haastaa ja kannustaa ajattelemaan asioita uudella tavalla.

Coachin kanssa opit näkemään mahdollisuuksia, löytämään ratkaisuja ja käyttämään kaikkia vahvuuksiasi. Opit hyödyntämään koko sisäistä kapasiteettiasi matkalla kohti tavoitettasi ja unelmaasi.

Coachingissa käsiteltävä aihe voi olla ura, työ, terveys, hyvinvointi, motivaatio, itsevarmuus, rohkeus, uskallus – hyvinkin erilaiset asiat elämän eri alueilta:

Kuinka haen uutta työtehtävää? Miten saan ullakon siivottua? Miten pääsen maaliin ensimmäisellä maratonillani? Miten ehdin hoitaa lapsiani, työtäni, kotiani ja parisuhdettani? Mistä löydän elämäniloni? Mikä minusta tulee isona?

Sinä päätät, mistä haaveilet! Mitä sinä haluat saavuttaa? Jos olet unohtanut, kuinka unelmoidaan, coachisi saa sinut muistamaan tämän arvokkaan taidon.

 

Missiomme

Muuttaa maailmaa

"Jos voimme auttaa henkilöä, tiimiä tai organisaatiota voimaan ja toimimaan paremmin, olemme ottaneet pienen askeleen oikeaan suuntaan. "

Parantamalla kommunikointia ja yhteistyötä, asettamalla motivoituja tavoitteita, käsittelemällä konflikteja ja kannustamalla tiimejä, esimiehiä ja työntekijöitä organisaatiot voivat säästää suuria summia. Yksityishenkilöt saavat aikaan suuria muutoksia ja saavuttavat unelmansa oppimalla lisää itsestään, vahvuuksistaan ja vaikuttimistaan. Kaikki, jotka haluavat saada muutoksen aikaiseksi ovat tervetulleita meille. Positive Solutionsin missio on ”Muuttaa maailmaa”, ja meille se ei tarkoita vain kauniita sanoja. Jos voimme muuttaa ihmisen elämää, olemme muuttaneet kyseisen henkilön maailmaa. Se taas leviää positiivisena energiana henkilön ympäristöön.

Olemme persoonallisia ja intohimoisia ammattilaisia. Riippumatta kenet meistä tapaat, tapaat henkilön, etkä vain työntekijää tietyllä työnimikkeellä. Haluamme elää, kuten koulutamme. Coaching on ainutlaatuisuuden löytämistä jokaisesta ihmisestä. Meissä kaikissa on intohimo sitä kohtaan mitä teemme, riippumatta työtehtävästä. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme innostuneita tehtävistämme ja että todella rakastamme sitä mitä teemme. Se antaa meille energiaa ja teemme siksi mielellämme myös hieman ylimääräistä. Tämä on tärkeä voimavara, jota arvostamme suuresti.

Olemme ammattilaisia, eli tiedämme mitä teemme. Kehitämme ja parannamme toimintaamme jatkuvasti korkean laadun takaamiseksi.

Olemme tukenasi!

Kysymyksiä?

Jos et löytänyt etsimääsi vastausta tästä, 
ota yhteyttä ja kerromme lisää!