Utbildningar

Vi utbildar, utvecklar och coachar företag, grupper och individuellt. Vi ordnar olika skolningar, allt från föreläsningar och kurser till internationella certifieringar.

Utbildningar

yrkescoacher och ledare
CoachCompanion har fått förtroendet av ICF:n (International Coaching Federation) att certifiera coacher på internationell ACC och PCC nivå, så kallad ACTP (Approved Coach Training Program). Vi ordnar ständigt coaching utbildningar online och närstudier i mån av möjligheter.
ICF_ACTP_Mark_Blue
PSwhite

Tjänster och utbildningar

Positive Solutions utbildar, utvecklar och coachar företag, grupper och individuellt.  Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar enligt deras behov och önskemål.
csSDI

Tjänster och utbildningar

SDI är ett kraftfullt, enkelt och modernt kartläggningsverktyg som används i organisationer för att skapa effektiv kommunikation, bygga starka och effektiva team, hantera och speciellt förebygga konflikter samt utveckla ledarskap.  På helt digitala Core Strengths plaformen kan du jämföra personers och teams profiler, du får insikter som du kan använda i all kommunikation och du får tips och råd inför viktiga möten. Som Core Strenghts Partners erbjuder vi certifieringsutbildningar och använder SDI verktyget i olika kurser.