Coaching – Ledarskap – Utbildning

Vi och vårt team coachar och utbildar Dig och Ditt team med erfarenhet, professionalitet och hög ackrediterad internationell kvalitet.

 

CoachCompanion – ett ICF ackrediterat coachutbildningsföretag (ACTP), vi följer dig hela vägen fram till ACC- och PCC certifiering.
SDI 2.0 – RQ – resultat med fungerande relationer. Ett modernt, lättanvändbart kommunikations- och konflikthanteringsverktyg.

 

Positive Solutions – coaching, ledarskap, workshops med professionell coaching och SDI 2.0 som främsta verktyg.

 

Din partner på jobbet och privat! Tillsammans förändrar vi världen, din och andras!

Christine Suvanto MCC, Pro Coaching 2020 – Tom Suvanto PCC

Positive Solutions

Vi föreläser och coachar i organisationer och privat, både individuellt och i grupper/team/par.

 

Vi hjälper dig att hitta styrkorna och uppnå målen, vare sig det handlar om dig själv eller ditt arbetsteam. Med en lång och gedigen erfarenhet coachar, utbildar och utvecklar vi företag, grupper, team och privatpersoner.

 

Organisationer kan lära sig hur man kommunicerar, samarbetar, uppställer motiverande mål, hanterar konflikter och sporrar team, ledare och medarbetare.

Till oss är alla som vill genomföra en förändring välkomna.

Programledaren Mårten Svartström, Efter Nio hos coachen Christine Suvanto, ICF MCC

CoachCompanion

Vill du bli internationell ICF certifierad coach? Vill du jobba som business eller life coach? Vill du vara en coachande ledare?

 

Steg 1: Diplomutbildning i coaching, 60+ timmar av ICF kvalitetsgranskad och coachspecifik utbildning, som berättigar till medlemskap i ICF.

 

Steg 2: Certifieringsutbildning för ACC och PCC nivå, 60+ timmar av ICF kvalitetsgranskad och coachspecifik utbildning med uppkörning för ACC (100 klienttimmar) eller PCC (500 klienttimmar).

sdi20 logo

SDI 2.0

Den nya helt digitala SDI 2.0 plattformen Core Strengths ger dig och ditt företag konkreta verktyg att kommunicera rätt och uppnå era målsättningar.

 

Med SDI  (Strength Deployment Inventory) lär du dig utveckla relationer, bygga effektiva och fungerande team, hantera konflikter och kommunicera med fokus på mottagaren.

 

Vi certifierar nya SDI handledare, såsom konsulter och företagsinternt HR, arbetshandledare och utbildningsansvariga.

Christine Suvanto fick äran att emotta ICF:s och EMCC:s Pro Coaching 2020-pris på  ICF:s och EMCC:s gemensamma jubileumsseminarium!

 

Priset delades ut för första gången. Pro Coaching-priset delas ut till en person eller organisation som har gjort ett betydande arbete inom coaching, främjat den professionella coachingens synlighet, coaching-branschens utveckling samt användningen av professionell coaching. Alltså arbetar pro coaching, för coaching.

 

Mottagaren valdes av Utbildningsstyrelsens generaldirektör Olli-Pekka Heinonen och Kemppi Oy:s styrelseordförande Teresa Kemppi-Vasama. Av 20 nominerade hade det valts tre finalister, Christine Suvanto, Esbo Stad och HAUS kehittämiskeskus Oy som ägs av finska staten.

 

Christine lever och lär inspirerad av professionell coaching och enligt de ansedda väljarna representerar Christine ett etiskt och professionellt agerande och arbetar med hjärta för coaching. Hon har haft effekt och påverkat i mångas utveckling och tillväxt samt infört coaching till flera olika branscher – oavsett branschens ekonomiska möjligheter.

 

I sitt tal tackade en rörd Christine ICF och EMCC och framhävde viktigheten av samarbete. Hon berättade att hon är tagen av denna stora ära och sade att även om hon fick Pro Coaching-priset så är det till oss alla, för tillsammans förändrar vi världen.

Vi har många spännande kurser på kommande. Här kan du se hela listan.

Aktuellt

 • Är otroligt tacksam över att få tillbringa Naturens dag på Scouternas #Ledareldar. Fantastiska, professionella arrangemang och framförallt engagerade människor och människomöten. CoachCompanions PropellermodellTM för framgångsrik ledarskap, coaching och utveckling. Tillsammans......

 • Distans, hybrid eller fysiskt på ”snusavstånd” i en osaäker tid? Ett nytt pussel, kräver nya pusselbitar. Sommaren ger sakta vika för hösten, semesterperioden sjunger på sista versen och det är......

 • Dessa tänkvärda ord bläddrade jag fram idag i Pedagogförlagets flerårskalender. Det fick mig att tänka till… Jag är så stolt över mig själv! Hur ofta har du sagt det högt......

 • med 5 + 3 frågor att ställa dig själv! Den perfekta semesterkänslan? Plötsligt bara känner jag DET, WOW, så här skulle jag vilja att livet alltid skulle vara. Allt känns......

 • Visst är det väl bra om vi på arbetsplatsen skapat ett tryggt utrymme där det är okay att debattera eller hur? Det är en fråga, ett påstående jag fick här......

 • Du som har gått våra utbildningar vet svaret. Vill du höra mera information om oss, utbildningar och framför allt coaching?   Titta på Toms webinar här!...

Coaching är ett partnerskap med klienter i en tankeprovocerande och kreativ process som inspirerar dem att maximera sin personliga och professionella potential.

Så här säger några som gått utbildning hos oss

  Har du frågor till oss?

  Vill du veta mera om
  - Utbildningar
  - Coaching
  - SDI, RQ
  - Annat
  Skriv in din fråga här under eller be oss vara i kontakt.
  Eller boka ett gratis virtuellt Intro-möte med oss i menyn Boka möte.