Din partner på jobbet och privat

Positive Solutions

Positive Solutions är ett coachingföretag grundat år 2012 av Christine och Tom Suvanto.

Vi coachar, utbildar och utvecklar företag, team och grupper samt enskilda personer. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och helheter enligt kundens behov och önskemål.

ICF Master Certified Coach (MCC)
Pro Coaching 2020
SDI Partner & Master Facilitator

Christine Suvanto

Vill du ha en förändring till stånd, utvecklas, komma vidare, nå ett mål, bolla tankar och idéer med en neutral, utomstående person, då är professionell coaching något för Dig. Jag coachar i organisationer och privat, både individuellt och i grupper/team/par. Jag har utbildat professionella coacher enligt ICF etiska riktlinjer och kärnkompetenser senaste 10 år.

Före mitt nuvarande drömjobb har jag arbetserfarenhet från många brancher och till mina arbetsuppgifter har hör bland annat marknadsföring, lanseringar ja personaladministration; mycket med utbildning och utveckling.

Jag vill utveckla, utmana och utbilda dig och din organisation, professionellt, äkta och passionerat, med total konfidentialitet och integritet.

ICF Professional Certified Coach (PCC) – SDI Partner & Master Facilitator

Tom Suvanto

Jag gillar att coacha och utbilda företag och team – få samarbeta, kommincera, utveckla, hitta nya lösningar, förenkla – för att att uppnå hållbara resultat, både ekonomiska och miljöresurser, välmående och engagemang.

Jag har en lång och gedigen arbetserfarenhet från flera finländska storföretag med ekonomi, administration och ledarskap.

Ta kontakt om du behöver hjälp med personlig eller professionell utveckling eller om din organisation behöver hjälp i förändrings- eller utvecklingsprocesser!

IMG_20200126_101710_modifiedflippedcropped
ICF Associate Certified Coach (ACC), SDI Facilitator, Komminukation & Språktjänster, Business Mentor

Anne Liljestrand

Professionell coaching, ett coachande ledarskap, människor, utveckling och att utveckla mig själv är mina passioner. Jag är en erfaren facilitatör och föreläsare.

Jag har arbetat bl. a. i en stor nordisk advokatbyrå och har studerat både språk och översättning (FM) samt ekonomi (BBA). Jag är också professionell mentor för personer i början av sin karriär.

Alltid när jag kan far jag på en springtur, det är en livsstil för mig. Jag är din partner både i mötesrum och på springstigen.

Vår mission

Tillsammans förändrar vi världen

"Om vi kan bidra till att en människa, ett team, en organisation mår och fungerar bättre, har vi tagit ett litet steg i rätt riktning."

Organisationer kan spara stora summor genom att lära sig hur man kommunicerar, samarbetar, uppställer motiverande mål, hanterar konflikter och sporrar team, ledare och medarbetare. Privatpersoner kan få stora förändringar till stånd och uppnå sina drömmar genom att lära sig mer om sig själva, sina styrkor och drivkrafter. Till oss är alla som vill genomföra en förändring välkomna.

Positive Solutions mission är ”Vi förändrar världen”, för oss är detta inte bara vackra ord, vi har dem med i allt vad vi gör. Om vi kan bidra till att en människa, ett team, en organisation mår och fungerar bättre, har vi tagit ett litet steg i rätt riktning.

Vi är personliga och passionerade professionell coacher. Oberoende vem av oss du träffar, möter du en människa, inte bara en arbetstagare med en titel. Vi vill leva som vi lär. Via coaching hittar vi det unika varje individ. Vi har alla en passion för vad vi gör, oberoende av arbetsuppgift. Vi intresserade av uppdragena och att vi älskar det vi gör. Det ger oss energi och därför ger vi alltid lite extra. Det här är en styrka som vi uppskattar stort.

Vi är professionella, vi vet vad vi gör. Vi utvecklar och förbättrar hela tiden vår verksamhet för att trygga kvaliteten.

certified_facilitator_logo