Vad är
coaching?

”Coaching är ett partnerskap med klienter i en tankeprovocerande och kreativ process som inspirerar dem att maximera sin personliga och professionella potential.”

ICF International Coaching Federation

För Dig

Coaching är partnerskap mellan coach och klient. Coachen finns vid din sida, lyssnar, frågar, utmanar och uppmuntrar till nytänk.

Coachen lär dig att se möjligheter, hitta lösningar och lockar fram dina styrkor samt hela din inre kapacitet, som för dig mot ditt motiverande mål.

Vi arbetar med mål som gäller karriär, arbete, hälsa, välmående, motivation, självförtroende, mod – allt från Hur söker jag ett nytt jobb? Hur tar jag hand om mina barn, mitt arbete, mitt hem och min relation? Var kan jag hitta min glädje i livet? Vad ska jag göra som stor? Hur leda en förändring? From Boss to Leaser? Min karriär? Hur hanterar jag min förman eller mina medarbetare? Balans i arbetslivet? Jag står vid livets vägskäl, ska jag eller inte? Brist på motivation eller mod? Saker utanför min komfortzon? Konflikthantering? Vad får mig att växa, utvecklas…

Christine Suvanto, MCC (ICF)
Founder, Owner, Chair

Executive Coach, Business & Life Coach, Team Coach, Career Coach
Mentor Coach (MCC/PCC/ACC)
Coach Trainer (ICF ACTP) , ICF Assessor,
Faculty Member & Mentor Coach (BC Breakthrough Coaching)
Mastermind Facilitator (WBECS)
Core Strengths SDI 2.0 Partner & Master Facilitator
NLP Master Practitioner, Mental Trainer, Mental Manager

Individuell coaching

Business Coaching Executive Coaching, Career Coaching – individuell coaching för dig som vill utvecklas och framåt i din yrkesroll. Som underlag använder vi en SDI kartläggning.

Life Coaching – Söker du balans, ork, välmående, mening, förändring i livet? Känns livet stressig, kaotiskt, enformigt, slött? Tryter självförtroendet, är självkänslan låg? Står du inför ett knepigt val? Vill du förverkliga en dröm? Inget ämne är för stort eller för litet. Tillsammans reder vi ut dina tankar och känslor!

Team- och gruppcoaching

Vi coachar team och grupper mot ett gemensamt mål. Det kan röra sig om en hel organisation, Iedningsgrupper, avdelningar – större och mindre team. I teamcoachingen tänker vi långsiktigt. Vi använder tid på att verkligen undersöka var ni står, vart ni vill och vad det egentligen handlar om. Syftet med teamcoachingen kan vara att utföra strategiarbete, implementering av mål, strategi, vision eller mission, det kan handla om att lösa kommunikationssvårigheter eller konflikter, att sammansvetsa ett nytt team eller få liv och riktning i ett erfaret team.

Par- och föräldracoaching

Vi erbjuder både par- och föräldracoaching. Då vi är nykära eller vi just haft lyckan att bli föräldrar är det lätt hänt att vi glömmer att prata om våra långsiktiga mål och visioner. Hur ser vi på framtiden? Har vi en gemensam bild? Ibland händer det att de egenskaper vi först blev förtjusta i börjar irritera eller att vi tycker att den andra inte alls förstår. Vad betyder föräldraskap för mig och dig? Hur ser vi på oss själva som föräldrar till en tonåring? Balansen mellan att vara en partner och förälder, hur bygger vi den? Vi coachar er oberoende om ni är ett nytt par som vill mota olle i grind eller ett par som hängt ihop under många år. Coaching är spännande, vi lär oss nya saker om oss själva och varandra!

Varför inte ge detta som en hållbar kärleksgåva!

Uppnå dina mål

Du hittar lätt en för dig lämplig tid för coaching.

Coaching

Du blir självsäkrare, får bättre självkänsla och utvecklas som människa.

Myter om om coaching

Christine svarar på myter om professionell coching.

För vem?

Alla som vill ha en förändring till stånd

  • Ungdomar som tappat motivationen, känner skolstress, saknar framtidsplaner.
  • Barn, som behöver hjälp med att tycka om sig själv eller våga nya grejer.
  • Idrottaren, artisten som behöver mental styrka, bättre självförtroende, hitta glädje.
  • Pensionären som vill hitta nya, spännande mål i livet.
  • Företagaren som behöver ett bollplank, mod, självförtroende eller hjälp med rutiner och utmaningar.
  • Förmannen som vill utvecklas som ledare.

Alla som vill höja sitt självförtroende, få en bättre självkänsla och vill utvecklas som människa.

Vi är professionella coacher, vilket innebär att vi inte coachar ämnet utan människan.

Boka tid för gratis introduktionsträff, individuell coaching eller kom med på en grundkurs i coaching!