Första steg till förändring

Grunderna i Coaching

Öka din självkänsla och bli bättre på att leda dig själv och andra under vår tvådagars grundkurs i coaching. Med ett coachande förhållningssätt blir du en bättre ledare, säljare och inflytelserik kommunikatör eftersom du förstår andra bättre. Coaching handlar om kommunikation, samarbete och personlig utveckling. Om att hitta drivkrafter, förmågor och styrkor hos sig själv och andra, att lyssna, ställa frågor och skapa utrymme för reflektion, djupare lärande och att ta större eget ansvar.

Syftet med denna kurs är att ge deltagarna kunskap om professionell coaching. Efter kursen har du bra uppfattning om vad coaching är. Coaching stärker både din självkänsla och ditt självförtroende och du utvecklas i att leda dig själv och andra. Du bekantar dig med fem kraftfulla coachverktyg som du kan använda direkt efter kursen.

För vem

För dig som är intresserad av personlig utveckling, vill inspireras, utvecklas och prestera bättre. För dig som vill ha en förändring till stånd, är intresserad av personlig utveckling eller helt enkelt är nyfiken på vad coaching är. Kursen passar dig oavsett om du vill göra en egen personlig resa eller använda coaching i ditt yrkesliv. Ung eller gammal, kvinna eller man, chef eller medarbetare, studerande eller arbetslös spelar ingen roll. Det du lär dig kommer till användning omgående.

Är du intresserad av internationellt certifikat i coaching, men är tveksam om certifieringsutbildningen är rätt för dig? Då fungerar denna grundkurs även suveränt som en smaka på kurs.

Har du en grupp, ett team där ni vill satsa på team spirit, samarbete, självkänsla, inspiration, motivation, välmående eller målfokusering. Då passar denna kurs utmärkt. Ta kontakt så planerar vi den enligt ditt teams behov.

Yhdessä muutamme maailmaa

Kenelle koulutus sopii

”Ammatillisesti se on antanut minulle työkaluja, minusta on tullut parempi kuuntelija sen sijaan, että antaisin neuvoja luulen myös, että osaan paremmin esittää niitä tärkeitä voimakkaita kysymyksiä, sain myös hyviä materiaalivinkkejä, hjoita olen hyödyntänyt oppilaiden kanssa ja myös vanhempien kanssa.

Yksityiselämään se on antanut minulle paljon. Meidänhän piti kurssin aikana määritellä oma tavoite ja sen tein ja se onnistui todella hyvin lyhyessä ajassa.”

– Åsa Björnvik, Koulukuraattori, Luoto

Program

Vi bekantar oss med fem kraftfulla coachverktyg. Dessa coachverktyg kan du använda direkt efter kursen i ditt eget liv hemma, på jobbet eller i dina hobbyn och du når direkt resultat: med verktygen förbättrar deltagarna sin kommunikation, når nya mål, får ökad förståelse för sina medmänniskor, förbättrar sin prestation och stärker både sin självkänsla och sitt självförtroende.

Programmet är enkelt, roligt och lätt att ta till sig. Vi vet vilken skillnad coaching gör och vill göra coachverktygen tillgängliga för så många som möjligt.

Hjärtligt välkommen med!

Fakta

Kursens omfattning: 2 dagar kl 9–17, 16 timmar.

Gruppstorlek: 8–12 personer. Kursdeltagarna antas i anmälningsordning.

Förkunskaper: På denna kurs krävs inga förkunskaper. Den här coach kursen passar alla.

Kursintyg: Efter genomförd kurs erhålls kursintyg. 

Pris: 230 € + moms (285,20 € inkl moms).

Rabatterad avgift: 150 € + moms (186 € inkl moms) studerande, arbetslösa och seniorer mot intyg.

I priset ingår: Utbildning, för- och eftermiddagsfika.

 

Vi förbehåller oss rätten att annullera utbildningen om deltagarantalet blir för lågt varvid deltagarna meddelas personligen.

Svenska

11-12.3.2024

Finska

21-22.3.2024

Engelska

 

 

 

 

 

Sju skäl att gå en coachkurs

Vi ordnar kurser i huvudstadsregionen och enligt efterfråga runt om i landet. Kurser ordnas också online. Språk: svenska, finska, engelska och franska. Ta kontakt så berättar vi mera om olika alternativ.

“Varför borde chefer ge sina assistenter möjligheten att gå på Grundkurs i Coaching!? För att få nya tankar och inspiration i arbetet, ökad självkännedom och verktyg att sparra sig själv och utmana sig själv lite mer. Hitta sina resurser. Våga mera och ställa olika mål för sig själv. Nå dem steg för steg. Bli mer kreativ att finna lösningar, se på saker och ting på olika sätt. Bli tryggare i sin arbetsroll och ta mindre stress för saker och ting, få en större tillit till att saker och ting nog reder sig och blir bra till slut. Lära sig att lyssna bättre när det gäller kommunikation med andra, ge människor i sin omgivning mera tid vilket leder till positivare samarbete.”
Nina Stark
"Alla lärare borde gå på Grundkurs i coaching! Helhetsomdömet är att kursen var mycket bra! Kunniga och inspirerande kursledare hjälpte att jag tryggt våga vidga min bekvämlighetszon."
Christer Holmlund
“En mycket givande kurs som överträffade mina förväntningar. Känner att jag fått verktyg som jag kan använda mig av både i jobbet och privatlivet. Har dessutom lärt känna mig själv en aningen bättre 🙂 "
Annika Bergkvist
“Utbildningen gav en djupare insikt i ledarskap och hur man kan leda på ett effektivare sätt."
Pontus Fröman
“Förhållningssättet är användbart både i mitt jobb som skolkurator och även i mitt privatliv. Bra upplägg på fortbildningen med teori och praktiska exempel ur verkliga livet. Fint att vi själva fick öva praktiskt och samarbeta med olika kollegor. Jag fick lära känna kollegorna ännu bättre och speciellt de nya i kollegiet. Tack vare fortbildningen fick jag bra verktyg och inspiration att bli bättre på att vara i nuet, lyssna aktivt och ställa kraftfulla frågor. Fortbildningen gav mod och inspiration att uppnå mitt eget mål. Jag har även efter fortbildningen "kommit till skott" och gjort flera positiva saker för mitt eget välmående och ork i jobbet och privatlivet. Det som jag lärt mig under fortbildningen kommer definitivt att finnas med varje dag. Jag vill öva och lära mig mera om coaching! Glad och ivrig inför framtiden! Hjärtligt tack för en inspirerande och lärorik fortbildning!"
Åsa Björnvik

Frågor?

Hittade du inte svar på dina frågor?
Ta kontakt, vi berättar gärna mera!