Ensimmäinen askel muutokselle

Coaching peruskurssi

Paranna itsetuntoasi ja kehity itsesi ja muiden johtamisessa kahden päivän coachingin peruskurssillamme. Coachaavalla asenteella tulet paremmaksi johtajaksi, myyjäksi ja vaikuttajaksi, koska ymmärrät muita ja itseäsi paremmin. Coachingissa on kyse viestinnästä, yhteistyöstä ja henkilökohtaisesta kehityksestä. Siitä, miten löydät kannustimia, kykyjä ja vahvuuksia niin itsestäsi kuin muistakin, ja miten opit kuuntelemaan, esittämään kysymyksiä ja luomaan tilaa pohdiskelulle, vaikuttavalle oppimiselle ja ottamaan entistä suuremman vastuun itsestäsi.

Tässä koulutuksessa tutustutaan  ammattimaiseen coachingiin. Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä coaching on. Coaching parantaa itsetuntoasi sekä itsetuntemustasi ja kehityt itsesi ja muiden johtamisessa. Tutustut viiteen coaching-työkaluun, jotka voit ottaa käyttöösi heti kurssin jälkeen.

Kenelle

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, jos haluat kehittää itseäsi ihmisenä, inspiroitua ja parantaa suorituskykyäsi. Sinulle, joka haluat saada aikaan muutosta, edistyä tai olet vain utelias tietämään, mistä coachingissa on kyse. Kurssi sopii niin omaksi henkilökohtaiseksi matkaksi kuin coachingin hyödyntämiseen työelämässä. Nuori tai vanha, nainen tai mies, johtaja tai työntekijä, opiskelija tai työtön, tilanteellasi ei ole väliä. Opit kurssilla asioita, joilla on varmasti välitöntä käyttöä ja hyötyä.

Oletko kiinnostunut hankkimaan kansainvälisen sertifikaatin coachingissa, mutta et ole täysin varma, sopivatko sertifiointikoulutus sinulle? Tule peruskurssille, niin saat kokeilla coachingia.

Onko sinulla ryhmä tai tiimi, joka haluaa panostaa joukkuehenkeen, yhteistyöhön, itsetuntemukseen, innostukseen, motivaatioon, hyvinvointiin tai tavoitehakuisuuteen? Tämä kurssi sopii siihen erinomaisesti. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme kurssin tiimisi tarpeisiin sopivaksi.

Yhdessä muutamme maailmaa

Kenelle koulutus sopii

”Ammatillisesti se on antanut minulle työkaluja, minusta on tullut parempi kuuntelija sen sijaan, että antaisin neuvoja luulen myös, että osaan paremmin esittää niitä tärkeitä voimakkaita kysymyksiä, sain myös hyviä materiaalivinkkejä, hjoita olen hyödyntänyt oppilaiden kanssa ja myös vanhempien kanssa.

Yksityiselämään se on antanut minulle paljon. Meidänhän piti kurssin aikana määritellä oma tavoite ja sen tein ja se onnistui todella hyvin lyhyessä ajassa.”

– Åsa Björnvik, Koulukuraattori, Luoto

Ohjelma

Tutustumme päivien aikana viiteen ammattimaiseen coaching-työkaluun. Näitä coaching-työkaluja voit heti kurssin jälkeen käyttää omassa elämässäsi esimerkiksi kotona, työpaikalla tai harrastuksissa ja saat välittömiä tuloksia: työkalut auttavat kurssin osallistujia parantamaan viestintäänsä, saavuttamaan uusia tavoitteita, ymmärtämään läheisiään paremmin, parantamaan suoritustaan ja vahvistamaan niin itsetuntoaan kuin itseluottamustaankin. 

Ohjelma on yksinkertainen, hauska ja helppo omaksua. Me tiedämme, kuinka suuri merkitys coachingilla on ja haluamme tuoda coaching-työkalut mahdollisimman monen saataville.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Faktat

Kurssin laajuus: 2 päivää klo 9–17, yhteensä 16 tuntia.

Ryhmäkoko: 8–12 henkilöä. Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pohjatiedot: Tämä koulutus ei edellytä erityisiä pohjatietoja. Tämä coaching koulutus sopii kaikille.

Kurssitodistus:  Suoritetusta kurssista saa kurssitodistuksen. 

Kurssin hinta: 230 € + alv (285,20 € sis alv).

Alennettu hinta: 150 euroa + alv (186 € sis alv) opiskelijat, työttömät ja seniorit todistusta vastaan.

Hintaan sisältyy: Koulutus, aamu- ja iltapäiväkahvit.

Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen, jos osallistujien määrä on liian pieni, muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Suomi

21.-22.3.2024

Ruotsi

11.-12.3.2024

  

 

Seitsemän syytä osallistua coaching kurssille

Koulutuksia järjestetään fyysisesti pääkaupunkiseudulla ja kysynnän mukaan ympäri suomea. Koulutuksia järjestetään myös verkkokoulutuksina. Koulutuskieli: suomi, ruotsi, englanti ja ranska.  Voit olla meihin suoraan yhteydessä ja kysyä lisää!

“Huomasin myös töissä, että ajatukseni kuuntelemisesta ja tavoitteiden asettamisesta asiakkaiden kanssa on muuttunut Peruskurssin jälkeen.”
Johanna Luoto-Kärkkäinen
“Kun kaksi päivää viettää tiiviisti pienessä porukassa, niin kurssin päätteeksi olo oli jopa hieman haikea! Kiitos läsnäolevasta ja ammattimaisesta ohjauksesta Tom Suvanto? Paljon tärkeitä oppeja - suosittelen peruskurssia lämpimästi kaikille, joita coachaus kiinnostaa edes etäisesti. Erityisesti läsnäoleva kuuntelu on taito, jota pitää selkeästi harjoitella, koska arkisissa keskusteluissa se harvemmin toteutuu."
Maija Volotinen
“ “Pää räjähti :)” Aivan uudenlainen näkökulma omiin tavoitteisiin, vahvuuksiin ja elämään. Todella hyvät ja helpot työkalut, joilla kuitenkin valtavan voimakas merkitys oikein käytettynä. Suurkiitos! Olen ikuisesti kiitollinen, että elämä johdatti minut tänne.”
Mikaela Silván
“Ymmärrän nyt mitä coaching on ja mihin kaikkeen sitä voi käyttää. Ymmärrykseni on laajentunut. Kiitos paljon. Tästä on varmaan enemmän hyötyä itselleni ja työpaikalle kun kuvittelin.”
Marika Helenius
“Hyvin suunniteltu 2 päivän kurssi. Lyhyesti/napakasti teoriaa ja paljon käytännön harjoittelua."
Paula Ala-Nikula

Kysymyksiä?

Jos et löytänyt etsimääsi vastausta tästä, 
ota yhteyttä ja kerromme lisää!