Karin Laubert

ICF Associate Certified Coach (ACC)

Karin Laubert, ICF ACC

Haluan auttaa sinua tai tiimisi löytämään sisäisen tasapainon, hyvinvoinnin tukemiseksi. Jos olet parhaimmillaan oma itsesi, kaikki arki- ja työtehtävät sujuvat paremmassa flowssa. Tiimin tasapaino taas rakentaa vahvan pohjan olemassa olevalle ja innostaa luomaan uutta, eli kehittämään organisaation seuraavalle tasolle.

Elämässä kuitenkin ihminen on se keskiö. Onko sitten kyse mistä elämän vaiheesta tahansa, lähtökohta on ihminen. Urani aikanaan olen saanut mahdollisuuden olla esimiehenä monelle eri ikäiselle ihmiselle ja eri kulttuurista. Ollessaan esimiehenä ja samalla aloitin coaching koulun ja uran oivalsin, että ihmisten johtamisen tasapainon luo juuri se, miten eri tavalla johtaja osaa ottaa huomioon kaikki erilaisuudet ja liittää nämä yhteen. Coachaava johtaminen mahdollista kasvattaa luottamusta, nostaa esille piilotettuja vahvuuksia ja kehittää olemassa olevia. Coaching on työyhteisön hyvinvoinnin pelastusrengas tilanteessa, kun tilanteessa. Esimerkiksi projektien rakentamisessa ottaen huomioon kaikki osallistujat, strategian luomisessa, riitatilanteiden selvittämisessä ja kehityskeskusteluissa. Lisäksi vielä monessa kohtaamisessa ammattimaisessa asemassa.

Hain kansainvälistä koulutusta juuri kansainvälisen työkulttuurin kehittämiseksi ja oman ICF ACC tasoa. Kun coachingista tuli elämän tapaa, en ole malttanut lopettaa opintoja, osallistumalla koulutuksiin pääosin suomessa ja virossa. Tärkeänä omalla matkalla pidän visiota ”Onnellinen elämä ja kaikki on mahdollista”. Uskon vahvasti, että jokainen voi sellaisen luoda. Coachina annan ihmisille uskoa, toivoa, positiivisuutta ja intoa lähteä rakentamaan oman näköinen elämä.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos kaipaat jossakin elämän tilanteessa apua. Keskustellaan ja löydetään juuri sinulle sopiva ratkaisu, miten coaching sopii sinun elämääsi.

Jos kiinnostuit coachingista ja haluat tietää lisää, varaa aika kalenterista tai ota minuun yhteyttä

Karin

Omin sanoin

Tehdään yhdessä elämästäsi paras mahdollinen.

Coaching ydintaidot auttavat ensisijaisesti yksilöcoachauksessa alaistensa/asiantuntijoiden kanssa, kehittämällä heidän osaamista, rohkeutta ja vastuun ottamista, onnistuakseni omassa työssä parhaalla mahdollisella tavalla. Coaching ydintaidosta hyötyy myös esihenkilö itse, koska oman hyvinvoinnin ylläpitäminen on helpompaa coachingin taitojen ja työkalujen avulla, jolloin esihenkilöstä tule suunnannäyttäjä.

 

Coaching antaa työkaluja tiimin johtamiseen, tuomalla esiin yksilöiden potentiaalin mikä on hyödyllinen koko tiimille ja organisaatiolle, suurempien tavoitteiden saavuttamiseksi. Tässä myös esihenkilön ja koko tiimin yhteistyöntaidot kehittyvät seuraavalle tasolle. Yhdessä tekemisellä on voima, mitä ei voi vastusta.

 

Coaching työkalut ja opit luovat ja rakentavat vahvan työkulttuurin, missä esihenkilön rooli ei ole enää käskyttää tai delegoida, vaan osallistaa ja valtuuttaa. Coachaava esihenkilö on isomman kuvan katsoja, mahdollistaja, sparraaja ja tukija. Eli tiimi yhdessä esihenkilönsä kanssa suunnittelee yhteiset tavoitteet ja tekee onnistumisen eteen yhteistyötä. Mahdollistajana luomme jokaiselle alaiselle mielekkään työpolun ja hyvinvoivan työyhteisön.

Saavuta tavoitteesi

Valitse helposti sinulle sopiva aika coachingtapaamiseen.

Coaching

Saat itsevarmuutta, paremman itsetuntemuksen ja kehityt ihmisenä.

Vastauksia vailla

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!