Ett framgångsrikt, modernt LEDARSKAP förutsätter god självkännedom och ett gott självledarskap

Om du inte tagit reda på vem du är, vad som motiverar dig och känner till dina styrkor och utmaningar, är det omöjligt att vara en trovärdig ledare och chef. Genom att förstå dig själv och ditt eget agerande kan du stå stadigt även då det blåser, ta användning av dina personliga styrkor och använda dem rätt. Du förstår också att varje människa är unik och motiveras av olika saker. Du skapar tillit och förtroende genom att vara genuint intresserad och nyfiken på att lära känna dina kollegor och medarbetare. Det som motiverar dig, kanske inte alls motiverar den andra personen och dina toppstyrkor kan till och med irritera andra så till den milde grad att det i värsta fall kan leda till konflikt. Helt omedvetet!

Det finns många förväntningar på dig som ledare, vilket kan kännas övermäktigt och stressande om du inte har ett klart mål med ditt ledarskap och är i ständig utveckling. En chef är aldrig färdig. Som chef, ledare är du en rollmodell för andra och ett gott självledarskap betyder att du satsar tid på självutveckling, fortbildning, utbildning och visar att du själv också modigt går utanför den egna komfortzonen, vågar vara ovetande, okunnig och sårbar. Vågar du, vågar de. Tillsammans utvecklar och utvecklas vi!

Hur kan du då leda dig själv, använda och anpassa dina styrkor så att de stöder dig och för dig mot ditt mål och ert gemensamma mål. Hur kommunicera så att det blir rätt? Hur lära känna dig själv på djupet och få en uppfattning om hur andra kanske upplever dig?

Core Strengths SDI kartläggning hjälper dig att ta reda på vad som motiverar dig och varför, dina styrkor och överdrivna styrkor (inte svagheter) samt vad som triggar dig till konflikt. Samtidigt får du en uppfattning om hur härligt unika vi människor är! Ta första steget redan idag! Beställ din egen SDI 2.0 kartläggning genast! Ditt gedigna resultat får du bums tillgång till då du gjort kartläggningen, i form av bilder, videor och skriftlig rapport. Vill du få fördjupad förståelse och insikter om dig och ditt resultat så bokar du separat en resultatgenomgång med någon i vårt team eller indviduell coaching.

Har det gått ett tag sedan din senaste ledarskapsutbildning eller kanske du växt i din yrkesroll och fått ansvar över ett team, en avdelning eller en hel organisation och det har inte funnits tid för utbildning i ledarskap?

OCH du känner att du vill bli en modern coachande chef, en rollmodell? Börja det nya året med en spännande resa där fokus ligger på dig och ditt ledarskap. Kom med på utbildningen som börjar i januari och gör en spännande resa där du lär känna dig själv och samtidigt får en hel drös med konkreta verktyg att använda i vardagen. Gör år 2024 till ett framgångsrikt år där du utvecklar och utvecklas! Ta vara på din inre potential!

Anmäl dig NU eller tipsa en kollega, medarbetare, en kompis eller släkting! Vi ser framemot att träffa Dig!

Christine tänker högt om coaching, ledarskap och livet

Christine Suvanto, ICF MCC arbetar sedan 2012 som professionell coach, både individuellt, i grupper, privat och i företag internationellt. Executive, Business, Career, Life hon finns här för dig. Hon utbildar coachar och fungerar som mentorcoach nationellt och internationellt (WBECS, CoachCompanion).

I kommunikations-, utvecklings- och konflikthanteringsuppdrag använder hon sig även av verktyget SDI (Strength Deployment Inventory).

Christines tidigare tankar

Sommar och semester!

Sommar och semester! Sol och hav och böljedans eller … Ooooo så jag längtat och o vad jag väntat och nu är den här i hela sin prakt! Den härliga sommaren med värme, långa dagar och ljusa, sagolika kvällar. Sommar

Lär mera »
Uppnå dina mål

Söker du ny riktning, stöd på vägen? Boka tid för en gratis träff?

Coaching

Vill du höja ditt självförtroende, få en bättre självkänsla och utvecklas som människa?

Har du frågor?

Hittade du inte svar på dina frågor?

Ta kontakt, vi berättar gärna mera!