”Onnistunut ja moderni JOHTAJUUS alkaa hyvästä itsetuntemuksesta ja itsensä johtamisesta.”

Jos et ole ottanut selvää siitä kuka olet, mikä sinua motivoi, mitkä vahvuutesi ja haasteesi ovat, sinun on mahdotonta olla uskottava johtaja ja esihenkilö. Ymmärtämällä itseäsi ja omaa toimintaasi voit seisoa tukevalla alustalla myös tuulisilla säillä, voit käyttää henkilökohtaisia vahvuuksiasi oikein. Ymmärrät myös, että jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja jokaista motivoivat eri asiat. Luot luottamusta olemalla aidosti kiinnostunut kollegoistasi ja utelias oppimaan tuntemaan heidät. Se, mikä sinua motivoi ei ehkä ollenkaan motivoi toista henkilöä ja huippuvahvuutesi saattavat jopa ärsyttää muita, jopa niin, että se pahimmillaan johtaa konflikteihin. Täysin tiedostamatta!

Esihenkilönä ja johtajana toimit roolimallina muille ja hyvä itsensä johtaminen tarkoittaa, että panostat aikaa itsesi kehittämiseen, näytät, että myös sinä menet rohkeasti mukavuusalueesi ulkopuolelle, uskallat olla tietämätön, osaamaton ja haavoittuvainen. Jos uskallat, he uskaltavat. Yhdessä kehitämme ja kehitymme!

Miten voit johtaa itseäsi, käyttää ja mukauttaa vahvuuksiasi niin, että ne tukevat sinua ja vievät sinua kohti sinun omaa tavoitettasi ja teidän yhteistä tavoitettanne? Miten kommunikoida niin, että se menee oikein? Kuinka oppia tuntemaan itsensä syvällisesti ja kuinka saada käsitys siitä, miten muut sinut ehkä kokevat?

Core Strengths SDI -kartoitus auttaa sinua selvittämään, mikä sinua motivoi ja miksi, mitkä vahvuutesi ja liioitellut vahvuutesi (eivät heikkoutesi) ovat ja mikä aiheuttaa sinulle konfliktin. Samalla saat käsityksen siitä, kuinka upeasti uniikkeja me ihmiset olemme! Ota ensimmäinen askel jo tänään. Tilaa oma SDI 2.0 -kartoituksesi heti! Kattavat tuloksesi saat käyttöösi heti, ja raporttisi sisältävät kuvia, videoita sekä muita arvokkaita tietoja tekstimuodossa. Jos haluat syvemmän ymmärryksen ja oivalluksia itsestäsi ja tuloksestasi, voit varata erillisen tulosten läpikäynnin jonkun tiimimme jäsenen kanssa, lämpimästi tervetuloa!

PS! SDI-kartoitus on loistava lahja koko tiimillesi, kollegallesi, läheisillesi ja rakkaillesi, tai itsellesi, suosittelemme! Opi tuntemaan itsesi ja ymmärtämään itseäsi ja muita, syvennä ihmissuhteita, yhteistyötä, käytä kaikkea sisäistä potentiaalia, joka jokaisessa meissä on.

RQ, tuloksia suhdeälyllä. Erilaisuudet ovat vahvuuksia ja hyväksyntää, kunnioitusta ja luottamusta luodaan aidolla uteliaisuudella toisiamme kohtaan ja ymmärtämällä toisiamme.

PPS! Haluatko kouluttautua coachaavaksi johtajaksi? Tule mukaan sertifiointikoulutukseen, joka alkaa tammikuussa ja tee jännittävä matka, jossa opit tuntemaan itsesi ja samalla saat runsaasti konkreettisia työkaluja, joita voit käyttää arjessa. Tee vuodesta 2024 menestyksen vuosi, jonka aikana kehityt ja kehität! Ilmoittaudu NYT! Odotamme innolla, että tapaamme Sinut!

Christine ajattelee ääneen coachingista, johtamisesta ja elämästä

Christine Suvanto, ICF MCC on työskennellyt ammattimaisena coachina vuodesta 2012, sekä yksilöiden että ryhmien kanssa, yksityisesti ja yrityksissä kansainvälisesti. Executive, Business, Career, Life – Christine tukee ja haastaa sinua, jotta sinä kehityt. Hän kouluttaa, coachaa ja toimii lisäksi mentorcoachina sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti (WBECS, CoachCompanion). Hän hyödyntää myös SDI-työkalua (Strength Deployment Inventory) kommunikointi-, konfliktienhallinta- ja kehitystehtävissä.

Christinen aiemmat julkaisut

Paluu töihin vai takaisin ”vankilaan”?

Takaisin töihin vai takaisin ”vankilaan”? Tuntuuko töihin paluu lomien jälkeen vaikealta? Muista, että sinä itse päätät, haluatko pysyä nykyisessä tilanteessasi vai lähdetkö jännittävälle matkalle. Oma coachisi tai coachkurssi voi auttaa sinua löytämään polun, jota haluat kulkea, haaveilemasi elämän. Tänä vuonna

Lue lisää »

Kesä ja loma!

Kesä ja loma! Pitkä kuuma kesä… vai onko? Oi miten olen kaivannut ja odottanut kesää, ja nyt se on täällä koko komeudessaan! Ihana kesä, lämpö, pitkät päivät ja valoisat, satumaiset illat. Kesä ja loma! Pitkä kuuma kesä, aikaa yhdessä olemiselle,

Lue lisää »
Saavuta tavoitteesi

Kaipaatko uutta suuntaa, tukea matkalle? Varaa aika itsellesi omaan coachingtapaamiseen.

Coaching

Haluatko saada enemmän itsevarmuutta, paremman itsetuntemuksen ja kehittyä ihmisenä?

Vastauksia vailla

Kaipaatko lisätietoja meistä tai tarjoamistamme palveluista? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!