Kehitä menestyviä organisaatioita, tiimejä ja johtajia.

Core Strengths SDI Facilitator – sertifiointikoulutus

Sertifiointikoulutus antaa sinulle tulevaisuuden työkalut - tänään!

Core Strengths -sertifioinnilla saat käyttöösi laadukkaat ja täysin digitaaliset kvalitatiiviset SDI-työkalut, jotka ovat erittäin tehokkaita johtajuuden kehittämisessä, vahvojen ja tuotteliaiden tiimien rakentamisessa, sujuvan yhteistyön luomisessa ja tehokkaassa konfliktien hallinnassa. SDI perustuu tieteelliseen tutkimukseen, laajaan validointiin ja pitkään kokemukseen. (Porter, Scudder)

SDI:n tehokkuus perustuu siihen, että keskitymme niihin asioihin, jotka ovat käytöksemme taustalla ja joita ymmärtämällä saat hyvän pohjan coachaukselle tai kouluttamiselle.

Kun sinulla on SDI-ohjaajan sertifiointi, voit hankkia, hallinnoida ja ohjata SDI-kartoituksia sekä ryhmille että yksilöille. Sertifiointikoulutuksemme avulla tunnet itsesi varmaksi ja päteväksi ohjaajaksi.

Lisää osaamiskirjoosi SDI-sertifiointi, jota monet maailman johtavista coacheista, kouluttajista, konsulteista ja HR-asiantuntijoista käyttävät. SDI tulee olemaan arvokas osa taitoasi kehittää menestyksekkäitä organisaatioita, tiimejä ja johtajia.

Koulutuksen sisältö

Sertifiointiohjelma koostuu viidestä  puolen päivän koulutuksesta. Tämän lisäksi kokoonnumme vielä myöhemmin, jotta voimme jakaa kokemuksia ja jotta voit esittää lisäkysymyksiä. Koulutuspäivien aikana omaksut SDI-kartoituksen kaikki osat ja harjoittelet niiden käyttöä.

Sertifiointikoulutuksen aikana opit perusteellisesti ja käytännönläheisesti, miten monipuolinen SDI on ja miten sitä voidaan käyttää sekä sitoutuneisuuden parantamiseen, tiimityön kehittämiseen, konfliktienhallintaan, tehokkaaseen coachaamiseen ja johtamisen kehittämiseen.

Sertifioinnin tavoitteena on, että saat kaikki työkalut ja resurssit, joiden avulla voit heti sertifioinnin jälkeen työskennellä tehokkaasti SDI:n parissa.

Opit myös SDI:n taustalla olevasta tieteellisestä tutkimuksesta ja näet, miten SDI:tä voidaan käyttää yhteistyösuhteiden ja konfliktien hallinnassa.

Konkreettinen työkalu

Core Strengths -alustalla tiimin jäsenten yksilölliset SDI 2.0 -tulokset voidaan yhdistää tiimin yhteiseksi vahvuuksien muotokuvaksi ja näin nähdään selkeästi tiimin vallitsevat dynamiikat.

Suhdeäly (RQ)

Kun kaikki käyttävät yhteistä viitekehystä erilaisuuksien tunnistamisessa ja menestyksekkäässä yhteistyössä, saadaan organisaatioissa parhaiten hyödynnettyä jokaisen erilaiset vahvuudet ja kyvyt.

Tuloksia toimivilla suhteilla

Miten tiimit saavuttavat tavoitteensa?


Tiimissä on monia erilaisia valmiuksia ja vahvuuksia. Menestyksen salaisuus on tietää, miksi ja miten ihmiset käyttävät näitä valmiuksiaan ja vahvuuksiaan.

 

Ohjelma

Kokemuspohjaiset harjoitukset ja käytäntöön pohjautuva näkökulma antavat sinulle mahdollisuuden tutkia, miten SDI-konseptia voi käyttää parantamaan yhteistyötä ja ennaltaehkäistä konflikteja, coachingia ja suhteisiin perustuvaa palautetta. Opit hallinnoimaan ja ohjaamaan palautetyökaluja ja odotuksia, jotta asiakkaasi saavat mahdollisuuden rakentaa entistä vahvempia ja tuloksellisempia yhteistyösuhteita.

Tulemme keskustelemaan mahdollisuuksista ja haasteista, joita asiakkaillasi on ja miten SDI voi tukea näissä tapauksissa. Miten SDI auttaa organisaatiota, jossa henkilökunta ei sitoudu työhönsä? Entä organisaatioita, joissa on suuri henkilökunnan vaihtuvuus? Miten SDI voi auttaa löytämään nopeasti uutta henkilöstöä organisaatioon? Miten SDI:lla rakennetaan aiempaa antoisampia mentorointiohjelmia?

Koulutus sisältää:

 • Sertifiointi 2,5 päivää
 • Ohjaajakäsikirja
 • Pääsy Ohjaajaportaaliin (online), missä valmiita luentoehdotuksia ja harjoitusvideoita, joita voit tehdä ryhmiesi kanssa
 • Tuki- ja myyntimateriaalia
 • Ohjausta tarvittaessa

Kommunikoi tehokkaasti, rakenna toimivia tiimejä ja käsittele konflikteja kanssamme! Tervetuloa!

Faktat

Kurssin laajuus: 5 x ½ päivän koulutus.

Ryhmäkoko: 4–8 henkilöä. Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pohjatiedot: Tällä kurssilla ei tarvita pohjatietoja.

Kurssitodistus: Suoritetusta kurssista saa Core Strengths Facilitator sertifikaation.

Sertifioinnista saat 14,25 CCE-pistettä, jos olet ICF-sertifioitu coach. SDI on henkilökohtainen ja elinikäinen.

Kurssin hinta: 2.400 euroa alv 0%

Hintaan sisältyy: Koulutus ja Facilitator manuaali sekä muuta materiaalia. 

Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen, jos osallistujien määrä on liian pieni, tällöin jokaiselle ilmoitetaan peruuttamisesta henkilökohtaisesti.

 

Vastaamme usein kysyttyihin

KYSYMYKSIIN

Kun vastaat SDI kartoitukseen saat henkilökohtaiset tuloksesi:

 • Mikä sinua motivoi kun kaikki menee hyvin
 • Konfliktin toimintaketjusi
 • Vahvuutesi ja mikä sinua motivoi käyttämään niitä
 • Miten joskus saatat liioittella vahvuuksiasi

Saat käyttöösi ja voit hyödyntää

 • Core Strengths alusta
 •  Microsoft Outlook ad-in
 • Core Strengths app mobiilisovellus

SDI kartoituksessa vastaat ensin 10 kysymykseen kun kaikki menee hyvin ja sitten 10 kysymykseen konfliktitilanteessa. Tämän jälkeen priorisoit vahvuuksiasi.

Vastaaminen kestää noin 30-45 minuuttia ja saat tuloksesi heti.

Core Strengths seuraa GDPR asetuksia.

Lue lisää tietosuojakäytännöstä:

https://www.corestrengths.com/privacy-policy/

Core Strengths on kännetty seuraaville kielille: Englanti, Espanja, Indonesia, Japani, Kiina, Norja, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovenia, Suomi.

Ja lisää käännöksiä on tulossa.

SDI (Strength Deployment Inventory) perustuu tieteelliseen tutkimukseen, laajaan validointiin ja pitkään kokemukseen (PhD Elias H. Porter ja PhD Tim Scudder).

Vuonna 1971 Porter loi ja lanseerasi SDI kartoituksen.

Vuonna 1972 asiakkaan ehdotuksesta Porter otti käyttöön SDI kolmion.

Vuonna 1973 Porter aloitti ensimmäisen maailmassa käyttämään värejä tuloksissa.

Vuodesta 1995 Tim Scudder on tutkinut ja kehittänyt SDI työkalua. SDI 2.0 – Core Strengths on tänään täysin digitaalinen ja kehitys jatkuu.

Kysymyksiä?

Jos et löytänyt etsimääsi vastausta tästä, 
ota yhteyttä ja kerromme lisää!