Saavuta ja/tai ylläpidä ACC, PCC tai MCC-sertifikaattisi

MCP MentorCoaching Program

Christine Suvanto MentorCoaching Program

Saavuta seuraava taso

MentorCoaching Program koulutuksessa työstämme coaching tasoasi ja niitä osa-alueita joita haluat ja tarvitset kehittää. Koulutuksen aikana coachaat, saat ja annat palautetta, huomaat omat vahvuutesi coachingissa, tulet myös tietoiseksi alueista, joissa sinun on hyvä kehittyä. MentorCoaching Program koulutus on sinulle, joka olet aidosti halukas kehittymään coachina.
MentorCoaching Program koulutus vaatii työtä coachingin, reflektion ja arvioinnin muodossa!
 

Kenelle

Diplomicoachit (ICF:n akkreditoimat), jotka haluavat ACC-, PCC- tai MCC-sertifioinnin tai sertifioidut coachit, jotka sertifioinnin säilyttääkseen tarvitsevat koulutus- ja mentorcoaching-tunteja. Tämä on kehitykseen johtava ohjelma sinulle,
  • joka tarvitset ACC sertifiointiin vaadittavat 10 mentorcoaching tuntia.
  • sertifiointikoulutuksestasi on ehkä kulunut jo aikaa ja haluat päivittää osaamisesi ammattimaisen coachingin ajankohtaisilla tiedoilla (ICF).
  • olet ACC-sertifioitu coach ja tarvitset 10 mentorcoach tuntia uusiaksesi ACC-sertifiointisi.
  • olet ACC-sertifioitu, tähtäät PCC-tason sertifiointiin ja haluat varmistua siitä, että olet saavuttanut tarvittavan tason coachingissasi.
  • olet PCC-sertifioitu coach ja tarvitset 10 mentorcoach tuntia uusiaksesi PCC-sertifiointiin.
  • olet PCC-sertifioitu, tähtäät MCC-tason sertifiointiin ja haluat varmistua siitä, että olet saavuttanut tarvittavan tason coachingissasi.
  • olet MCC-sertifioitu coach ja tarvitset 10 mentorcoach tuntia uusiaksesi MCC-sertifiointisi.
Mentorcoach Christine Suvanto, MCC (ICF)
Executive Coach, Mentor Coach (MCC/PCC/ACC)
Coach Trainer (ICF ACTP),
Mastermind Facilitator (WBECS) SDI Partner & Certified Master Facilitator, NLP Master Practitioner, Mental Manager

Ohjelma

Jokaisella koulutuspäivällä on oma teemansa ja ydintaitoja harjoitellaan, jotta lisäämme ymmärrystämme, osaamistamme ja syventymistämme coachingin ydintaitoihin ja coachaamiseen. Keskityt omaan kehitykseesi ja sisäiseen johtajuuteesi samalla, kun saat uusia coach-työkaluja, jotka voit ottaa heti käyttöön asiakkaittesi kanssa, kollegojesi tai alaistesi kanssa Koulutuksen ohessa coachaat omia asiakkaita omaan tahtiisi.

Ohjelma sisältää mentorcoachingia sekä ryhmässä että yksilötapaamisissa. Tapaamme 7 kertaa 2 tunnin ajan ryhmässä ja 3 kertaa tunnin ajan yksilötapaamisissa.

Jokaisen mentorcoaching-tapaamisen välillä sinulla tulee myös olla mahdollisuus ja aikaa harjoitella fokusalueitasi, jotta kehittyisit coachina mahdollisimman paljon.

Ammattimaisessa coachingissa kehitytään koko elämän ajan ja sitä juuri MCP on: arvokas perusta coachingille, josta ei ikinä tule tylsää! Mentorcoachingin tulisi ulottua vähintään kolmen kuukauden ajalle, käytännössä siihen on hyvä varata 6-8 kuukautta.

PS! Muistathan, että sertifiointisi on voimassa 3 vuotta ja kun uusit sertifiointisi, tarvitset 10 uutta mentorcoaching-tuntia. Nämä tunnit saat, kun osallistut MCP:hen ja lisäksi uutta osaamista, coachyhteisön ja kehitystä yhdessä kurssikavereidesi kanssa.

Faktat

 
Kurssin laajuus: 6 x 1,5 h ryhmätapaamisia ja 3 x 1 h yksilötapaamisia. Kurssin kesto min 3 kk, käytännössä siihen on hyvä varata 6-8 kuukautta.

Ryhmäkoko: 1-8 henkilöä. Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pohjatiedot: CoachCompanionin Diplomikoulutus tai vastaava 60+ tuntia ICF: n laatutarkastettua ja coachkohtaista koulutusta.

Kurssitodistus: Suoritetusta kurssista saa kurssitodistuksen 10 mentorcoachingtunnista ICF:n laatuvaatimusten mukaan.

Kurssin hinta: 1.590 euroa + alv (1.971,60 euroa sis alv). Kurssimaksun voi maksaa erissä.

Hintaan sisältyy: Koulutus, mentorcoaching ryhmä- ja yksilötapaamisina.

Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen, jos osallistujien määrä on liian pieni, tällöin jokaiselle ilmoitetaan peruuttamisesta henkilökohtaisesti.

Diplomointi ja sertifioinnit

ICF_ACTP_Mark_Blue
CredentialBadges_ACC_Blue
CredentialBadges_PCC_Blue
CredentialBadges_MCC_Blue

Ruotsi online klo 15-16:30

Moduuli 1           11.4.2022
Moduuli 2            2.5.2022
Moduuli 3         23.5.2022
Moduuli 4           6.6.2022
Moduuli 5         27.6.2022
Moduuli 6          11.7.2022

   

 

Kysymyksiä?

Jos et löytänyt etsimääsi vastausta tästä, 
ota yhteyttä ja kerromme lisää!