Paricoaching

Onnelliset yhdessä
Paricoachingissa
• Keskitymme parisuhteen positiivisiin asioihin
• Näemme toistemme vahvuudet
• Tutustumme toistemme arvoihin, toiveisiin ja unelmiin
• Opimme ymmärtämään toisiamme paremmin
• Opimme tuntemaan toisemme nykyistä syvemmällä tasolla
• Opimme löytämään yhteisiä unelmia ja tavoitteita
• Opimme kuuntelemaan, kysymään ja keskustelemaan
 
Paricoachingia ei pidä sekoittaa terapiaan. 
 
Parisuhde kasvaa ja kehittyy koko ajan. Harmonisessa suhteessa osapuolet antavat toisilleen mahdollisuuden kasvaa, kehittyä, elää ja olla ”paras versio itsestään”. Pitkässä parisuhteessa totumme toisiimme ja saatamme tulla sokeiksi toistemme vahvuuksille. Silloin paricoaching toimii herätyskellona muistuttaen meitä siitä, mihin alun perin rakastuimme.
 
Lasten ollessa pieniä on helppo unohtaa sekä itsensä että toisen tarpeet, unelmat ja toiveet. Paricoaching on tervetullut tauko jokapäiväiseen elämään, se on hetki, jolloin voi keskittyä itseensä, kumppaniin ja suhteeseen. 
 
Lasten muutettua kotoa voi elämä ja parisuhde tuntua vierailta. Yhtäkkiä ollaan taas kahdestaan ja on enemmän aikaa yhdessä. Paricoaching auttaa meitä oppimaan tutustumaan kumppaniimme uudelleen. Mitä tapahtui ruuhkavuosina; kuka on kumppanisi tänään?
 
Uudessa parisuhteessa voi paricoachingin avulla järjestelmällisesti oppia tuntemaan toisensa; molempien arvot, unelmat ja toiveet.
 
Paricoaching tapahtuu positiivisessa hengessä ja suvaitsevaisessa ilmapiirissä, tilanteessa, jossa voimme olla oma itsemme. Keskustelemme avoimesti ja teemme pieniä harjoituksia. Pidämme myös hauskaa!
 
Haluatteko oppia tuntemaan toisenne perusteellisesti – ehkä uudestaan? Haluatteko löytää uutta ja jännittävää suhteestanne tai asettaa yhteisiä tavoitteita?
 
Lämpimästi ja sydämellisesti tervetuloa yhteiselle tunnille! Voit myös tilata meiltä lahjakortin hää- tai hääpäivälahjaksi!
 
Christine Suvanto, MCC (ICF)
Executive Coach, Mentor Coach (MCC/PCC/ACC)
Coach Trainer (ICF ACTP),
Mastermind Facilitator (WBECS) SDI Partner & Certified Master Facilitator, NLP Master Practitioner, Mental Manager
Coachingia kaikille

Kokemuksia coachingista

TV juontaja Mårten Svartström, Efter Nio ja coach Christine Suvanto, ICF MCC