Tom Suvanto

ICF Professional Certified Coach (PCC),

Mentorcoach,

Core Strengths SDI 2.0 Partner & Master Facilitator

 

Tom Suvanto

Win-Win-Win 

Nautin, kun coachaan ja koulutan organisaatioita ja tiimejä – kun saan tehdä yhteistyötä, kommunikoida, kehittää, löytää uusia ratkaisuja, yksinkertaistaa – jotta päästään kestäviin tuloksiin, sekä taloudellisesti että kasvaneisiin voimavaroihin, hyvinvointiin ja sitoutumiseen!  

Minulla on vankka ja monipuolinen työkokemus monesta suomalaisesta suuryrityksestä, talouden, hallinnon ja johdon puolelta.

Ota yhteyttä, jos tarvitset apua henkilökohtaisen tai ammatilllisen kehittymisen kanssa tai jos organisaatiosi tarvitsee tukea muutos- tai kehitysprosesseihin!

 

Tom

Omin sanoin

Haluan auttaa sinua ja organisaatiotasi  kehittymään ja kasvamaan. Jatka lukemista minusta ja 

Win-Win-Win

Yksin emme ole vahvoja, tämä koskee sekä johtajia että henkilöstöä. Ajatusten, ideoiden ja ongelmien pallotteleminen yhdessä neutraalin, ammattimaisen henkilön kanssa, joka kuuntelee, kysyy, haastaa ajatuksia ja toimintoja – se antaa uusia näkökulmia, ratkaisuja, jotka vievät sekä yritystä, tiimiä että yksittäistä henkilöä eteenpäin.

Tämän tiedän ”aiemmasta elämästäni”, kun työskentelin mm. toimitusjohtajana, aluepäällikkönä ja controllerina. Olen mielelläni henkilö, joka tukee sinua, johtamistasi ja organisaatiotasi, jotta voitte löytää ja hyödyntää kaiken sisäisen potentiaalin, joka teissä on (RQ). Suhdeälyn, Relationship Intelligencen (RQ) avulla yhtälön tuloksesta tulee paljon suurempi kuin sen osista. Yhdessä olemme aina vahvempia!

Minun ja Positive Solutionsin kanssa tapahtuu

Koulutamme, kehitämme ja coachaamme yrityksiä, ryhmiä ja luonnollisesti myös yksilöitä kohti tavoitteita ja menestystä. Autamme kommunikoinnin ja yhteistyön kehittämisessä, tuemme motivoivien tavoitteiden muotoilussa, teemme konfliktienhallintaa ja sparraamme tiimejä, johtajia ja henkilöstöä.

Koulutamme, luennoimme ja toteutamme interaktiivisia työpajoja sekä sisäisesti että avoimina toteutuksina. Uskomme coachaavaan moderniin johtamiseen ja tiedämme, että se ei ole osaaminen, jonka voi oppia lukemalla, vaan se edellyttää perusteellista koulutusta, joka sisältää paljon käytännön harjoituksia ja konkreettista harjoittelua arjessa. Moderni johtaja on esikuva, joka uskaltaa olla haavoittuva sekä epätäydellinen ja ympäröi itsensä asiantuntijoilla.  Kun haluat olla moderni coachaava johtaja tai kun sinua kiinnostaa itsesi kehittäminen, toteutamme Business & Life Coach Certification Program-koulutuksen kansainvälisellä sertifioinnilla tai ilman, sen päätät sinä itse.

Tiedämme, että olet asiantuntija organisaatiossasi ja alallasi ja siksi tarjoamme lisäksi räätälöityjä ratkaisuja. Meillä Positive Solutionsilla on pitkä ja laaja kokemus johtamisesta ja organisaatioiden kehittämisestä, siksi voimme yhdessä luoda kokonaisuuksia, jotka täyttävät teidän tarpeenne parhaiten!

Meille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat ja tarvitsevat muutosta, pienen tai ison!

Core Strengths Partnereina ja Master Facilitatoreina järjestämme sinulle kursseja modernia kommunikointityökalua, SDI 2.0:aa hyödyntäen.

SDI on yksinkertainen, tehokas ja digitaalinen kartoitustyökalu, jota organisaatiot hyödyntävät, kun he haluavat luoda toimivaa kommunikaatiota, vahvoja ja tuotteliaita tiimejä, hallinnoida ja erityisesti ennaltaehkäistä konflikteja ja kehittää johtamista.

Sertifioimme myös SDI-fasilitaattoreita/ohjaajia, jotta:

  • Sinun organisaatiosi voi käyttää SDI-työkalua sisäisesti koko toiminnassaan. Tällöin optimoidaan projektityötä, tiimityötä ja konfliktienhallintaa samaa kieltä käyttäen. Tällöin myös onnistutaan tehokkaasti jalkauttamaan coachaava johtajuus ja sujuva kommunikaatio sekä sisäisesti että asiakastyöhön ja yhteistyöhön muiden sidosryhmien kanssa.
  • Sinä sertifioituna SDI-fasilitaattorina/ohjaajana voit itsenäisesti toteuttaa onnistuneita työpajoja, tiimicoachingeja ja yksilöcoachingeja (johtaminen, ura, paricoachingit).

SDI 2.0 on käännetty yli 20 kielelle, minkä vuoksi sitä voidaan joustavasti hyödyntää kansainvälisissä organisaatioissa.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä sinulle parhaiten sopiva kokonaisuus!

Olemme täällä sinun menestystäsi varten!

Tarvitseeko yrityksesi, tiimisi tai tilaisuutesi jotain ajatuksia herättävää? Kuulostaako motivaatiota nostava Kick-off tilausuus jännittävältä? Tai TYKY-päivä missä jotain ryhmän arvostusta osoittavaa ja kannustavaa ohjelmaa? Vaativatko tulevaisuuden muutokset uutta lähestymistapaa? Kaivataanko organisaatiossa parempaa yhteistyötä ja ratkaisuja konfliktienhallintaan?

Tulen paikan päälle ja toteutan interaktiivisen luennon tai työpajan. Myös etänä onnistuu hyvin. 

Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä kursseja ja koulutuksia yhdessä organisaatiosi erilaisiin tarpeisiin, esimerkiksi kaikille esihenkilöille, tiimeille, osastoille ja johtoryhmille.

Yksilöcoaching

Coaching on kumppanuutta coachin ja asiakkaan välillä. ICF-sertifioituna ja kokeneena coachina olen vierelläsi, kysyn, haastan ja kannustan ajattelemaan uudenlaisilla tavoilla.

Tuellani opit näkemään mahdollisuuksia, löytämään ratkaisuja ja yhdessä saamme houkuteltua esiin vahvuutesi ja kaiken sisäisen kapasiteettisi, nämä vievät sinut kohti motivoivaa tavoitettasi. Tavoitteesi on aina sinun omasi ja joskus työstämme ajatuksia, jotta ne selkeytyvät ja jotta löydät tavoitteen, jonka tosiaan haluat saavuttaa.

Tavoitteesi voi liittyä esimerkiksi uraan, johtamiseen, työhön, terveyteen, hyvinvointiin, motivaatioon, itsevarmuuteen ja rohkeuteen, jolla uskallat unelmoida isosti ja sitten ottaa askelia kohti tavoitettasi.

Coachingissani käytän usein SDI 2.0 -kartoitusta, joka antaa hyvän perustan motivaatiosi löytämiselle. Sen avulla tunnistamme myös vahvuuksiasi ja sen, mikä saattaa aiheuttaa sinulle konfliktin.

Coaching on aina luottamuksellista, vapaaehtoista ja aitoa. Tuen sinua, kun sinulla on halu ja tahto saada muutos aikaan, joko ammatillisesti tai yksityisesti, ja kun olet valmis tekemään töitä tavoitteesi hyväksi.

 

Tiimicoaching

Tiimicoaching on kumppanuutta coachin ja tiimin välillä. Tiimi koostuu enintään 15 henkilöstä. Tiimi haluaa muutosta, haluaa saavuttaa tavoitteen, vaikka tavoite alussa tuntuisi epämääräiseltä. Yhdessä työstämme motivoivan tavoitteen ja sitten coachaamme esiin sopivia askeleita, jotka vievät kohti tavoitetta. Jokainen tiimin jäsen kantaa yhteistä vastuuta ja ottaa yhteisiä askeleita eteenpäin. Jokainen ottaa samalla myös itsenäisiä, omia askeleita, jotka tukevat tiimin menestystä.

Tiimicoachingissa minä ja tiimimme Positive Solutionsilla käytämme modernia ja tehokasta työkalua, SDI 2.0:aa, jotta:

  • tiedostamme eri roolit tiimissä,
  • lisäämme ymmärrystä ja arvostusta erilaisuuksia kohtaan,
  • tunnistamme vahvuudet, joita tiimissä on ja saamme ne optimaalisesti käyttöön
  • löydämme mahdolliset konfliktien aiheuttajat, jotta voimme ennakoida ja ennaltaehkäistä konflikteja.

Yhdessä otamme askelia kohti menestystänne ja tavoitettanne!

Stars-konsepti on pitkän tähtäimen, kokonaisvaltainen ja kestävä innovaatio, joka edistää hyvinvointia ja yhdenvertaisia mahdollisuuksia yhteiskunnassa. Tuomme ammattimaisen coachingin ja coachaavan otteen koulumaailmaan, jotta voimme edistää lasten ja aikuisten hyvinvointia, niin oppilaiden, opettajien kuin vanhempienkin.

Anna jokaiselle lapselle mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. 

Saavuta tavoitteesi

Valitse helposti sinulle sopiva aika coachingtapaamiseen.

Coaching

Saat itsevarmuutta, paremman itsetuntemuksen ja kehityt ihmisenä.

Vastauksia vailla

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!