”Erilaisuus on vahvuus,
kuinka ihanan samanlaisia ​​tai erilaisia ​​olemme”

Kevätaurinko alkaa paistaa. Tuletko keväällä / kesällä järjestämään tiimillesi jonkun yhteisen tilaisuuden?

Tarvitseeko yrityksesi, tiimisi tai tilaisuutesi jotain ajatuksia herättävää? Kuulostaako motivaatiota nostava Kick-off tilausuus jännittävältä? Tai TYKY-päivä missä jotain ryhmän arvostusta osoittavaa ja kannustavaa ohjelmaa? Vaativatko tulevaisuuden muutokset uutta lähestymistapaa? Kaivataanko organisaatiossa parempaa yhteistyötä ja ratkaisuja konfliktienhallintaan?

Tulemme paikan päälle tai toteutamme digitaalisia interaktiivisia luentoja ja työpajoja myös etänä. Tilaisuuksien kestot voivat olla tunneista päiviin.

 

Aikaisemmat uutiset

K.Hartwall BU Lean

Myyntikoulutus  K. Hartwall BU Lean tiimien kanssa Silmiä avaava myyntikoulutus K. Hartwall Business Unit Lean tiimien kanssa. Eron kuulemisen ja kuuntelemisen välillä. Koska kuunteleminen on taito, harjoittelimme miten voimme kuunnella asiakasta paremmin. Core Strengths SDI kartoitus antoi osallistujille paremman ymmärryksen

Lue lisää »

Summit 2024

INTERNATIONAL COACHING WEEK SUMMIT 2024 by Coaching.com Ammattimainen coach kouluttautuu ja kehittyy! Sinun vuoksesi! Erityisen tärkeää on muistaa tämä meneillään olevan Kansainvälisen Coaching viikon aikana! Meille Positive Solutionsissa laatu, kehittäminen ja kehittyminen yhdessä parhaiden kanssa on ensisijainen tavoite. Haluamme tarjota

Lue lisää »

Mentor Coaching for APAC

Peer Coaching Circle – Apr 2024 Mentor Coaching for APAC Asia Pacific Alliance of Coaches In this month’s session, we had a live coaching demo and live mentorship to hone our coaching skills.We focused on CC#3 on the PCC marker:

Lue lisää »