Mothers in Business on verkosto äideille, jotka haluavat valita sekä uran että perheen ja haluavat kehittää osaamistaan.

Positive Solutions ylpeä

MiB Trusted Partner 

Uranainen ja äiti hyvällä omatunnolla. Totta kai.

Positive Solutions haluaa tukea äitejä ja perheitä, jotta perhearki erityisesti niissä kuuluisissa ruuhkavuosissa olisi iloista sen sijaan, että siitä vain selviydytään vaihe vaiheelta. Lapsen saaminen on iso asia ihmisen elämässä, sillä asiat ja arvot saavat yhtäkkiä uuden tärkeysjärjestyksen. On täysin mahdollista rakentaa uraa ja olla läsnä oleva vanhempi samanaikaisesti, kun ulkoisten odotusten sijaan pohdit, mikä sinulle ja sinun perheellesi sopii, eli et keskity asioihin, jotka ”pitäisi” tehdä, vaan asioihin, jotka ovat sinulle ja perheellesi tärkeitä.

Mitä haluan? Mitä tarvitsen? Miten löydän tasapainon työn, perheen ja itseni kanssa? Ainoastaan sinä tiedät, mitkä ovat oikeat vastauksesi näihin kysymyksiin. Ajatustesi sparrailu ja omien tavoitteittesi määritteleminen ulkopuolisen coachin kanssa tekevät pohdinnasta ja ratkaisuista selkeämpiä, siksi coaching kannattaa aina.

Sinun aikasi on nyt, ei ”sitten kun”. Positive Solutions on täällä sinua varten, for Business & Life.

Coaching

+

MiB jäsenedut

Positive Solutions tarjoaa MiBin jäsenille ammattimaista coachingia, SDI 2.0 -kartoituksen ja koulutuksia Trusted Partner -hintaan. Coachaamme suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja ranskaksi, lisäksi SDI 2.0 on saatavilla 20 eri kielellä. Aikaa varatessasi valitset itse, kuka coacheistamme sopii sinulle parhaiten.

SDI 2.0 -kartoitus auttaa sinua selvittämään, mikä sinua aidosti motivoi, mitkä ovat todelliset huippuvahvuutesi sekä mikä saattaa sysätä sinut konfliktitilanteeseen. SDI 2.0 -kartoituksen täyttäminen on lähtölaukaus tavoitteidesi saavuttamiselle, sen jälkeen syvennät itsetuntemustasi ja itsesi ymmärrystä yhdessä coachisi kanssa. SDI 2.0 -kartoituksen tulokset voit myös liittää CV:si ja työhakemuksesi mukaan, joten kartoitus on monella tapaa erittäin hyödyllinen. Sinä ja puolisosi voitte myös molemmat tehdä SDI 2.0 -kartoituksen, jotta voitte kasvattaa yhteisymmärrystänne entisestään, yhdessä olemme aina vahvempia!   

– 10 % Henkilökohtainen coaching 135€  (norm. 150€)

– 10 % Positive Solutions koulutukset 

– 10 % SDI 2.0 kartoitus 108€ (norm. 120€)

– 20 % MiB Menestys -paketti 450€ (norm. 570€) Paketti sisältää 3 x 1h coaching ja 1 x SDI-kartoitus.

Hinnat +alv yrityksille / sis. alv yksityishenkilöille, 

Ilmoita MiB jäsennumerosi kun varaat coaching-ajan, ostat MiB Menestys -paketin, SDI -kartoituksen tai ilmoittaudut koulutukseen.

Yhdessä kohti tavoitettasi!

Coaching

Coaching on asiakkaan ja coachin välistä yhteistyötä. Coach on tukenasi; kuuntelee, kysyy, haastaa ja kannustaa ajattelemaan asioita uudella tavalla.

Coachin kanssa opit näkemään mahdollisuuksia, löytämään ratkaisuja ja käyttämään kaikkia vahvuuksiasi. Opit hyödyntämään koko sisäistä kapasiteettiasi matkalla kohti tavoitettasi ja unelmaasi.

Coachingissa käsiteltävä aihe voi olla ura, työ, terveys, hyvinvointi, motivaatio, itsevarmuus, rohkeus, uskallus – hyvinkin erilaiset asiat elämän eri alueilta:

Kuinka haen uutta työtehtävää? Miten ehdin hoitaa lapsiani, työtäni, kotiani ja parisuhdettani? Mistä löydän elämäniloni? Mikä minusta tulee isona? Muutosjohtaminen? From Boss to Leader? Urakehitykseni? Miten käsittelen esimiestäni tai työkavereita? Tasapaino työn ja yksityiselämän välillä? Olen elämän risteyksessä, pitäisikö vai ei? Motivaation tai rohkeuden puute? Asiat mukavuusalueeni ulkopuolella? Konfliktinhallinta? Mikä saa minut kasvamaan, kehittymään…

Sinä päätät, mistä haaveilet! Mitä sinä haluat saavuttaa? Jos olet unohtanut, kuinka unelmoidaan, coachisi saa sinut muistamaan tämän arvokkaan taidon.

Christine Suvanto, MCC (ICF)

SDI kartoitus luo ihmisille yksinkertaisen ja yhteisen kielen, jonka avulla he voivat ymmärtää itseään paremmin, käytöksen taustalla olevat motiivit, ennaltaehkäistä ja hallita konflikteja tehokkaasti ja luoda merkityksellistä vuorovaikutusta. Kun tätä kieltä käytetään tiimeissä ja organisaatioissa, se parantaa huomattavasti tiimin jäsenten välisiä suhteita ja työpaikan tehokkuutta.

SDI perustuu vahvaan ja todennettuun Relationship Awareness -teoriaan ihmisen motivaatiosta. Teorian määritteli alun perin psykologi ja pedagogi Dr. Elias Porter. Teoria sisältää neljä avainasiaa:

 • Motivaatio vaikuttaa käyttäytymiseen.
 • Motivaatio muuttuu konfliktissa.
 • Vahvuuksia voidaan liioitella.
 • Suodattimet vaikuttavat näkemyksiin.

Nämä tärkeät oivallukset edistävät yksilön ja organisaatioiden oppimista.

Käytännöllisiä työkaluja

Core Strengths -alustalla saat yksilölliset SDI 2.0 -tuloksesi ja vahvuuksien muotokuvasi ja näin selkeästi miten käyttäytymistäsi ohjaa motivaatio saavuttaa hyvä itsetunto.

Suhdeäly (RQ)

Kun käytät viitekehystä erilaisuuksien tunnistamisessa ja yhteistyössä, saat paremman ymmärryksen jokaisen erilaisista vahvuuksista ja kyvyistä.

Suhdeäly

RQ - Relationship Intelligence

Sen sijaan, että keskittyisimme siihen, mitä teemme, SDI 2.0 voi auttaa ymmärtämään, miksi toimimme siten, kuten toimimme ja miten suhtaudumme toisiimme. Suhdeälyn (RQ) avulla SDI 2.0 luo yhteisen kielen, jolla ihmiset voivat ymmärtää, mikä on tärkeintä.

 
Vastaamme usein kysyttyihin

KYSYMYKSIIN

Etkö löytänyt etsimääsi vastausta? Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

Kun vastaat SDI kartoitukseen saat henkilökohtaiset tuloksesi:

 • Mikä sinua motivoi kun kaikki menee hyvin
 • Konfliktin toimintaketjusi
 • Vahvuutesi ja mikä sinua motivoi käyttämään niitä
 • Miten joskus saatat liioittella vahvuuksiasi

Saat käyttöösi ja voit hyödyntää

 • Core Strengths alusta
 •  Microsoft Outlook ad-in
 • Core Strengths app mobiilisovellus

SDI kartoituksessa vastaat ensin 10 kysymykseen kun kaikki menee hyvin ja sitten 10 kysymykseen konfliktitilanteessa. Tämän jälkeen priorisoit vahvuuksiasi.

Vastaaminen kestää noin 30-45 minuuttia ja saat tuloksesi heti.

SDI (Strength Deployment Inventory) perustuu tieteelliseen tutkimukseen, laajaan validointiin ja pitkään kokemukseen (PhD Elias H. Porter ja PhD Tim Scudder).

Vuonna 1971 Porter loi ja lanseerasi SDI kartoituksen.

Vuonna 1972 asiakkaan ehdotuksesta Porter otti käyttöön SDI kolmion.

Vuonna 1973 Porter aloitti ensimmäisen maailmassa käyttämään värejä tuloksissa.

Vuodesta 1995 Tim Scudder on tutkinut ja kehittänyt SDI työkalua. SDI 2.0 – Core Strengths on tänään täysin digitaalinen ja kehitys jatkuu.

Core Strengths seuraa GDPR asetuksia.

Lue lisää tietosuojakäytännöstä:

https://www.corestrengths.com/privacy-policy/

Core Strengths on kännetty seuraaville kielille: Englanti, Espanja, Indonesia, Japani, Kiina, Norja, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovenia, Suomi.

Ja lisää käännöksiä on tulossa.