Anne Liljestrand

ICF Associate Certified Coach (ACC),

Fasilitaattori, Core Strengths SDI 2.0 Facilitator,

Business Mentor, Monikielinen viestintä ja kielet

Anne Liljestrand, ICF ACC

Tuen sinua monikielisesti vahvuuksiesi tunnistamisessa, tulevaisuuden suunnittelussa, tavoitteidesi toteuttamisessa ja itsetuntemuksesi syventämisessä. Aiheenasi voi olla Business tai Life ja kaikki siltä väliltä.

Teen kanssasi ilolla innostavaa ja inspiroivaa yhteistyötä suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja ranskaksi.

Ammattimainen coaching, coachaava johtajuus ja ihmiset ovat minulle erittäin tärkeitä ja kehitän jatkuvasti innolla osaamistani näiden aiheiden parissa. Olen kokenut ryhmä- ja tiimicoach, suunnittelen ja fasilitoin ratkaisukeskeisiä työpajoja ja toimin myös Business Mentorina yrittäjille ja yrittäjyyttä pohtiville.

Coachingin, mentoroinnin ja fasilitoinnin lisäksi nautin myös monikielisestä viestinnästä.

Aiemmin olen työskennellyt mm. suuressa pohjoismaisessa asianajotoimistossa ja olen opiskellut sekä kielten kääntämistä (FM) että liiketaloutta (BBA).

Aina kun voin, lähden juoksulenkille, se on minulle elämäntapa. Voit siis tavata minut online, kokoushuoneessa ja lenkkipolulla. Ota yhteyttä tai varaa aika kalenterista!

Anne

Omin sanoin

Haluan auttaa sinua ja organisaatiotasi kehittymään ja kasvamaan. Jatka lukemista minusta ja 

Haluamme kaikki pärjätä itse ja olla oman elämämme parhaita asiantuntijoita, kuitenkin myös itsenäiset asiantuntijat tarvitsevat joskus tukea. Pallotellaan yhdessä vaihtoehtoja, punnitaan päätöksiä ja varmistetaan sinulle oikeat valinnat.

Erityisosaamiseni on vahvuuksien tunnistaminen ja niiden sanoittaminen, siitä on sinulle hyötyä esimerkiksi osaamisesi markkinoinnissa ja itsevarmuuden kohottamisessa.

Tuen sinua myös muutoksissa, sillä myös toivottu muutos on uusi tilanne, joka voi tuntua haastavalta. Tällöin coachingista on paljon hyötyä, niin haasteellisina kuin hyvinäkin päivinä.

Noudatan International Coaching Federationin eettisiä sääntöjä ja ammattimaisen coachingin ydintaitoja. Ota yhteyttä tai varaa aika suoraan kalenterista!

Tiimit tekevät parhaat tuloksensa, kun jokainen sen jäsen on oman motivaationsa kautta sitoutunut yhteiseen tavoitteeseen ja toimintamalleihin. Tiimicoaching on tehokas tapa selkeyttää tehtävä- ja roolijakoa, tehostaa tiimin sisäistä kommunikointia ja yksinkertaisesti avata tiimin jäsenten vastaanottavaisuutta erilaisille näkemyksille ja mielipiteille, jotka lopulta muodostavat tiimin suurimman vahvuuden. Tiimicoachingilla edistetään kestävästi yritysten monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja inkluusiota (DEI), sitoutetaan henkilöstöä tiimiin ja yrityksen visioon ja kirkastetaan yrityksen strategiaa sekä taktiikoita. Noudatan International Coaching Federationin Tiimicoachingin ydintaitoja, joiden suomentamiseen osallistuin niiden julkaisun yhteydessä.

Ryhmäcoachingista on kyse, kun ryhmän jäsenillä on jokaisella oma ainutlaatuinen tavoitteensa yhteisen teeman ympärillä. Ryhmässä on hyvä kehittää esimerkiksi johtamistaitoja tai eri elämän osa-alueiden tasapainoa. Aiheenne voi olla Business tai Life tai kaikkea siltä väliltä, käytän innostavia, ilahduttavia ja inspiroivia coach-työkaluja, jotta pääsette kohti omia uniikkeja tavoitteitanne juuri teille toimivilla tavoilla.

Fasilitoijana suunnittelen teille sitouttavat työpajat esimerkiksi näistä aiheista:

  • Brainstorming ja innovointi
  • Muutosten läpivienti ja seuranta
  • Strategian, mission tai vision ideointi ja vahvistaminen
  • Strategian jalkauttaminen
  • Työnjako ja roolijako tiimeissä
  • Tiimiyttäminen

Ota yhteyttä, suunnittelen mielelläni juuri teille toimivat workshopit kertatilaisuuksina tai työpajasarjoina!

Business Mentoringista saat näkökulmia, kokemusasiantuntijuutta ja tietoa yrityksen perustamiseen, yrittäjän arkeen ja yrityksen kasvattamiseen liittyen. Kannustan sinua ja haastan sinua olemaan rohkea ja uskaltamaan, jotta saat aikaan sen, mitä haluat. Business Mentoringista saat nostoa yrittäjyyteesi, oman vaikutuksesi tunnistamiseen ja yrittäjän itsevarmuuteesi erityisesti, kun tulevaisuus vaikuttaa epävarmalta. Sparraan mielelläni kanssasi markkinointiin, myyntiin, työnjakoon, brändiin ja strategiaasi liittyen, jotta sinä voit tehdä omat viisaat valintasi ja luoda menestyvän yrityksen, joka kantaa sinun sormenjälkeäsi.

Ota yhteyttä tai varaa aika suoraan kalenterista!

Saavuta tavoitteesi

Valitse helposti sinulle sopiva aika coachingtapaamiseen.

Coaching

Saat itsevarmuutta, paremman itsetuntemuksen ja kehityt ihmisenä.

Vastauksia vailla

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!