Barefoot coaching – meidän panoksemme parempaan maailmaan!

 

Missiomme on ”Muuttaa maailmaa” ja se ei tarkoita meille vain kauniita sanoja. Jos voimme muuttaa ihmisen elämää, olemme muuttaneet tämän ihmisen maailmaa. Tämä muutos taas leviää positiivisena energiana henkilön ympäristöön. Visiomme on ”Coachingia kaikille” ja tiedämme mitä ammattimainen coaching voi saada aikaan ihmisten elämässä ja yritysten toiminnassa.

 

Siksi tarjoamme Barefoot Coachingia niille, jotka tarvitsevat coachausta, mutta joilla ei ole taloudellisia mahdollisuuksia siihen. Tarjoamme yhdessä coachiemme kanssa sekä henkilökohtaista coachausta että mahdollisuuden osallistua coachingin peruskurssille (esim. työttömät, nuoret, yksinhuoltajat, vanhukset, uudet suomalaiset).

 

Ammattimainen coaching ei ole terapiaa. Ammattimaisessa coachingissa kartoitamme nykytilan ja laadimme tavoitekuvan, eli unelman siitä, mitä tavoitellaan. Yhdessä löydämme vahvuuksia ja uusia mahdollisuuksia, jotka vievät kohti tavoitetta.

 

Kaikki Barefoot-coachimme ovat käyneet ICF:n akkreditoiman koulutusohjelmamme ja noudattavat ICF:n eettisiä sääntöjä. Meillä on mahdollisuus coachata suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja espanjaksi.

 

Oletko itse tai tunnetko jonkun, joka tarvitsee Barefoot Coachingia?

 

  1. Lähetä sähköposti osoitteeseen info@positivesolutions.fi
  2. Otsikoi sähköposti ”Barefoot Coaching”
  3. Viestissä:
    Kerro itsestäsi
    Kerro tilanteestasi ja miksi sinä tai tuntemasi henkilö tarvitsee Barefoot Coachingia

 

Barefoot Coaching – yhdessä kohti uusia mahdollisuuksia ja unelmiasi!

 

Tervetuloa!